rain0102 kirjutas:
saarlane kirjutas:
DevilDeVille kirjutas:
üksinda mahub sellises suht okeilt sõitma, kuigi on ka kolmekesi kulgetud. a eks ta siuke naljategemise masin on, küsib ülisiledaid teid ja neidki ei taha liiga pikalt sõita.
BS
Me täna kimasime 4 ~100kg vanti sees ja no problem

Vedrusid ka ei vinni panna hetkel, köigepealt kere korda. 0-100 oli mingi 27sekki aga hetkel karpa ka veits jampsib
Neljakesi on vägagi norm jah.
eks see natuke sõltub, et mis kellegi silmis bullshit on. üksi sõites ei pea õlgasid kõrvalistujaga kokku nühkima ja kui ees istuda nii, et põlved pole lõuaall, siis tagaistmele mahuvad vaid jalutud kellukesed. loomulikult saab lustimise eesmärgil sinna ka rohkem, kui neli inimest mahutada a jutud sellest, et jube probleemivaba on seal neljakesi istuda/reisida on lihtsalt tiba eufoorilised. ei räägi ma kadedusest või soovist minit alavääristada - ta on täpselt see, mis ta on. naljakas väike tuntud inglise headuses klassik. mul poleks midagi selle vastu, kui mõni ka mägrafarmitäidisena rakendust leiaks a kuna sõbral juba on mõned, siis pole endal vajadust sellele raha kulutada. miniga on nagu sportpütiga - mingi aeg on lahe a siis muutub tüütuks.
No ma õnneks pole 1m lai ja tagapink on nagunii neile, kellel autot pole. Niiet minu jaoks oli Minis ruumi küll ja veel.