Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.02.2026 03:16

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 813, 814, 815, 816, 817, 818, 819 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 13.11.2012 22:43 
Kasutaja avatar

no kurat, hakka nüüd mingeid peletuslõhnasid ja sidruneid määrima, krt iga paari päeva tagant, selle eest et vanamutid aru ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 23:04 

OK, saan aru, et see kasside liikumine koridorides ei ole ok, aga nahhui sa oma jalanõusid koridoris hoiad? Järgmine hetk tuleb purjus vant ja oled neist ka ilma, ning siis tuled siia foorumisse karjuma, et näe raisk, kassid viisid minema v?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 23:09 
Kasutaja avatar

oled mingites puit-linnaosade vanemates majades käinud? seal inimestel on pool elamisest ukse taga koridoris.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 23:11 

kalle kirjutas:
ma ei saa aru... krt pane topsik mingi kassi kuivtoiduga uksetaha, ja pane rotimürki ka sisse, ja siis räägi seda oma naabrile, et sul käib mingi võõras elukas tossu sees sital, et sa püüad teda, et las ta ise vaatab oma kiisu järgi et see üksi koridoris ei töllaks. Sa tohid oma ukse taga hoida ju mida tahes, ja naaber on hoiatatud

Ja siis kui sina kellegile närvidele hakkad käima siis tuleb samamoodi teha!! Loom ei ole süüdi, OMANIK on!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 23:12 

tsett kirjutas:
oled mingites puit-linnaosade vanemates majades käinud? seal inimestel on pool elamisest ukse taga koridoris.

Anna andeks aga see on inimese enda viga kui asjad kõigile ligipääsetavad on! Ps. olen elanud enamus oma elust sellises majas! ja ei olnud meil ühtegi asja uksetaga!! Olgugi et naabritel oli lausa garderood sinna ehitatud!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 23:17 
Kasutaja avatar

Audivana, mine koridoris kuhugi peitu ja hakka sileraudsega seda kassi ootama. Nii kui junni sulle kossi sisse poetab, annad tina.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 23:26 

Haimps kirjutas:
Audivana, mine koridoris kuhugi peitu ja hakka sileraudsega seda kassi ootama. Nii kui junni sulle kossi sisse poetab, annad tina.

Like ! :D

Looma tuleb õpetada,krdi ajugeeniused !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 23:32 
Kasutaja avatar

totu kirjutas:
Anna andeks aga see on inimese enda viga kui asjad kõigile ligipääsetavad on! Ps. olen elanud enamus oma elust sellises majas! ja ei olnud meil ühtegi asja uksetaga!! Olgugi et naabritel oli lausa garderood sinna ehitatud!!

Iga inimese enda viga on ilmselt ka see, kui ta oma koduloomad naabrite garderoobi kusele lubab. Miks peaks mingi kass üldse kuskil üld-kasutatavas koridoris ringi chillima? Ruumi pole? Ära võta siis looma, kui sul kodus ruumipuudus ja pead ta koridori töllerdama laskma, kus siis mingi värdjas, loomavihkajast streetreisser ta iga hetk sõbraga siberisse reisikaaslaseks võib saata. Noomituseks kummikusse kusemise eest....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 23:41 
Kasutaja avatar

totu kirjutas:
kalle kirjutas:
ma ei saa aru... krt pane topsik mingi kassi kuivtoiduga uksetaha, ja pane rotimürki ka sisse, ja siis räägi seda oma naabrile, et sul käib mingi võõras elukas tossu sees sital, et sa püüad teda, et las ta ise vaatab oma kiisu järgi et see üksi koridoris ei töllaks. Sa tohid oma ukse taga hoida ju mida tahes, ja naaber on hoiatatud

Ja siis kui sina kellegile närvidele hakkad käima siis tuleb samamoodi teha!! Loom ei ole süüdi, OMANIK on!!

dmbss, ma räägingi ju et ütleb OMANIKULE et see oma kiisut kinni hoiaks, muidu pole tema asi kui kiis teise ilma läheb.

Viimati muutis kalle, 14.11.2012 02:21, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 23:46 
Kasutaja avatar

lõkkes?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 23:49 
Kasutaja avatar

mitte elusalt loomulikult, maha neid matta ei saa, sest meil koer, või kaugemale ei saa viia, siis rebased kaevavad üles

ma mõtlen et nagu paljud elavadki oma roosas mullis, ja ei tea mismoodi sellistes olukordades asjad käivad, ja siis targutavad. Ma kujutan ette et kui te kuskile lihakombinaati peaksite sattuma, et mis siis teete? Sõimate kõiki mõrtsukateks? Need asjad aetakse korda ju kõige kiiremal ja valutumal viisil mis võimalik, aga see tegevus ei ole igal juhul normaalne, aga pole ka väga variante.

St kellel siin on kiisusoovi, siis olen heal meelel nõus meie kandist mõnest probleemsema paneelika eest terve karja miisusi autoga ära tooma, et nende elusi säästa. Ma ei usu et ükski siin kritiseerijatest siin kätt välja sirutaks

Viimati muutis kalle, 14.11.2012 02:18, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 23:51 

kalle kirjutas:
totu kirjutas:
kalle kirjutas:

dmbss, ma räägingi ju et ütleb OMANIKULE et see oma kiisut kinni hoiaks, muidu pole tema asi kui kiis teise ilma läheb.
Ja kasse üleüldse liiga palju ja mingit tolku neist väga ei ole. Olen ka ise loomaarmastaja, aga jäägem realistideks. Rotimürgiga tapad rotte, nahhui see üks kiisu rotimürgiga teise ilma saata ei ole. Meil ka siuke probleem olnud, kus maal naabritel hunnik kasse, mõni miisu siis meie heinaküünis ka paljunenud. Naabrid aru saada ei taha, et see on nende asi, naeratavad ainult lollilt, ja ütlevad et nende asi pole, meie kassid. Siis ongi koer on juba nii tark et niisama neid taga ei aja, kui meile ronivad, siis murrab ikka maha. Õhupüss on mõned neist kätte saanud. Üks läks ka vist hangu läbi. Üldjoontes lõpetavad kuskil lõkkes. St otsa saavad kiirelt ja korralikult ja mingit loomapiinamist ei esine. Muud varianti ei ole ka. Elaksime muidu kassiuputuses, naabrid aru ei saa. Politseile või valda ei saa öelda. naabrite sõna meie vastu. Eks te kiisusõbrad nüüd ulguge, et sadist jms.

Ehk siis, kui laps on loll ja vanemad debiilkud on, siis lööme lapse maha v? Asi on natuke kaugemal tegelikult kui enamuse mõtlemine suudab võtta! Võtad looma siis gastreeri ja hoolitse tema heaoleku ja teiste mitte segamise eest! Mitte ära hakka hakka rotti mürgiga või koeraga neid hävitama!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 23:54 

TMF kirjutas:
totu kirjutas:

Iga inimese enda viga on ilmselt ka see, kui ta oma koduloomad naabrite garderoobi kusele lubab. Miks peaks mingi kass üldse kuskil üld-kasutatavas koridoris ringi chillima? Ruumi pole? Ära võta siis looma, kui sul kodus ruumipuudus ja pead ta koridori töllerdama laskma, kus siis mingi värdjas, loomavihkajast streetreisser ta iga hetk sõbraga siberisse reisikaaslaseks võib saata. Noomituseks kummikusse kusemise eest....

Olen igati nõus su väidetega aga olgem normaalsed ja proovigem siiski lahendada asjad normaalsuse piires mitte üksteise hävitamisega:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 23:56 
Kasutaja avatar

totu mina ja audivana anname hea meelega oma naabrite numbri ja kui suudad neile selgeks selle teha, siis võid uhkusega tunnistada et oled mõne kiisu elu siin ilmas päästnud. Oled nõus?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 23:56 
Kasutaja avatar

oeh, jutt oligi ju, et naabrid ei saa oma zoopargiga hakkama ja see koloonia levib mööda auuli...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 813, 814, 815, 816, 817, 818, 819 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis