zPlit kirjutas:
OliverV kirjutas:
ma ei tea mis toimub aga kui see viiese bmw juht loeb seda kirja kes peale 9t järvevanal oli koos mingi seltskonnaga.. krt no ma ei tea, päris äge autojuht oled ikka, julm peenestaja ikka
et oleks tulevikus sinu sarnaseid juhte rohkem. tõsiselt "cool"
Mis siis täpsemalt juhtus?

ma ei tea mis nagu teema on selles, et kui seltskond kes võiks nagu rahulikult mööda kruisida, jääb kõrvale, no okei.. hea et esimese vaatlusega teelt välja ei rammitud, enne 50 ala siis kui ülemiste poole sõita... sõidab mööda siis mingi lühikese hetke pärast ja kui neist on omakorda mööda sõidetud kuna nad jäid esimesse ritta toppama. peale seda kui möödusin, lendas ilge lauluga järgi, hea et tagaotsa sisse ei sõitnud idee poolest ja siis tõmbab kõrvale ja näitab oma njuutonmeetreid et kuidas tal auto rebib ja ees oli nagu vähe tihedam liiklus autode poolest ja noh hea et mõnda sealt ära ei rihtind.. MILLEKS?
keeruline seda jama seletada, seda tuleks ise näha lihtsalt.. kuid rahulikult peale tööd koju kruisida ka ei saa, alati mingi "lahe tõmbleja" kuskilt ilmumas.. ma ei tea kas asi on suures tagatiivas mis mõjub nagu punane rätik härjale.. oh jah