ghozt kirjutas:
pint kirjutas:
Kuna salongivent hakkas mingi aja peale vilisema ja lõpuks ültse enam ei töödanud sai siis see nüüd ära vahetatud ja salongifiltri vahetasin ka ära.
siiski on mingi probleem nimelt siis auto pöörded käivad läbi auto kõlarite ja salongivent samuti.
milles see asi olla võib?
Mul ka tarvis vent ära vahetada, kui keeruline ja halb töö see on?
Kui teada mida teha siis nii keeruline nagu polegi.
Mina võtsin kõik plastikud ja kojamehed küljest, siis salongifiltri kopsiku ja salongivendi koja vahelt kummist lõdviku ära ja ühe plastiku ka vendi koja külest ära ja siis üks vend proovist venti kätte saada teine kiskus venti koda ja sedasi siis selle kätte sai ja uue ka tagasi.Seal koja sees on ka kolm kummipuksi mis võivad vana mootori väljavõtmisel omalkohalt ära tulla.
neG kirjutas:
Mul oli ka B4-l seier veits mööda, valades näiteks 40 liitrit sisse hüppas ka seier ilusti sinna kus ta olema peab jättes auto aga mõneks tunniks seisma ja järgmine kord kui käima panna siis näitas juba 30 liitrit, umbes poole tunni sõiduga liikus alles seier sinna kus ta peab olema.
Mul ka 2.8 Q, palju sul keskmiselt kütet võtab linnas? Mul seal 12-15 vahel, sõltuvalt jalast.
Tundub, et siiski bensu värgiga asi korras.Lihtsalt algul hakkabgi kiiremini langema ja pärast enam nii kiiresti ei lange.paagi täiega mõõda tallinat sõites sain sirka 550 km sõitetud.
Kulu minul ka umbes 12-15 sinna auku.