Sai jälle natuke nokitsetud.
Reedel viskasin talveveljed proovi mõttes alla. Ja nüüd selgub, et suve seade kliirensiga ma talvel ei sõida:d Tuleb veidike tõsta ikkagi, ostan mingihetk diislivedrud ära, need vähe jäigemad ja lõikan nood parajaks, tehasekõrgusega ma ei sõida:D Aga tõsta vaja seetõttu, et praegu lihtsalt konstantselt kraabib, Continentalikiri on poolejagu maha kulunud:D ja kuna preagused rehvid on 205/60 ja talvekad 205/65 siis, talverehvidega ilmselt veel hullem. Praegu tõstsin valged veljed tagasi, kuna muidu ei saa normaalselt sõita ja need rehvid mis hetkel punaste peal on olematu mustriga. Aga muidu minu arust pole punastel velgedel häda midagi. Värvi mõttes. Ja valged tahaks ka ees umbes samahästi istuma saada, praegu ikkagi liialt koopas:)

Madala auto rõõmud, kahe tungimisega saab 4 ratast vahetatud:)

Siis tagatuledel sai terve alumine rida põlema pandud. Enne põlesid 2 seespool olevat tuld, panin äärmised klotsid ka põlema:)

Istmete järel käisin ka laup. Kõvasti ilusamad, tagaistmel on kõige ülemine osa mis akna alla jääb ära pleekind veidi ja tahaksid pesu ka saada mingi hetk, aga üldiselt olen rahul.

Siit on ka titimiti.
http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/4 ... 90b66e.jpgJa kõige suuremad murekohad:( Keevitasin hetkel sisse mingi pleki, et päris ära ei laguneks. Aga mingihetk tuleb tõsiselt ette võtta. Mõlemad pooled suht läbi omadega:/ Tüüpviga paraku.