Alwayslate kirjutas:
Javest kirjutas:
Käisin täna üle pika aja Osmanis ning 1/2 shaslõkki riisiga oli endiselt minu jaoks paras ports ja maitses ka hästi. Kiidan!
Kuidagi oli su postitus meelde jäänd ja käisin reedel proovimas.
Tõsi ta on.Hind paras,kogus mulle paras ja maitses ka heasti.Tänud soovitamast

Ma külastasin Osmani pühapäeval.
Tellisin sealt seljanka (2.60€) ja mingeid praade kolm tk (olime kolmekesi). Praadideks oli Lõhe mingi värk, siis BBQ sealiha ja ise võtsin Ljulja kebab ahjukartulitega (pildil)- lisaks kaks sossasoolat ja piim.

Ütleks nii, et 28€ eest oli manti kuhjaga. Mul sai juba seljankast praktiliselt kõht täis ning praade ei suutnud meist keegi lõpuni süüa...
Toit maitses heasti ja selle üle kurta ei saa... Ahjukartul oli ÜLIHEA! Küll aga ei meeldinud mulle see, et napilt peale seljanka toomist, toodi kohe ka praad, mis pidi jääma lauanurgale jahtuma ja oma aega ootama...
Samas, mingeid keelebarjääre, ega armjannidega konflikte ei tekkinud, kuigi nime poolest võiks järeldada, et eks see üks vastav urgas on, kus pintsakuga käia ei sobi- eksisin...
Täna proovisin hommikul ära Mustikas Cafe pakutava Energiarikka hommikueine:

Koos kohviga läks maksma 4.20
Oli sarnane Seewaldi Ampsus pakutavale lordi hommikusõõgile (mis on veidi kallim), kuid viimases küsiti kuidas muna praadida (kas ühelt- või kahelt küljelt) kuid siin ei küsitud ja praeti ainult ühelt. Kellele see ei meeldi võiks seda kohe tellides ise mainida, ehk praevad ikka mõlemalt poolt.
Muidu maitses hästi ja peekon oli ülim, kuid nagu igalpool- antakse peekonit vaid sõrmeotsaga...