madiskaru1 kirjutas:
täiesti vigane ikka..
minul on sellest audist jumala savi...
palju ma sulle reekima pidin et ma ei osta seda audit endale

ma ytlesin sulle kohapeal kahh et ma tulin sellele järgi ja et see vana kes raha andis see kannab sulle hiljemalt esmaspäevaks selle raha.
ja ytles et ei kandnud sulle praegu sellepärast raha et ei ole tehnilise passi teistpoolt...ja siis sinu poolt väidetud et auto on korras ja vinge et nii se ikka ei ole...
autol lambda andur persses see juba maksab 800.-
enne pärnust jäime sellega teeääde mingid lahtised juhtmed sul seal kapoti all hakkasid lühist peksma. jne...
minul isiklikukult ei ole sellest nagu mitte midagi...
aga tema on see kes ei ole praegu nõus maksma selle eest...
minugi poolest pane autole võõrandamis keeld peale ega mina sellega ei sõida.
ja kas sellel autol yldse on olemaski tehnilise passi teine pool taheti kahh teada...
Kuule esiteks tegime lepingu sinuga! teiseks kokkulepitud oli üks summa ja selle summa eest on seda autot küllaga! Ja ma ei ole väitnud, et auto 100% korras kuna meie käes oli see auto olnud ca 2,5nädalat ja probleeme polnud!! Niimoodi ikka asjad ei käi, et kokkulepitud üks hind ja kui leping tehtud siis hakatakse hoopis teist juttu ajama! Milleks siis sellised lubadused, et küll tegi eile ülekande ja siis õhtul pidi kindlasti tulema jne!!! Tehnilise passi teise poole kohta uurin täpsemalt teiseks kui ark`is vastav avaldus kirjutada pole seda ka vaja!
Ja kuidas mina saan kindel olla, et sina just seda audit omale ei ostnud? Ma võin ka tulla sulle sinna paikusele osta mingi masina sinu käest ja õelda, et toon kellegile kolmandale autot ja ta maksab lähipäevil mulle ülekandega kui usutav see sinu arust on? Ühesõnaga ära aja sellist jama!
Hetkel oled sina minu ja auto omaniku silmis PETTUR ja kõik!!