Öösel sai üks karmavõlg jälle tasutud

Õhtu poolikul oli kuulda alt korruselt mingit laamendamist ja möllu ning ega enne magamaminekut nii kell 11, ei saanudki aru mis seal toimub. Tuleb kustu ja pea padjale ning järsku kuulen kuidas ilmselgelt purjus puberteedid laulavad (räuskavad) kõvahäälselt termika laule kaasa. Kõik oleks ok olnud, kui hommikul ei peaks kell 5 ärkama, et tõõle minna.

Siis aga meenus aeg, mil esimest korda sai enda juures paari sõbraga natuke möllu tehtud ning sama alumise korruse noorhärra vanemad käisid korrale kutsumas mind ja mu sõpru, peale mida igal istumisel mis minu juures toimus hoiti madalt profiili. Seega neelasin mõrupilli alla proovisin magama jääda lootuses, et noored võtavad mõistuse pähe ning võtavad tuure maha. Ning kuskil enne kella 12.00 öösel õnnistati mind vaikusega, millele eelnesid alt kostuvad inimeste lahkumiste hääled.

Nii et problem solved ja karma jälle puhtam........
Tänane tööpäev oli ka muidugi huvitav, sest nagu ma eile teada sain oli töökaubiku sidur vägagi kutu

Käis nimelt kaubik eile remondis, kus vahetati välja kogu käigukangi hoovastik, mis töötab trossidega. Põhjus väga lihtne, nimelt käigud ei tahtnud hästi sisse minna ja käigukangis oli metsik metsik loks sees. See ei olnud esimene kord, kui see välja vahetati samade sümptomitega, seega oletati et selles ongi probleem. Aga nagu välja tuli, siis oli sidur hoopis surnud, mis tähendas seda, et on vägagi hästi kui sidurkomplekt nv üle elab.

Esmaspäeval alles lendab uus siurikomplekt alla ja siis peaks kõik olema vägagi timm. Praeguseks paar pokaali veini hinge all ja ootan homset päeva, mis arvatavasti möödub nagu tänanegi : mööda linna ringi vurades ja vahetades käike ainult vahegaasiga ning kirudes fooritaga seda kui esimest ega teist käiku sisse ei saa kuigi sidur on täiesti alla vajutatud.

Igatahes kirjutis sai pikk, aga vähemalt sain ennast välja elatud............