Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 11:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 646, 647, 648, 649, 650, 651, 652 ... 949  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Huumor(Loe 1.posti)
PostitusPostitatud: 21.11.2012 16:22 
Kasutaja avatar

Bemmi-Kristjanina tuntud kurjategija tegi politsei eest kihutades avarii
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=65297340

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2012 16:26 
Kasutaja avatar

iisak kirjutas:
whatever kirjutas:
i see your picture and i raise you one video...

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Gz9F1sQOPU

:D

MISASI SEE ON?????????? :uhoh

Huumor.
Postitaja arust:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2012 21:43 
Kasutaja avatar

Pilt

Pilt

Pilt

mustlased elektriga

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2012 23:25 
Kasutaja avatar

Kuidas restoranid teid petavad?

Allikas: Vello42

Kindlasti ei ole ma ainus, kes on mõnes restoranis sattunud pettuste ja valede rägastikku. Tundub küll, et vi
isakas asutus, kuid tegelikkuses on tegu tavalise töölisklassi einelauaga, kus serveeritakse tavalist Säästumarketi kaupa maailmaköögi pähe ning küsitakse veel ka hingehinda selle eest.
Olin siis üle pika aja väljas õhtustamas ning teadjam pool soovitas tellida mingisuguseid itaaliapäraseid bruchetasid, need olla linna parimad. Sülg hakkas jooksma, vaimusilmas kangastusid Pisa torn, glamuursed Milaano moelavad, bikiinides Biancad ja Adriannad. Tellisingi siis bruchetasid. Mõne aja pärast saabus kelner ja asetas mu ette lauale taldriku, millel oli paar kärbatanud praesaia tomatiga ning soovis siis bon appetit – endal veel siuke õnnis nägu ees nagu oleks toonud kulda ja kalliskive. Küsisin siis, et kulla inimene te eksisite vist lauaga, miks te neid praesaiu mulle toote, ma tellisin bruchetasid ju? Kelner vastab, et need ongi bruchetad. Ma ei tahtnud ta valesid ja vassimist kuulata ning kupatasin ta praesaiadega kööki tagasi. Nii loll ma nüüd ka ei ole, et praesaiu ära ei tunne!
Õnneks oli teine kelner lähedal. Sain esimesest shokist üle, sirvisin menüüd ja põhiroogade alt jäi silma jäi põneva nimetusega praad – “Pasta Bolognese, rukkola ja krõmpsude krutoonidega”. Jälle kangastus mulle kuidas ma maagilisi krutoone krõmpsutan ja kuidas imetabane Pasta Bolognese mu maitsmisnäsasid hellitab, suus sulavatest salapärastest rukkolatest rääkimata. Kui kelner saabus mu “Pasta Bolognese, rukkola ja krõmpsude krutoonidega”, siis selgus, et tegelikult on see taldrikutäis pasarahet – ehk siis hakklihakaste makaronidega, kuhu oli peale visatud törts peterselli ja mõned kuivetunud saiakuubikud.
Kuna kõht oli ka juba tühi, mõtlesin, et ah perse kah, söön ära, ei hakka skandaali tegema. Siis korraga märkasin, et krutoone pole. Hõikasin kelneri tagasi ja küsisin, kus on lubatud krutoonid? K u s o n k r u t o o n i d? Krutoone pole üldse toodud? Mis haltuurat te siin teete, kes mu krutoonid endale sai? Kui krutoone mulle kohe ei tooda, helistan Tarbijakaitsesse ja Villu Vanele. Seepeale visati mind restost välja.
Läksin koju ja asusin asja internetist uurima. Selgus, et tegu on massilise petuskeemiga, kus klientidele lausa näkku valetatakse. Nii kui natuke maalt ja hobusega oled, saad kohe petta. Et aga teie petta ei saaks, siis koostasin sellise nimekirja, kust saate vaadata, mida restoranis tellite ja mida tegelikult saate. Kindlasti printige see nimekiri ka välja ja võtke restosse kaasa.
Söögid
brucheta – praesai tomatiga
ciabatta – sepik
quiche – pirukas
faijta – praeleib lihaga
nacho – kuivikud
baquette – Kirde sai
panini – võileib
krutoon – saiakuubik
pesto – toores juurviljasalat
pasta – makaronid
ravioolid – makaronid
tagliatid – makaronid
penne – makaronid
ricotta – kodujuust
tortelliini – pelmeenid
mozarella – juust
mascarpone – sulatatud juust ehk merevaik
gratään – kartulipudru
tofu – sitt
grissin – küpsis
cous-cous – ühepajatoit
Boeuf a`la tartar – hakkliha munaga
Bolognese – hakklihakaste, rahvapäraselt ka pasarahe
karree – loomakondid
carpaccio – toores loomaliha
branzino – keedetud kala
ballotiin – kotlett
foie grass – maksapasteet
frikassee – seenesalat
confiti – kompvekid
prosciutto – suitsuvorst
tüümian – petersell
koriander – petersell
rukkola – petersell
basiilik – petersell
rosmariin – petersell
tüümian – petersell
fenkool – sibul

Magustoidud
Tiramisu – küpsisetort
Crème brûlée – keedukreem (see mis Moskva saia sees on)
Serbett – halvaa
Panna cotta – tarretis
Mousse – keeks

Joogid
Prosecco – Monastõrskaja Izba

Nii et järgmine kord, kui teenidaja teile soovitab, et “härra, te peaksite proovima meie restorani ballotiine – need on le excellence“, siis saate talle vastu öelda, et käi perse, kotlette saan ma kodus ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2012 23:30 
Kasutaja avatar

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2012 11:58 
Kasutaja avatar

Meie kõigi poolt palavalt armastatud Galojann kirjutab, kuidas Jedgarstani kunn teda nillis :D:
http://publik.delfi.ee/news/kino/savisa ... d=65300478
Peab vist selle raamatu ostma, nalja peaks parasjagu saama seda lugedes.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2012 12:11 
Kasutaja avatar

http://publik.delfi.ee/news/inimesed/ju ... d=65300672
See on ikka ülikõva, mida Juku-Kalle kirjutab riigikogus eelarve vastuvõtmise kohta, mõned näited:
Tsiteeri:
KIRI ÖÖISTUNGILT 61: Teatan sügavas leinas, et Valeri Korb on 10-minutiliste vaheaegade võtmise lõpetanud ning teda asendab Mailis Reps. Korb, vana räsitud känd, parteikooli vilistlane aastast 1984 (kui parafraseerida Venedikt Jerofejevit), kantakse ilmselt triibulise lina all minema ja sängitatakse puhkpilliorkestri poolt esitatud laulu "Nüüd üles, keda needus rõhub!" saatel Hundisilmale mõne tikripõõsa alla, väsinud kolleegide kõrvale.

Tsiteeri:
KIRI ÖÖISTUNGILT 52: Rahvas, nagu öeldakse, on kogunema hakanud, et jätkata tatina venivat eelarveistungit. Enne oli infotund, see on see koht, kus Toobal saab valitsusele sisutühje küsimusi küsida, sest niipea kui kaamera on majas, lööb ta kohe õitsele nagu mingi mürgine lill. Kuulasime suitsunurgas Eiki Nestori ja Toktor Vassiljeviga, kuidas Ansip Toobalile vastab. "Kes see on", küsis Nestor Ansipit silmitsedes, "ah jah, see on see mees, kes käib Soomes rääkimas, mida ta Eestis ütles".
Ka maja ette koguneb rahvas, enamasti vanemad plakatitega naised. Küsisin Toktor Vassiljevi käest, kas tegemist on tema patsientidega, aga Toktor viskas nalja, et ei, kuna selles kosseisus olevat loomaarst hoopsi Inara Luigas. "Minu patsiendid", rääkis Toktor, "on kõik kalmistul, mitte ei jookse plakatitega ringi, kuna mina teen oma tööd põhjalikult!"

:D :D

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2012 12:32 
Kasutaja avatar

Ega need jukukalled , võsapetsid ja erkinooled on sinna saanud valitud kasutades ära oma kuulsust , samas reaalselt nad mdiagi seal ära ei tee vaid kaagutavad niisama kaasa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2012 12:34 
Kasutaja avatar

Nagu ka suurem enamus sellest riigikogust :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2012 13:06 
Kasutaja avatar

Võsa ajab mõitliku Eesti asja, võibolla sai jah tänu kuulsusele aga jah, kes te feissi kontol loeb, siis täiesti mõistlik rahva mees.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2012 14:32 

http://www.reporter.ee/2012/11/20/eestl ... arju-lugu/

oobik vist nägi videot, tuginedes kommentaaridele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2012 14:38 
Kasutaja avatar

See "kalevipoegtütar ori" ongi iga soome teema all oopc, kuidas nii vanal inimesel mõistust peas ei ole ja sellist juttu saab ajada :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2012 15:43 
Kasutaja avatar

Lugesin ka Võsa fbd ja sain teada miks see neid vaheaegu istungitel niipalju tehakse

Tsiteeri:
Oleme siin kokku leppinud omavahel, et me võime ööistungid lõpetada sel hetkel kui valitsus elektriaktsiisi alandab. Kui seda ei tule, püüame kuni lõpuni nende seaduslike vahenditega, mis meie käsutuses on.
Kas see on küllalt lihtne ja arusaadav - lõpetame nii enda kui oma poliitkonkurentide ööistungitega piinamise kohe kui elektrile kehtestatud (meie arvates liiga kõrge ja rahva maksujõudu ületav) aktsiis langeb.

Kas tegelikult ka selles asi, seda teavad vast tüübid ise.. Aga niipalju pean nõustuma et elektri hind on üle pingutatud. Ülemäära kõrget aktsiisi tarbekaupadele nagu kütus ja elekter kehtestada on urod.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2012 15:49 

Eesti Energiast saab riik väga suure osa oma eelarvetulust ja nad ei suuda omale ise jalga tulistada.

Huumor ongi see, et valitsuserakonnad teenivad ainult suurettevõtete huve ning tavainimene olgu kuss. Või ärgu olgu, midagi ei muutu ikka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2012 15:51 
Moderator
Kasutaja avatar

Aitab !
Kolige mis täna juhtus teemasse oma poliitikaga.

Huumoriga edasi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 646, 647, 648, 649, 650, 651, 652 ... 949  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis