KenOlen kirjutas:
ison.ts kirjutas:
Harri_K kirjutas:
Müün a6 2.5tdi 103kw 1500 euroga, sellise hinnad algavad 2200 eurost, ning täna tuli kiri, et pakub 1200 eurot, eeldusel, et auto on väga heas korras.

nii vana "kalli" auto ostmise üheks eelduseks saabki olla ainult väga hea korrasolek. Ma olen vist nii vanaks jäänud, et ma ei näe ühtegi arvestavat põhjust miks peaks ostma keegi omale vanema, kui 2005 aasta auto kallimalt, kui 1000 eurot. Minu jaoks täiesti arusaamtul põhjusel neid siiski ostetakse.
Kes ostab aastaarvu, kes ootab autolt muid omadusi. Mina jälle ei mõista inimesi, kes ostavad kalli raha eest uue, väikese, ebamugava ja igava auto.
eelpool mainitud Chargeri ja muud klassikud jätame teemast välja.
Nõustun, et 2005 aasta käisin küll suhteliselt lahmivalt välja. Aga enam vähem laias laastus nii ikka on. Mõned üksikud mudelid ehk välja arvatud. Räägime pigem hinnaklassist.
Mis head omadused muidu 1000-5000 hinnaga masinatel on? Omadus ohtralt laguneda? Milline masin sellises hinnaklassis oleks eriliselt mahukas, mugavam ja huvitav või silmatorkav tänavapildis?
Esimese hooga ei tule ühtegi huvitavat masinat ette. Ehk Alfa? Kindalsti veel mõni üksik mudel.
Aga sorry mingid vanad suitsevad a4, a6, kolmesed ja viiesed bemmid. Esimese hooga seostuvad viimastega Kopli venelased ja esimestega soome "ehitajad"(pärs ehitajad on piisavalt heal elujärjel ja mõistlik eluviis lubab soetada juba uue/ma masina). Põhimõtteliselt tegelased, kellel on hirmus tahtmine näida "eriline", aga kahjuks ei ole ja kes ei ole märganud, et meil on juba 2012 aasta ja dressid koos nahktagiga ei ole viisaks riietus baari/klubi külastuseks.