Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Roadrage aka liiklusraev.
PostitusPostitatud: 13.11.2012 20:21 
Kasutaja avatar

Ma ei saa ka hästi aru neist trugijatest ja pohimotteliselt vahele ei lase.
Nagu täna hommikul linna sissesõidul. Kõik ilusti reastuvad paremasse ratta, kuna näevad et ees autos seisavad ja vaikselt liiguvad. siis aga tuleb mingu m bemmimees, kes arvab et tema on koigist tähtsam. Laseb tuimalt vasakus reas lopuni ja siis hakkab täiega trügima... Põhimõtteliselt selliseid M-e vahele ei lase.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 21:05 
Kasutaja avatar

oli vajadus täna jalakäijana üle sõidutee pääseda. ootasin ja ootasin, keegi seisma ei jäänud. lõpuks läksin reidži täis ja trügisin lihtsalt tuima näoga vöötrajale. kaua võib.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 21:19 

Pole ei videot ega pilti, aga täna ei jäänud palju puudu, et oma uue elamise aknast ühe sarnase juhtumi ära oleks näinud..
Kui üks uue A8 ga tegelane mu parkivast käkist mööda ukerdas ja hakkas enda hoovi sisse kruttima, aga välja ei keeranud, hakkas tagurdama veidike, kuid tagant lendas mingi e46 ja sai napilt pidama.
Millepeale audi mees autost välja tuli, midagi kurja ütles ja kukkus bemmi uksi kangutama..aga see jõudis vist uksed enne lukku pista, kui kikude kallale jõutakse.. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 21:28 
Kasutaja avatar

Liikluses suht tihti näeb sellist nahaalitsemist, üldiselt sellised asjad ei häiri, aga mis räigelt närvidele käib, on see kui tuimalt veeretakse alla piirkiiruse ja siis viimasel hetkel keeratakse koos suunaga. Eriti tihti juhtub seda siis kui pean ise teed andma, vaatad et vend tuleb, siis nagu võtab veel hoogu maha ja lõpuks keerab tuima näoga enne ristmiku ära :ouh Eriti kehv on siis kui sellise vandi pärast pead tükk aega uut võimalus ootama et saaks oma teed minna(uus sadamast tulles keerates tuukrisse näiteks). Ja siis muidugi need geeniused ka, kes hoovi sissesõitu blokeerivad, mitu korda olnud selline juhtum, et suund sees seisan teel, ootan kuni autod mööduvad, fooris läheb tuli punaseks ja siis viimane tont veereb ilusti sissesõidu ette ja jääb lolli näoga vahtima et mida ma nüüd tahan :?
Muidu liiklen viisakalt ja lasen teised ikka vahele, pole ju mõtet blokeerida, üldiselt lähevad nad suht kiirelt oma teed kuskile mujale ja ei jää ette täristama :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 21:45 

freelander kirjutas:
Ma ei saa ka hästi aru neist trugijatest ja pohimotteliselt vahele ei lase.
Nagu täna hommikul linna sissesõidul. Kõik ilusti reastuvad paremasse ratta, kuna näevad et ees autos seisavad ja vaikselt liiguvad. siis aga tuleb mingu m bemmimees, kes arvab et tema on koigist tähtsam. Laseb tuimalt vasakus reas lopuni ja siis hakkab täiega trügima... Põhimõtteliselt selliseid M-e vahele ei lase.

Kusjuures see pole minu meelest vale käitumine- kui ka loogiliselt mõelda, siis tänu koonduva raja lõpuni sõitmisele mahub selle tee peale rohkem autosid ja terve rivi saab nii kiiremini liikuda. Nagu Järvevana uus viadukt- kui kohe peale silda seisma jääks ja suuna sisse paneks, peaks umb 20 autot niisama silla peal tühja passima- selle asemel, et saaks ümberreastumist oodata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 21:54 
Kasutaja avatar

Qu!7 kirjutas:
kaabakaz kirjutas:
l3gion kirjutas:
dislavoss kirjutas:
Sõitsin täna 1986a passatiga, ootasin foori rohelist tuld, mingi lexusega noor neiu tahtis jubedalt vahele nõeluda, vaikselt liikus ja liikus, arvestades, et mul oli eesõigus. Mõtles vist, et uus lexus, et surub vahele, esiots oli juba suht vahel, a ma ei lasnud teda kuskile meelega :kill vägev närvis nägu oli eidel peas kohe :D :twisted:

Jaa, naljakas on selliseid vaadata. :D

+1, selliseid nagu teie kaks viimast postitajat.
Muudmoodi ei saa ju ära ownida, kui peab liikluses oma saraga teisi takistama või niisama näkku panema. Jube kahju küll, kui keegi ette reastub.
Ise reastun samamoodi, suund ja reavahetus. Vahest tuleb karvaseid signaale, aga mis parata- ostke elu. Teistel lasen samuti rida vahetada.

Sa oled ka siis seda tüüpi, et kui sul on uuem ja vägevam auto siis võid igale poole vahele suruda kuidas parasjagu meeldib ?

Ei suru üldse kuskile vahele ennast tavaliselt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 22:01 
Kasutaja avatar

Kunagi käisin tallinas proovisõitu tegemas dodge ramiga. No lausa lust oli, keegi ei tryginud, vahele lasti vabalt. Nagu võrus v valgas sõidaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 22:03 

+1 kaabaka jutule..
Vastupidi selliste vanade pannidega plokid tuleks teedelt elimineerida, kes lisaks oma romudele veel liiklust väga sujuvamaks ei lase muuta, oma kibestumusest, et neil kehvem auto on.

Vaadake, alati ei pea olema uus või vana auto, kui inimene sõidab.. võib ta ka iga võimalikul hetkel ümber mõelda kuhu minna, kuidas minna jne..ning seetõttu miks kurat peab inimesel takistama rida vahetada vms?
Või kui lastakse kuskil mõni kõrvalteelt tulev auto peateele ja ma näen, et mingit võimalust kuskile mul nagunii pääseda ei ole, ning lasen veel 2-3 autot vahele, siis peab mingi urood seljataga signaali andma..
Vot siis seisan küll südamerahuga seal edasi ja lasen veel 2-3 autot vahele..

Minge sõitke soomes natuke .. pljaad kui kadedaks see liikluskultuur seal teeb..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 22:05 

Aga uute BMW´de ja Lexustega sõidavad ärimehed kellel iga hilinenud minut liiklusummikus võib maksta milli või kaks, seepärast peab kiiresti linnas liikuma. Las lihtsurelikud istuvad oma sierradega ummikutes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 22:11 

Iga päev haabersti ringil näeb seda lahedat elu ikka! Tuleb oma uhke autoga mööda esimest rida ja üritab 10m enne ringteed Keila poole trügida:D Andke andeks aga just spetsiaalselt ma neid vahele ei lase! Tulgu sisse või andku peksa, jummalast savi! Kaotajaks jääb lõpuks siiski tema. Paar a. tagasi saue(olerex) ristmikul mis läheb Keila poole sai kogematta üks naisterahvas kraavi aetud. Enne kui sinna foor tekkis, tulin rahulikus tempos 70 nagu seal lubatud on ja peale ristmikku hakkab kohe 90 km/h. Ristmikul andsin gaasi ja järsku paremalt lendas üks auto ja nägin ainult tolmu ning üle katuse ta oli. Loomulikult jääin seisma ja kõige parem oli see et neiu süüdistas, et ma ei andud talle teed kui temast möödusin:D Politsei muidugi tegi neiule selgeks, et paremalt poolt möödumine ei ole kohe teps mitte lubatud nii nagu tema seda tegi!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 22:15 

Mina pean tunnistama, et täna vehkisin kätega ühele mutile, kes Kristiine keskuse statoili juures otsustas natuke ennem foori(tulikalt sõprusele), et ta on vales reas ja peab reastuma vasakusse ritta, pannes sellega kinni kogu liikluse sellel real hommikusel tipptunnil. Krt, sõida edasi ja tee tagasipööre mõnesaja meetri pärast... Lammas kurat.

See taksopargi rist ja sellega seonduvad ristmikud on minuarust kõige müstilisemad kohad Tallinnas ja vähemalt minul seal pidevalt midagi toimub ... Pean valima vist teise marsruudi.

Teine haige ristmik on kui pöörata kakumäe teelt Räime tänavale ja kohe esimene tee mis sellega ristub jääb paremakäe reegli alla. See on seal ainult aja küsimus, kuni mõni mees tappa saab seal ... Mitte üks kurat ei anna teed seal, nii et kui kindlustuslaksu kellegil vaja, siis soovitan! Kindla peale minek!

Totu mainitud ring ja kakumäe poole sõitmine sealt (rida mis pöörab rimi poole) on samuti lahe. Mega trügimine koguaeg :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 22:49 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
+1 kaabaka jutule..
Vastupidi selliste vanade pannidega plokid tuleks teedelt elimineerida, kes lisaks oma romudele veel liiklust väga sujuvamaks ei lase muuta, oma kibestumusest, et neil kehvem auto on.

Vaadake, alati ei pea olema uus või vana auto, kui inimene sõidab.. võib ta ka iga võimalikul hetkel ümber mõelda kuhu minna, kuidas minna jne..ning seetõttu miks kurat peab inimesel takistama rida vahetada vms?
Või kui lastakse kuskil mõni kõrvalteelt tulev auto peateele ja ma näen, et mingit võimalust kuskile mul nagunii pääseda ei ole, ning lasen veel 2-3 autot vahele, siis peab mingi urood seljataga signaali andma..

Minge sõitke soomes natuke .. pljaad kui kadedaks see liikluskultuur seal teeb..

Sa pole vist ammu soomes käinud, viimasel ajal seal küll midagi kadedaks ei aja, pigem on nn kalevipojad jms rullnokad ( ei mõtle ainult eestlasi ) liikluse täiesti pe*se keeranud, algselt oma pedereerimisega liikluses ja soomlane on pikapeale aru saanud, et nii asjad ei käi ja nuss*vad vastu, eriti tipptunnil. Väiksemates linnades üle ühe vahele laskmist ja viisakust ei anna muidugi meie liikluskultuuriga võrreldagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 23:01 
Kasutaja avatar

Qu!7 kirjutas:
Hydration kirjutas:
+1 kaabaka jutule..

Sa pole vist ammu soomes käinud, viimasel ajal seal küll midagi kadedaks ei aja, pigem on nn kalevipojad jms rullnokad ( ei mõtle ainult eestlasi ) liikluse täiesti pe*se keeranud, algselt oma pedereerimisega liikluses ja soomlane on pikapeale aru saanud, et nii asjad ei käi ja nuss*vad vastu, eriti tipptunnil. Väiksemates linnades üle ühe vahele laskmist ja viisakust ei anna muidugi meie liikluskultuuriga võrreldagi.

Helsinki pole kogu soome.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 23:13 
Kasutaja avatar

talon kirjutas:
Helsinki pole kogu soome.

Ma ei tea kust sa selle välja lugesid aga sain ka nüüd targemaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 23:51 
Kasutaja avatar

Üks masendav rist hommikuti on Rannamäe-Suurtüki rist...kaks rida juba toompuiesteel ja Suurtükist teeb vasakpoolne vasakpöörde, paremaga saab otse ja paremale...seal on tava et vasakut pidi sotiga lõpuni ja siis parem suund sisse ja nügima....ma eelmise nädala lõpp tööbussiga ühte sotist länkarit meelega ei last enda ette...nägin kuidas selle sinised ksenoonid käisid startides Balti jaama eest korrra taevasse ja siis miski pea sotiga kimas oma rivi lõppu...roolis oli miski alamõõduline tsurban, sihuke eht turkmeen...see tegi igast grimasse seal istmel kuid ma muigasin ja raputasin pead talle...niipalju kui mina nägin siis peale mind oli veel 4-5 autot pamper pampris ja teda rivistuda ei lasknud...naglavendadel ma igatahes elu lihtsamaks ei tee, pigem vastupidi...kõigil on ühtemoodi kiire ja ei ole meil võrdseid ja veel võrdsemaid...kultuuritutele tuleb ikkagi näidata et ei ole nii lõdva randmega asjad nende kasuks kui nad arvavad...huiad liikluses siis huiatakse vastu.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis