Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 14:14

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1577 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Boikoteerimine - Statoil ja Neste
PostitusPostitatud: 13.10.2012 22:18 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:
Kui nüüd kütusehinnast rääkida, siis tea kas ma olen tropp või mu matemaatilised oskused jätavad soovida. Lugedes lehtedest ja kuulates raadiost räägiti üleeile, et kütusemüüjad tõstsid hindu 2 senti liitri kohta. Linnas sõites ning vaadates postidel olevaid hindasid nägin siiski 7 sendilist hinnatõusu. Kui ennem oli Diisel 1,339€ liiter siis nüüdseks on see 1,409€. Mingi arusaamatu info edastati küll meediakanalite kaudu, või tundub 7 senti nii suur summa, et ei hakatud seda kõva häälega välja hõikama?

Täna aga kütusehinnad taas "odavad". Tervelt sent alla lastud. :kill

Alles eelmise hinnalanguse ajal kirjutasin natuke sellest. Nimelt 1.339 on nn odavamates tanklates, nagu Linnu tee kant ja see sektor, kanal jne. Kuigi minuarust viimati oli 1.369 hoopis. Kui aga hinda tõstetakse või langetatakse, siis enamasti lükatakse igalpool samaks. Ehk siis hinnalangetamise valguses võib mõnes tanklas hoopis hind tõusta.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2012 22:35 
Kasutaja avatar

neG kirjutas:
ryblik: Toetan 100-ga seda mõtet, kindlasti aitab tugevalt konkurentsile kaasa. Kui ikka inimestel on meeles et vot seal lukoilist näiteks on küte 4 senti odavam siis oleks nestel mis müüb tõenäoliselt veits kallimalt suht raske.

Huvitav kuidas sellisele mõttele ametlik käik anda vms/ riigikokku saata selline ettepanek, avalikkuse tähelepanu ja toetust tahab see ka, muidu ei tule miskit välja vist.

Tead, ma arvan et niisama ei näe me seda kunagi, selleks oleks vaja pigem mingit eraalgatuslikku kampaaniat( ala lõustakaustik, allkirjad, autoparaadid millega ummistatakse nimelt tooompea umbes terveks päevaks jne ja mingi maksu ja tolliameti ministeeriumi ümber olevat autode ringi, mis pärsiks ka nende elutegevust)
Need statoili ja muude kütusemüüjate lobi töötajad on liiga hästi hoolitsenud nende parteide eest kes ei laseks sel sündida, ilma suurema rahvamäsuta.

Samas ei keelaks ju keegi mingil väiksemal huvigrupil hakata asja ajama( ala streetrace foorumi aktivistid) teete asja ja idee igati valmis, siis kõik kampaaniad ja teleesinemised jne. Ma olen 100% käpp ntx napsujalolliameti maja piiramisrõngasse võtma autode kolonnidega , paneks ntx kolmekordselt autoderividega kõik sisse ja väljasõidud nii kinni et keegi ei pääse ei tööle ega koju. ? Ui fukk, see jõuaks ilmselt terve euroopa uudistesse, ilus oleks vaadata kuidas autoomanikud ummistavad selle ametkonna maja territooriumi .
Aga peamine oleks leida EESTKÕNELEJA kes ei karda sattuda ntx mõne ametkonna lähema uurimise alla.

Sama oleks ka ju see kui ntx üks hommik ummistaks mitusada autot kella 7 ajal toompea, ei lase riigikogujaid tööle ega ka kedagi toompealt välja. Oi saaks nalja. See oleks närviaetud rahva meeleavaldus riigivaraste vastu. Tuletan eriti siin kohal meelde Partsi.

Noh kas teeme ära? Ala Streetrace foorumi kokkutulek Toompeal? Üle Eesti kõik vatid kohale ja kõik elutähtsad liinid umbe ajada. Platid ja muu lõbu asja juurde. Igasugu riigikogujate maskid oleks ka jube IN.

Peamine idee oleks suruda oma soovi: fikseerige kütusehinnad, iga kuu lõikes ja alandage aktsiisi( selle rahaga mis aktsiisist saadakse ei tehta tarku asju, pigem rsk varastavad läbi riigiettevõtete.)

Teeks ntx ala uus erakond Streeterid :D

Muideks 2012 on ilmunud üks lõbus Jüri Toomepuu raamat kus pannakse palju fakte kõikides poliitikutest lauale. On üritatud esitada huumoriprismas, kuid fakte meelde jättes tuleb kass peale millised mehed hoiavad pukist kümne küünega kinni. Kuradi ekskommarid( alates ansiiipist) ja lõpetades kõikvõimalike riigivarastega.
raamatu pildi ja nime lisan ehk homme. Soovitan lugeda!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2012 10:05 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
ryblik1 kirjutas:
selleks oleks vaja pigem mingit eraalgatuslikku kampaaniat( ala lõustakaustik, allkirjad, autoparaadid millega ummistatakse nimelt tooompea umbes terveks päevaks jne ja mingi maksu ja tolliameti ministeeriumi ümber olevat autode ringi, mis pärsiks ka nende elutegevust)

Ma olen 100% käpp ntx napsujalolliameti maja piiramisrõngasse võtma autode kolonnidega , paneks ntx kolmekordselt autoderividega kõik sisse ja väljasõidud nii kinni et keegi ei pääse ei tööle ega koju.

Sama oleks ka ju see kui ntx üks hommik ummistaks mitusada autot kella 7 ajal toompea, ei lase riigikogujaid tööle ega ka kedagi toompealt välja. Oi saaks nalja. See oleks närviaetud rahva meeleavaldus riigivaraste vastu.

Ikka kaine olid, kui seda kirjutasid? Kui ma olen riigikoguja või plaksumolliameti töötaja, oleks mul suht pohlad sellest, et tööle ei pääseks. Või et ei pääse majast välja päeval oma tööülesandeid täitma. Kui pärsitakse tegevust, siis selle maksab lõppkokkuvõttes kinni ju ikkagi maksumaksja ja kindlasti mitte odavamate kütusehindade arvelt :kill

Aga lugu oleks hoopis teine, kui mind sisuliselt "vangistatakse" terveks nädalaks sinna Toompeale. Või tuleks keegi mu koju ähvardama naise-laste eluga. Sellist asja ei juhtu nagunii kunagi ja kui juhtuma hakkab, on riigil selle tarvis koolitatud mehed, kes olukorra lahendavad ja need mõned sajad entusiastid laiali peksavad. Kusjuures võin kihla vedada, et karistused tuleks kraadi võrra kangemad kui pronksiöö tipptegijatel. Usu mind, midagi ei juhtu peale tühja kõvatamise, kuna tegijaid oleks vähe ja sellisel hulgal inimestel, keda oleks vaja aktsiooni toetama, pole lihtsalt mune :bs

VOT täpselt sinusuguseid ku.ikuid ongi liiga palju, orjarahva kompleks: milleks minna, nagunii saab pärast karistada ja et nagunii neil ametnikel on pohlad. Ei ole! ka neile valmistab tuska kui nad peavad oma kalliste ülikondadega mööda Edgariaania tänavaid lonkima lihtinimeste hulgas.

Muideks päris masendavalt kaine olin kui kirjutasin. Lihtsalt inimeste tegevusetus on masendav. Ettevõtlikust siin riigis küll palju ei paista ja kui ongi siis loomulikult(loomalikult) vaid omaenda pudrukausi täitmise eesmärgil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2012 20:02 
Kasutaja avatar

Tuleb välja et praegused kütusehinnad on vägagi vinks vonks ja võiks veel kallimakski minna. :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.10.2012 09:47 
Kasutaja avatar

Selline huvitav kampaania käimas
Pilt
http://tankla.info/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.10.2012 13:37 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
See oleks sama ajuvaba, kui kriipida mõne poliitiku autot, kes liisib seda rahva raha eest ja rahvas pärast selle remondi ikka ise kinni maksab - poliitik peab vaid peenikest naeru ja kriipija on kangelane vaid omasuguste töllide seas, kuid ükski poliitiline otsus sellest ei muutu. .

Lihtrahvalt võetakse nagunii ära kogu raha, mis sealt võtta on, seega mingi auto remont ei muuda enam kedagi vaesemaks. Kust enam võtta ei ole, sealt ei saa ka võtta.

Reaalsus on see, et millegi muutmiseks tuleks ette võtta kordades radikaalsemaid samme, kui keegi teist siin valmis võtma on. See oleks ju ebamugav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.10.2012 19:46 
Moderator
Kasutaja avatar

matuuu kirjutas:
Pilt

Nestes 1,314€. Huvitav miks viimase aja pidevat hinnalangust suure kella külge meedias ei panda...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.10.2012 20:43 
Kasutaja avatar

Eks meedia ka provotseerib mingil määral inimesi, olen tähele pannud "uudiseid" ja eriti pealkiri muudetakse nii dramaatiliseks kui võimalik. Eks hinnatõusu uudised saavad rohkem klikke ja kommentaare ja kõlapinda.

Postimees, kanal2, tv3(vist), õhtuleht ja paljud muud lehed/tv-kanalid kuulud ühele norra meedia konsternile, ka paljudes teistes riikides(http://en.wikipedia.org/wiki/Schibsted) ja ma arvan et kui sealt tuleb soov et ühest asjast kirjutataks vähem või rohkem siis nii ka läheb.

Üks asi mida ma ise tähele panin kui kreeka asi aktiivsem oli...
2008, kui island lükkaks IMF pakutud laenud tagasi ja kirjutas võlad korstnasse siis üsna lühikese aja jooksul lõpetati islandi teemast igasugune kirjutamine, ja pole põhimõtteliselt siiani kirjutatud, enne seda olid islandi uudised leheveergudel sama aktuaalsed nagu praegu kreeka jms. Kui see kreeka teema oli alguses, oleks üsna mõistlik olnud kaaluda kas kreeka võiks samamoodi teha, pangad riigistada ja ümber struktueerida(kuna isalndil läks vägagi õnneks ja tuli puhtalt ja ilma võlgadeta välja), kuid sellest mingit avalikku arutelu eesti uudistes küll polnud, kuid see oli kindlasti kajastamist väärt uudis ja mõte.

Ja siis mingi hetk, 1-2 kuud tagasi leidsin samasuguse sisuga artikli..
http://www.vabamotleja.info/index.php/m ... -raeaegita

Ma pole küll mingi zeitgeizti(pole seda filmi tegelikult näinudki) uskuja ega viitsigi sellega oma aega raisata, kuid sellised asjad annavad mõtteainet küll...

Loetavad meediallikad eestis minuarust ainult ETV(Pealtnägija, AK), Äripäev, Ekspress.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.10.2012 01:28 
Moderator
Kasutaja avatar

Täna Nestes juba 1,294€/L

https://www.dropbox.com/s/xi9bezxjqpuai ... .26.38.jpg

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.10.2012 12:34 

Miks on peaaegu alati talvel kütus pisut odavam kui suvel?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2012 01:10 
Moderator
Kasutaja avatar

Kütteperioodi tõttu peaks just nõudlus suurenema...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2012 14:46 
Kasutaja avatar

Omal on õnnestunud vajaliku kütet ( see mida ma pean mõnikord olude sunnil tanklast võtma) osta ikka mingist ala eestimaisest tanklast, vähemasti nii ma arvan. Go oil. omal töökoja kõrval. Pole vist juba ca 2 a ei statoilis ega nestes käinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.11.2012 16:29 

Praegu ei tasu küll Statoili boikottida :D

http://majandus.delfi.ee/news/tarbija/statoili-uskumatu-pakkumine-264-euro-pealt-80-senti-soodust.d?id=65291302

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.11.2012 18:35 

Eelmisele lisaks
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2012 10:33 
Kasutaja avatar

mingi päev oli kanali olerexis kummaline hind 1.111 nii diislil kui ka bensiinil.
kas keegi tol päeval tankis, et kas see oli reaalne? sõitsin mööda ja mõtlesin et tundub liiga hea et tõsi olla :?

aga statoil.. noh.. kui kohvi saab poole hinnaga ja lõpuks kui avastad et oled sõiduautoga ja oled 200L tankinud siis kohvi ei saa? :D :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1577 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis