Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 21.05.2025 23:30

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 701, 702, 703, 704, 705, 706, 707 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 02.10.2012 18:26 
Kasutaja avatar

krt, sai ostetud odava raha eest üks etem aiwa makk, üks põhi kontroller oli läbi, sai see ostetud uus ebayst, täna tuli kohale, vahetasin välja aga käima ikka ei lähe...peab testriga edasi surkima, veel vist midagi läbi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2012 18:43 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
Alustaks siiski sellest, mida teemaalgataja hädaldas.

"Äää, maanteel sõideti aeglaselt, ma süstisin mööda, nüüd ma pean trahvi maksma." See on ausaltöeldes 100x buduaarim.

Kuna kõik on siin nii "reisserid", siis õige "reisser" peaks tulema foorumisse, rusikat vastu rinda tampima ja hõiskaama "fakkjeah, sain trahvi!". Mitte mingit hädakisa lahti lööma.

Ma ei ole hädaldanud trahvipärast, sain trahvi maksin ära ja olin 3 kuud ilma lubadeta. Üllatusena tuli see et pean lisa väljaminekuid tegema veel ja mingi ajuloputuse läbima etuuesti sõita saaks.
Hädaldasin selle üle , et on kloune kes ei suuda normaalselt sõita. Kannatasin paar km terve rodu autode taga ja siis viskas üle se uimamine . Sorry et ei ole kannatust Tallinnast Tartusse 70km/h sõitma.

Ja ikka veel ei hädalda trahvipärast vaid olen vihane, et inimesed ei suuda sõita mõistlikult.

Ja mis krdi "õige reisser peaks"?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2012 18:47 

mamagy kirjutas:
Tõsiasi on aga, et pool Pärnut on nii halvasti valgustatud, et isiklikult sõidan vahepeal linnas lausa täistuledega,

Kas see nüüd väga mõistlik on.

Vahe on sees põhjendamatult aeglase sõidul ja põhjendatult aeglase sõidul, seda kiputakse ära unustama ja koguaeg esimest varianti karjuma, kui keegi jalgu jääb.

Viimati muutis Hapnik, 02.10.2012 19:09, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2012 19:01 
Kasutaja avatar

Neid debiilikutest parkijaid maanteedel on viimastel aastatel ikka kõvasti tekkinud.
Tänane pärl oli siis see, kui Tartu-Valga maanteel sattusin kolonnilõppu, mis koosnes 6-7 autost ja mille eesotsas matkas kiirusega 40-50 km/h mingi haagissuvilat vedav piider. Suurel maanteel. Keset teed. :uhoh
Kuna oli hommikune aeg ja midagi tipptunni sarnast, oli möödasõit vastutulevate autode tõttu kõigil võimatu ja nii kulgesime siis mingi 4-5 km. Eriti koomiliseks tegi olukorra see, kui mingil hetkel möödus meist paremalt poolt teepervelt mingi põllumees oma traktoriga, silorullitaja vms. järel veeremas :D

Ühesõnaga point siis selles, et ka põhjendamatult aeglase sõidu eest, võiks mingid karistused olla. See ju samamoodi liiklusohtliku olukorra tekitamine....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2012 19:10 
Moderator
Kasutaja avatar

emziou kirjutas:

Mu jutt oli rohkem nendele suunatud, kes siin foorumit buduaariks ristisid.

PS: Kui 70km/h mööduvast kolonnist ei saa 100km/h mõistliku ajaga mööda siis sõidad lihtsalt kolonni keskele. Kui pikkivahe on väike siis parem suund sisse ja lastaksegi vahele.

TMF kirjutas:
Ühesõnaga point siis selles, et ka põhjendamatult aeglase sõidu eest, võiks mingid karistused olla. See ju samamoodi liiklusohtliku olukorra tekitamine....

See jutt, et 70km/h sõit on liiklusohtliku olukorra tekitamine on täielik pullikaka ju? Mõtle natuke sellele lause sisule. Kui auto sõidab 70km/h, siis mis krdi ohtu ta tekitab?

Ohtu tekitavad need kes:
1) ei hoia pikkivahet ja sõidavad kolonnis üksteisel sabas
2) ei suuda sellistest hädapätakatest mõistlikult mööda saada ning kihutavad (35km/h üle ei ole ulmekiirus aga seaduse mõistes on see arutu kihutamine - möödasõit või mitte)

Kui need 70km/h tilkujad sõidavad üksi või mõistliku pikkivahega, siis mis selles ohtliku on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2012 19:31 

Blacku kirjutas:
PS: Kui 70km/h mööduvast kolonnist ei saa 100km/h mõistliku ajaga mööda siis sõidad lihtsalt kolonni keskele. Kui pikkivahe on väike siis parem suund sisse ja lastaksegi vahele.

Liikluses on päris palju debiilikuid, kes vahele ei lase vaid hakkavad nussima. Ma ei saa aru, mida nad mõtlevad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2012 19:34 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
emziou kirjutas:

Mu jutt oli rohkem nendele suunatud, kes siin foorumit buduaariks ristisid.

TMF kirjutas:

See jutt, et 70km/h sõit on liiklusohtliku olukorra tekitamine on täielik pullikaka ju? Mõtle natuke sellele lause sisule. Kui auto sõidab 70km/h, siis mis krdi ohtu ta tekitab?

Ohtu tekitavad need kes:
1) ei hoia pikkivahet ja sõidavad kolonnis üksteisel sabal
2) ei suuda sellistest hädapätakatest mõistlikult mööda saada ning kihutavad (35km/h üle ei ole ulmekiirus aga seaduse mõistes on see arutu kihutamine - möödasõit või mitte)

Kui need 70km/h tilkujad sõidavad üksi või mõistliku pikkivahega, siis mis selles ohtliku on?

Tahad sa või ei taha aga kui sa sõidad nii aeglaselt siis tln-trtu mntl koguneb se juhe lopuks pikaks. Kes ei julge mööda minna, kes ootab õiget hetke. Ja möödumisel kuskile vahele pidurdada on ka ohtlik sest tavaliselt suunatulest ainult ei piisa. Isegi rekkate taha koguneb pikk saba ja mõistlikumad juhid teevad pisikese peatuse voimalusel et se juhe edasi lasta enda tagant. Minupoolt teema lõpp ja vabandan, et kirjutasin enda päeva sündmuse siia . Teema läks väga pikaks aga ikkagi on probleeme nend aeglaselt liikuvate autojuhtidega. Võimalusel pean järgminekord aeglaselt liikuva autojuhi kinni ja küsin miks nii aeglaselt sõidab.

Peace

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2012 20:06 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
See jutt, et 70km/h sõit on liiklusohtliku olukorra tekitamine on täielik pullikaka ju?

Väga palju mõtetuid õnnetusi juhtub just selliste 50-70km/h maanteel liiklejate tõttu. Tekivad kolonnid ja seda ka vastassuunas, mistõttu möödasõit on võimalik vaid ülisuure riski ja/või kiirusega. Mina liigun päevast päeva nii suurematel, kui ka väiksematel (peamiselt asulavälistel) teedel, näen seda debiilsust ja kogen neid olukordi paratamatult päevast päeva. Oleks siis, et need pidurid rohkem tee äärde hoiaks. Ei - matkatakse rahumeeles telgjoonel, tegemata välja enda taha tekkinud autorivist. On muidugi vahest erandkorras ka viisakamaid isendeid, aga harva....

Pealegi ei ole keskmine eestlane nii viisakas, et sind kuhugile vahele laseks. Pigem surub peale, et sa lõpuks pidurid blokkis kolonni lõppu tagasi reastuks.

Nüüd siin ei ole küll minu meelest see koht, kus ütelda, et ise oled jobu ja ei suuda mööda sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2012 20:20 
Kasutaja avatar

Kuuaega vana Whirpooli pesumasin mida on kasutatud võibolla 10x läks just põhimõtteliselt põlema ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2012 20:41 
Kasutaja avatar

kõik äärmused on jamad- nii see 70-ga kulgeja kui 150-ga mööduja. selle asemel, et neid kiiruseid uurida tuleks keskenduda sujuvale liikumisele, aga kuna seda kas ei õpetata koolis või läheb meelest, siis peab meeldima liiklus kus osa juhte liiguvad trahvi hirmus märgist 10km/h aeglasemalt ja teine osa sooritab siis möödasõite.

Viimati muutis tsett, 02.10.2012 20:42, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2012 20:42 
Kasutaja avatar

Kas ma siis ka ei tohi aeglasemalt sõita,kui värisevate kätega turvavöö klõpsaka abil õllepudelit avan,et pohmelli leevendada?Või kui üritan tagaistmele lennanud koni kätte saada?Ma arvan,et kõikidele maailma autojuhtidele peaks kõva trahvi ära tegema,kuna midagi rikuvad nagunii.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2012 20:43 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
Mina teen alati mööda sõitu nii kiiresti kui torust tuleb :D. Uimaku seal ees või mitte. Sain ka 200 eurise liti sp, kuid ei kavatse selle koha pealt midagi muuta. Mind õpetati: lühike möödasõit= ohutum möödasõit.

Veidike õli tulle :D .

Pluss 1 -Ka mina teen samamoodi ,kui minu ees on mingi uimerdaja ,suund sisse vaatan ,et vastutulev auto pole nii lähedal ,et asi ohtlikuks läheks (kuigi vahest läheb ) ,käik alla pedaal põrandasse ja hastalavista .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2012 20:50 
Kasutaja avatar

ändi kirjutas:
Kas ma siis ka ei tohi aeglasemalt sõita,kui värisevate kätega turvavöö klõpsaka abil õllepudelit avan,et pohmelli leevendada?Või kui üritan tagaistmele lennanud koni kätte saada?Ma arvan,et kõikidele maailma autojuhtidele peaks kõva trahvi ära tegema,kuna midagi rikuvad nagunii.

Ei, kui sa õllepudel näpus, suits teises käes ja tee ääres hääletanud pihv vänta imemas niimoodi 50 km/h maanteel chillid, siis on see lubatud :hail

P.s: selle esimese variandi puhul mina kiirust ei vähendaks ja teise puhul jääks tegelt tee äärde seisma......

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2012 21:07 
Kasutaja avatar

Aular kirjutas:
Kuuaega vana Whirpooli pesumasin mida on kasutatud võibolla 10x läks just põhimõtteliselt põlema ...

Ma olen täiesti nõus sinuga, et uued asjad on s1tad ja mõeldud tarbimisele. Kui katki, osta uus. Mul oli Upo pesumasin aastast 1979 ja uue hankisin selle pärast, et vana oli tõesti vana, kuid töötas. Uus töötas aasta aega (electrolux) ja siis ei teinud enam luuki lukustusest lahti. Sama lugu oli ka külmkapiga, mis võis olla samast ajajärgust nagu Upo. Tegemist oli Snaigega, mis sai ka asendatud uuega kuna seegi oli tõesti vana. Uus külmik (Whirpool) pidas vastu 3 kuud. Kompressori klemmid põlesid maha, tagant lendas tulevärki nagu uuel aastal. Pine merse tarbimisühiskond!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2012 21:16 

Vanaisavecu kirjutas:
...käik alla pedaal põrandasse ja hastalavista .

hmm.... :D

Aga eks see kiire möödasõit ole kaheotsaga asi, ühest otsast nagu turvalisem, teisest otsast jälle ohtlikum.
Ise ei oskagi kindlat seisukohta võtta, kumb targem tegevus on..aga kipun arvama, et see sõltub paljustki autojuhist, auto suutlikusest kui ka teeoludest.
Seega mõtetu paistab see vaidlus, kumb möödasõitja on ohutum..

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 701, 702, 703, 704, 705, 706, 707 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis