KenOlen kirjutas:
Kes ostab aastaarvu, kes ootab autolt muid omadusi. Mina jälle ei mõista inimesi, kes ostavad kalli raha eest uue, väikese, ebamugava ja igava auto.
ison.ts kirjutas:
Mis head omadused muidu 1000-5000 hinnaga masinatel on? /.../ Aga sorry mingid vanad suitsevad a4, a6, kolmesed ja viiesed bemmid. Esimese hooga seostuvad viimastega Kopli venelased ja esimestega soome "ehitajad"(pärs ehitajad on piisavalt heal elujärjel ja mõistlik eluviis lubab soetada juba uue/ma masina)
Ison.ts, palun loe läbi see postitus, mida kommenteerima hakkad. St te räägite ju totaalselt erinevatest asjadest. Tema räägib sellest, kuidas TEMA ISE end selles autos tunneb (mahukus, mugavus, emotsioon), aga Sina räägid sellest, mida Sina või keegi teine kellegi kolmanda autost
ARVAB. Kujuta ette, mõnedel inimestel on täiesti pohlad, mida nendest arvatakse ja kas Sa pead neid venelasteks või ehitajateks. Palju õnne selle puhul, et ise eestlasena sündisid ja saad elada majas, mida keegi pole ehitanud, vaid mis kasvas ise selle koha peale... mida selline sildistamine annab? Kas järgmiseks hakkame kiruma aafriklasi, et miks nad kõik nii rikkad pole ja 2005+ auto asemel kaameliga sõidavad - ja siis tunneme iseennast selle 2005a auto võrra parema inimesena? Ma ei taha rääkida autodest, tahaks lihtsalt tabada ära selle mõttekäigu, mis Sind sellist minu jaoks arusaamatut vastust kirjutama ajendas...
See auto=sissetulek on jah täielik loll jutt. Tuttav soomlane, ostis aasta tagasi Marjaniemenranta 7 miljoni euriga 850 ruuduse lossi omale. EI võtnud pangalaenu. Naine sõidab tal 2003 aasta Audi TT-ga , endal tal on 2002 aasta ML, aga põhisõidud sõidab 05 Toyota Corolla Versoga. Minu arvates kõik täiesti keskpärased autod, mille saab isegi siit soomest alla 15k kätte. Sellise loogika puhul peaks vend sõitma vähemalt Bentleyga, sest elujärg ju lubab?