totu kirjutas:
kalle kirjutas:
ma ei saa aru... krt pane topsik mingi kassi kuivtoiduga uksetaha, ja pane rotimürki ka sisse, ja siis räägi seda oma naabrile, et sul käib mingi võõras elukas tossu sees sital, et sa püüad teda, et las ta ise vaatab oma kiisu järgi et see üksi koridoris ei töllaks. Sa tohid oma ukse taga hoida ju mida tahes, ja naaber on hoiatatud
Ja siis kui sina kellegile närvidele hakkad käima siis tuleb samamoodi teha!! Loom ei ole süüdi, OMANIK on!!
dmbss, ma räägingi ju et ütleb OMANIKULE et see oma kiisut kinni hoiaks, muidu pole tema asi kui kiis teise ilma läheb.
Ja kasse üleüldse liiga palju ja mingit tolku neist väga ei ole. Olen ka ise loomaarmastaja, aga jäägem realistideks. Rotimürgiga tapad rotte, nahhui see üks kiisu rotimürgiga teise ilma saata ei ole. Meil ka siuke probleem olnud, kus maal naabritel hunnik kasse, mõni miisu siis meie heinaküünis ka paljunenud. Naabrid aru saada ei taha, et see on nende asi, naeratavad ainult lollilt, ja ütlevad et nende asi pole, meie kassid. Siis ongi koer on juba nii tark et niisama neid taga ei aja, kui meile ronivad, siis murrab ikka maha. Õhupüss on mõned neist kätte saanud. Üks läks ka vist hangu läbi. Üldjoontes lõpetavad kuskil lõkkes. St otsa saavad kiirelt ja korralikult ja mingit loomapiinamist ei esine. Muud varianti ei ole ka. Elaksime muidu kassiuputuses, naabrid aru ei saa. Politseile või valda ei saa öelda. naabrite sõna meie vastu. Eks te kiisusõbrad nüüd ulguge, et sadist jms.
Ehk siis, kui laps on loll ja vanemad debiilkud on, siis lööme lapse maha v? Asi on natuke kaugemal tegelikult kui enamuse mõtlemine suudab võtta! Võtad looma siis gastreeri ja hoolitse tema heaoleku ja teiste mitte segamise eest! Mitte ära hakka hakka rotti mürgiga või koeraga neid hävitama!