dellu kirjutas:
ison.ts, mina pole sind kanalis vasakus reas sõitmas näinud, küll aga kisasid sa ise kunagi, et sind ei huvita mis taga toimub. Nüüd aga laskusid sa samas kohe teise äärmusesse. Kanalis on siiski rohkem ridasid kui kõige vasak ja kõige parem. võid ju ka vasakult teises liikuda näiteks. Vasakus olles saad ju tagant tulija mööda lasta ja siis tagasi reastuda, kui sul väidetavalt keegi koguaeg jalgu jääb.
Aga jah, eks oleme aru saanud, et sul suht suva liikluses nn arusaamine, samuti nagu sa teatasid et võib Roosikrantsi 2 ees parkida, kuigi seal ikkagi ainult lubadega. Eks see näitabki ka suhtumist liiklusesse, selle paremasse toimimisse jne. Kui ikka ei viitsi jälgida ja kuskil oma mullis sõita siis jah. See 80 millega liiklemisest räägid on üldse mis? Spido järgi? Palju su spido viga selle kiiruse juures on? Mul on olnud auto, mis 70 näidates reaalselt 62km/h liikus.
peab ikka igav elu olema, et sulle ei anna siiani rahu teadmine, et ma mainisin aasta aega tagasi, et ma kanalis ei viitsi peeglisse vaadata.
Kui sina ja teised sinu sugused isegi kanalisse oma egoga ära ei mahu siis, mis moodi te üldse linnas hakkama saate?
Mis krdi vahet on millisel rajal sa lasnamäe kanalis sõidad ja millise kiirusega sa seal sõidad? Nii ehk naa sõidab seal keegi seal sinust vasakult ja paremalt mööda. Absoluutselt pseudoprobleem.
Sõitke ja ärge mölisege. Kõik jäävad kunagi kusagil kellegile ette. So what?
Ja see roosikrantsis parkimise teema? No pargin seal igapäev ja nii juba mitmendat aastat. Pean seal parkima. Elu on selline. Kahju , et see sind nii kurvastab, aga katsu ikka üle elada või kui nii väga ikka kipitab siis helista MUPO`le ja räägi oma mure ära. Tõsine jama ikka kui üks foorumi kaaslane seal pargib.