t6upull kirjutas:
Tervitused Streetrace.org foorumi autoostjad!
Olen tavaliselt selle foorumi lugeja ilma kasutajata, kuid kuna siia teemasse postitada ei kannatanud ilma kasutajata (külalisena), siis otsustasin et valgustan ka teid. Ehk tegingi õige teo ja järgmine kord juba postitan lihtsamalt mõnda teemasse, mitte ei hakka keerutama, et ei viitsi kasutajat teha jne. Igatahes olen juba ammu hoidnud pilku peal mõnel kasutajal, kes "ostab alla turuhinna" ja nüüd selgus väike tõsiasi. Kuna ka endale meeldib sõitmiseks osta autot võimalikult soodsalt ja kuna parasjagu sai oma igapäevasõiduk BMW 525i maha müüdud, siis käisin suvel Tartumaal vaatamas üht punast universaal takso-Passatit (582TEM). Mootor 1.8T ja manuaal. Kuna telefonis mulle seda (ega ka palju muud) ei mainitud, siis kohapeal leidus autol vigu väga metsikult. Mõned, mis veel meeles, kannan ette: esistange katki, tagastange mõraga, tagaluuk roostes ja mõlgitud, kõik uksed samuti hädised, roostesed, esiklaas oli katki, üks esitiib oli mõlgiline ja esikapott korraliku mõlgiga. Ühesõnaga välimuselt täielik roim! Ka sisu oli suitsuaukudega, põhjamatil lausa auk sisse kulunud ja minu arust oli ka rooli turvapadi nii pehme, et ilmselt välja lennanud. Tol korral töötas mootor küll korrektselt, nagu ka käigukast. All oli ka mingi velg (või äkki viisakas ilukilp?, igatahes kindlasti mitte 16", sest mõtlesin et 15" oma talverattad saaksin alla keerata). Spidole pildus ka tulukesi, äkki ABS-i tuli. Ja läbisõit oli tol ajal üle 600 000km. Just see mind ära hirmutas selle auto ostul, muidu oleks ehk veel mõelnud. Minust jäi see auto ostmata, kuigi varuosadeks oleks see olnud päris normaalne. Nüüd ei tea, mis sellest autost praeguseks saanud on, kuid kahtlen et tal kõik korda tehti ja siis üsna odava hinnaga maha müüakse. Aga tol ajal oli muidugi hind vääriline auto seisule - 700€. Aga praegusest 1400€-st ei saa ma küll kahjuks aru.
Auto link ka:
http://www.soov.ee/polvamaa/VW_Passat_1 ... m?ca=1&w=3Arvan, et kes soovib, leiab numbrit googeldades kindlasti ka üles, et tegemist on selle foorumi autoärikaga! Aga loodame, et auto on ilusti korda tehtud ja probleemi pole muud, kui vaid tõrkuv turbo.
Tervitustega, auto24 ja soov.ee fänn, Kalev.
Kõik autoostjad hoidke silmad lahti enne ja googeldage, kui ostma kukute! Võite nii mõndagi avastada, mida poleks sugugi soovinud!
Võtan siis ka nüüd sõna

Ei tea mina mis ta on varem olnud.
Esiteks stanged, mõlemad on terved ja mõrasi ei ole. Peaks see ju pildiltki näha olema. Tagaluuk on kas siis ära tehtud, või ära vahetatud, igaljuhul ei roosteta ega ei ole mõlkis. Klaas on 100% terve, pole ühtegi täketki. Kapot ja tiib vist siis samuti vahetatud, kuna pole ka nendel mõlke! Turvapatja kohe momendilt öelda ei oska roolis, suitsuaukudest niipalju, et üks koniauk on tagaistme p_rsealusel, rohkem pole auke näind küll. Veljed on kohe kindlasti "16". Spidole ei loobi muid märguandeid, peale selle, et kütteseier ei näita, kõikaeg on seal veerandi peal ja bensutule lööb põlema. Olgu paak kasvõi täis. Tule vaata kasvõi auto üle, soovikorral saab kõigist istmetest ja keredetailidest ka lähedalt pilti.

Aga no kriitika alati oodatud ja võibolla suvel oli see kere tõesti selline. Arvatavasti siis kere ülevärvi saand vms, sest välimuselt ei ole ei roostet märgand ega ka mõlke.Läbisõidu kohta ei oska öelda, vist oli kellal midagi 300 000+ km, aga kuna auto varem taksot sõitnud, siis loomulikult rohkem. Ja ausaltöeldes mina ei vaata ühelgi autol enam läbisõitu, kuna naguni seda ei usu

Aga kindlasti leiab mingeid veakesi ja tegu pole sugugi mitte uue autoga. Sillad asjad on korras/ kolkse pole. Pidurid asjad korras(ees uued kettad+klotsid). Võibolla oskab keegi veel midagi auto kohta öelda, kõik info huvitav.

Kedagi ei sunnita ostma ka, valgustage mind igasuguse infoga

Väike edit ka nüüd: Ei tead kõik detailid eri tooni. Võimalik tõesti, et roolis pole airbagi enam, on selline kahtlane katsudes. Kel huvi- saab nüüd nii stangedest, ustest kui ka tiibadest lähedalt pildid, samuti esiklaasist, esiistmetest mingisugused jms. Kel huvi, siis ps