Tere. teen copy paste ebk foorumist. Bmw E39 528.Auto on olnud pereliikme käes juba mõningad aastad ja olen kõigega kursis olnud, kus ja millal mis tehtud on. Auto sain endale 2012 juuni lõpus. Olen sõidukiga ülimalt rahul, sest auto on mugav, sportlik ja super hea juhitavusega. ühesõnaga kõik mis tehtud on tehtud mõistuse piires ja parasjagu.Minu ülesanne selle autoga on hoida teda sellisena nagu ta on (täiuslik)

Endise omaniku (Sulev) teema Ebk-s:
http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php? ... &start=180E39 528 142Kw, 5k manuaalkast
ASPENSILBER kood:339
Aerodynamic package
kliimaautomaatika
ABS, DSC
4xelektriaknad
2xelektripeeglid soojendustega (isetumenevad, kokkuklapitavad)
2xpeeglid päiksesirmides
comfort elektriline nahksisu +istmesoojendused+uuema tüübi istmesoojenduse lülitimoodul.
Clarion stereo koos helivõimendite ja kõlaritega +subwoofer (tavakõlaritel eraldi võimendi)
2xturvapatja
käetugi ees (liikuv) ja taga
Multifunktsionaalne M-tech rool (kõik nupud toimivad, st. püsikiirusehoidja)
AC SCHITZER Type2 17
KONI FSD Amordid, VOGTLAND progresseeruvad madaldusvedrud (30mm ees, 30mm taga)
SHORT SHIFT (~35% lühemad käigud)
Must M täiskomplekte lagi
LCM III tulemoodul
IKE (High cluster instrumental panel)
uendatud DME MS41.0 mootori aju soft
Elektriliselt reguleeritav roolisammas
tagumine PDC andur
hooldusraamat
kõik komplekt võtmeid
boonuseks kõigele sellele on autole äsja tehtud õlivahetus CASTROL 5W40 MAGNETEC PROFESSIONAL. Auto pole Eestis talvel sõitnud ja on tõsiselt korras. Tänan Sulevit super hea diili eest ja näppan tema endisest teemast mõne pildi, eks edaspidi saan ise juurde teha.

Kui kellegil huvi, siis ülal pool on endise omaniku teema, kus on jutt koos piltidega

Seniks kõike kaunist!