ViktorT kirjutas:
Ühte asja sa siinkohal arvesse ei võtnud !
Makil pingelangus pea puudub
Seega sobib ideaalselt ka 1.2 mm2

Miks puudub makil pingelang ?
Online1 kirjutas:
mina olen kõik enda makid nii ühendanud, et kollane ja punane kokku ühendatud (ehk siis + ja memory äkki?)
Tuleb silmas pidada, et mõned makid jäävad ka peale paneeli eemaldamist või "power" nupu vajutamist voolu tarbima. Auto aku peale mõningast seismist tühjaks saab, tead esimest kohta, kust probleemi otsida.
kj kirjutas:
Kollane pole memory, või on ?
See on see, et ilma võtmeta saad kuulata, täpsemat nimetust ei mäleta
Ise ka kõik nii pannud
Kollane on reeglina "Memory, Batt" ehk püsitoide. Punane on "Acc" ehk käimalülitusvool.
kmfdm kirjutas:
Kas nii ei anna ühendada et mootori käivitamise hetkel makk käima jääks.
Ilmselt on sul tegemist nõrga akuga. Käivitamise hetkel langeb aku pinge liiga madalale, maki töös hoidmiseks. Osadel autodel kaob küll Acc tagant ära käivitamise hetkel, aga see peaks olema vähestel autodel. Võid proovida küll püsitoite Acc´ga kokku ühendada maki poolt, kuigi kuna aku on kogu süsteemil sama, siis kardan, et probleem ei lahene. Ka kondekast pole abi, kui aku nõrk.
kmfdm kirjutas:
Kas see on normaalne kui krossoveri kaitse teeb "värvimuusikat" ehk plingib olenevalt volume astmest nii et salong valge
iseenesest lahe a tundub et päris nii ei peaks olema.
Jah, see on normaalne. See pirn on krossides tweeteri kaitsmiseks. Teatud piirist hakkab pirn voolu tarbima, et tweeter vähem "valu" saaks. Kui see pirn ei vilguks, oleks sul tweeter juba läbi lastud. On mitmeid juhuseid, kus olenemata kaitsepirnist on siiski tweeter läbi lastud, niiet volume nuppu peaks piirama. Veel pea silmas, et põlev / hõõguv pirn läheb väga kuumaks ja olen näinud mitmeid filtrikopsikuid, mis on üles sulanud. Lahendus võiks olla filtrid paigutada piisava õhu liikumisega kohta. Või eemaldada näiteks filtri kaan, aga sellisel juhul peab arvestama, et pirn mitte mingil juhul mõne kuumust kartva materjali läheduses ei oleks.
See teema läheb juba väga segaseks. Kui mõnest teemast kasvab välja teemaväline küsimus või probleem, tehke selleks uus teema.