Minu meelest on ka esimeses postituses vägagi korralikult asjad tehtud. Nagu näha on isegi peidusolevaid asju värvitud.
Kas te oma kodus olete ringi vaadanud? Seal toimuv on palju hullem, näiteks parketi aluskiht pannaks lihtsalt mitu paani üksteise kõrvale nii, et tihti on seal rohkem kui 1cm vahe või äär lausa lokib. Elektrijuhtmed pole krohvi all mitte isegi 85kraadiste nurkadega, rääkimata 90 kraadi nurgast.
Paljud inimesed ei säti isegi külmkappi loodi, vaid panevad silma järgi paika!
Ja kui veel avada kodus 1600€ maksnud poekõlarite paar ilmeb kohutav tõsiasi - isolatsioonimaterjal on kehvalt kinnitatud, ning midbassi + juhe on üle 12mm pikem kui midbassi - juhe!!!
Õudne.
Küll aga ei meeldi mulle installatsioonid, kus peal on karbon, kasvõi vaskpulkadest "kaabeldus" aga all on asi kinni kahe kipsikruviga osb plaadis, mis vaikselt paisub ja tükke puistab. Ju ma olen siis asjast valesti aru saanud, kuid robustsetel asjadel pole midagi viga, peaasi, et on korralikult tehtud. Mäletan oma võistlusaegadest palju kordi, kus kiideti minu pahtlitolmust ja alla poole valmis autot, et ainus, millel võimendi ei liigu või aku on päriselt kinni pandud. Reaalselt aga tuli mul isegi ette olukordi, kus (mittenähtavatest) ampracki kruvidest osad olid 3mm, teised aga 3,5mm.