DevilDeVille kirjutas:
Novart kirjutas:
Landitavad (tegelikult ka normaalsed) tussid üldjuhul ei tea, et Lexuse margi taga Toyota peidus on.

normaalsed naised ostavad endile ise juudimersud või misiganes neile peaks subjektiivselt meeldima. ja ega normaalseid naisi ei landita ka, nendega toimub suhtlus vastastikuse lugupidamise õhustikus.
Täiesti nõus Sinuga, kuid palju selliseid ikka tänapäeval kahjuks on. Kes sellise Naise leidnud, see oskab sellist Naist ka vääriliselt hinnata. Kuid kõik see ei muuda asjaolu, et nii Naised, landitavad tussid, normaalsed tussid (on ka selliseid), kui ka omajagu mehi ei tea, et Lexuse margi taga Toyota peidus on. Niisama veel huvitav fakt, et kuigi mul õnneks pole landitavate tussidega tahtlikult kokkupuudet olnud, seega tegelikult ei tea ma nende pealiskaudseid margieelistuse, siis nt need vene rahvusest
naisterahvad, kellega mul kokkupuude on olnud, millegi pärast just kipuvad eelistama Mercedest ja Lexust.
Aga teemasse veel niipalju, et kui valik tõesti vaid W140, E38 ja A8 vahel, siis nendega läheb (tegelikult on juba läinud) samamoodi, nagu nende eelkäijatega - W140-st saab väärikas klassik (nagu oli ka W126 puhul), E38 on säärane masin mida kasutatakse nendest kõige laiemalt igapäevaselt (nagu oli ka E32 puhul) ja A8 tulevik on sama nagu V8 puhul (kuidas iganes seda ka defineerida). Seega, kui raha on osta W140, sest kuigi too on suur ja kobakas, on see siiski klass omaette (endal on teise autona SL R129 ja tõesti see auto

). Kui hindad rohkem igapäeva kasutust, siis vast E38 on mõislikum valik, mitte, et W140 kehvem oleks, kuid E38 on vast soodsam (leiad rohkem odavaid juppe jne) pidada. No ja kui nelikvedu ja A8 välimus meeldib (muud põhjust nagu ei leia, et seda teistele eelistada), siis võta see.