Saksa kohta peaks siin teemasid küll ja küll olema (või siis vähemalt ka vanas foorumis).
Lühidalt kulud:
* Lend Air-Balticuga kui varem ära võtta kuskil 70-80 euri (see tähendab seda, et võtad oma eelistatud päevaks ära nii kuu-kaks ette). Viimasel hetkel on loomulikult hoopis teised hinnad. EHk siis lähed lihtsalt kohale vaatama, mitte ei vali autot välja ja alles siis hakkad sõitma.
* Rendikas kuskil 100 euri (on ka mõni odavam variant, aga viimasel ajal kipuvad paljud rakendama läbisõidupiirangut ala 250 km), edasi juba umbes 0.15 eurocenti lisaks.
* Kollased numbrid (mis sisaldab ka kindlustust) 5 ks päevaks kuskil 90 euri (kui pikemalt tahtmine olla, siis 14 päevased punased nii 150 euri - aga siis peab autol ülevaatus olema)
* Edasi juba kütus vastavalt sinu autole ja asukohale kui kaugel oled. Üldine keskmine nii euro olnud, aga viimasel ajal võib ka kallim olla. Diisel on mujal natuke odavam kui bensiin.
* Muidugi hotellid ja asjad veel lisaks.
Eks ta suures plaanis sinna 10000 ligi kipub venima. Kui pikemalt plaanis olla ja otsida siis kõik kasvab. Kui millegi kindla peale kohale minna, siis pigem müüjaga kokkuleppida ja mingi väike ettemaks teha. Mul olnud juhus, kus 650 kilomeetrist oli 550 sõidetud ja sai helistatud, et hakkame jõudma kui saime vastuse et müüdud juba. Kuna siiski oli ka sinna kanti minek, siis leitud järgmine lihtsalt.
Üks asi milleks tasuks veel valmis olla, et Saksamaal on 2008a lõpust hakatud nõudma dokumendil sissekirjutust kindlustuse tegemiseks (aadressi). Meil sellist asja aga enam pole ja isegi soovi peale ei sa seda Migratsiioniametist. Ma olen peale seda 2 autot ostnud sealt, esimesel korral läks auto kindlustus ja paberid eelmise omaniku nimele. Teisel juhul olin sealses ARK-s üksi ja esimeses kindlustuse putkas saadeti mind pikalt. Küsisin siis ARK-s, et mis võimalus mul on, sealt öeldi, et minne sinna alla keldrisse, et seal ka kindlustuse putka ja pole probleemi. Nii ka oli, seal vormistati õnneks ära. Nüüd aprilli lõpus jälle minek ja võtsin Tallinna Perekonnaseisuametist elukohatõendi, aga see on kahjuks eesti keeles. Eks näis kas sellest kasu on või mis saab üldse. Suvel peaks tulema neil uus tarkvara ja sealt vist peaks juba teistes keeltes ka saama väljastada seda tõendit.
Saksas vormistamise kord:
1) Lähed kindlustuse putkasse (tavaliselt kas ARK majas või kuskil läheduses) ja maksad ära kindlustuse ja numbrite tegemise - kaasa veel midagi ei saa (peale selle et kindlustus makstud)
2) Lähed ARKi, vormistad ära paberid. Saadetakse vahepeal maksma riigilõivu. Siis saad lõpuks endale numbrikombinatsiooni (mitte plekitükki). Kui punased numbrid, siis käiakse ka kerenumbreid auto küljes kontrollimas millegipärast.
3) Selle kombinatsiooniga lähed uuesti kindlustuse/numbri putkasse - pressitakse sulle välja numbrid ja saad kindlustuse paberid
4) Lähed tagasi ARKi ja saad paberid kätte. Osades kohtades kleebitakse veel mingit janti numbrite peale
ARK puhul arvesta lõunaga, kus plats puhtaks lüüakse ja kinni pannakse (lõuna neil üldse väga tähtis, siis on postkontorid jne ka kinni) - üldiselt need kellaajad kui lahti üldse suht lühikesed kohati (ehk siis sisuliselt arvesta, et kui peale lõunat jõuad saksa, siis vormistamine tõenäoliselt järgmisel päeval). Kõik on loomulikult ka ornungis

. Ekstreemsem näide oli, et kuskil oli värvitud maha kollane joon ja seda ei tohtinud enne ületada, kui eelmise kliendiga kõik oli. Meie ees olija eksis selle vastu ja sai korralikult sõimata. Töö nn üleeelmise kliendiga jäi seisma ja tuldi sõimama. Teisel juhul julgesin kabinetis telefoniga rääkida (dokumente täitis see eelmine omanik, kelle nimele kindlustus läks ja mul polnud vaja midagi öelda/näidata seejuures).