Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 01:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 170  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kus pesulas pesete oma autot.
PostitusPostitatud: 27.11.2012 14:56 
Kasutaja avatar

markss kirjutas:
Praeguste ilmadega annab pesta ikka autot , jube lihtsalt mis si**a teedele pannakse , 20 kilti ja auto jälle soolane ,eriti masendavaks teeb see mis kuradi pesusid lasevad inimesed teha oma autodele , igalpool on enamused suht koid ja üritavad kokkuhoida käies mingites odavates punkrites kus lõppkokkuvõttes jääb sul auto pooleldi pesematta(uksevahed tüüpiliselt, tagaluugi numbritule ümbrus, tagaluugi vahe, koopaservad kuhu koguneb muda ja muu ollus, nähtaval olevad summutipotid v klambrid, iluvõre vahed, esiklaasialumised otsad kus kojamehed on, karbid,veljed seestpoolt, katuseraamid jne) või rikutakse värv ära(paberiga nühitakse või kuivatatakse endaarust ja tekivad värvile hologrammid, pestakse šampooniveega mis on 90 protsenti juba kruusavesi tekitades kriime, pesuriga tekitavad kahjustusi jne) , eriti tore on vaadata neid pesulaid mis müüvad voucheriga pesusi lubavad ilget head vaha peale panna sulle mis lõppkokkuvõttes on mingi kuivatus vaha või lihtsalt sissekuivatatav odav pask mis kestab paar nädalat :D mõni paneb isegi püsivahasid ja saavutavad hea tulemuse aga neid väheseid, parem veel kui sattusin ülemistes suurest orgia punkrist ehk jazzist mööda kõndima kui üks tunkedes äss andis vist mingi kliendi autoga ilgelt piitsa ime et alla ei jäänd ma veel :D. aga jutu iva on see et pesude pealt pole mõtet kokku hoida ja odava raha eest ei saa kunagi head asja v.a kui oma tuttav kellegil kuskil teeb normaalset tööd. kuna töötan ise pesulas ja mujal pesulates ka varem töödand, olen kokkupuutund alati igasuguste klounidega kes tulevad kerjama pesu hinda odavamaks et tal tehakse kuskil pärap*rses 5 euroga ulme pigipesu jne . need 5 eurosed nurgatagused pesud on rohkem nagu värvimise eeltööd juba :D

Olen ka kunagi autopesulat pidanud ja selline vingumine näitab, et inimene on ise jõuetu äpu ega julge suud avada seal, kus seda vaja oleks.
Käsipesulasse minnes võiksid ikka ise piisavalt julge olla ja autopesijale öelda, et palun vahetagu ämbris vesi ära, tehku uksevahed puhtaks, pesku matid jne. Summutipütti võid sa ise pesta. Samuti on naiivne loota, et 10 eurose pesu käigus keegi su käru püsivahaga vahatama hakkab. Vahapesu toimib, aga seda vaid pesust-pesuni. Kui kaks korda aastas seal "odavas punkris" lased autot pesta ja teised kaks korda maal, kaevu ääres fairy ja põrandaharjaga nühid, ei saa ju loota head tulemust, või mis?
Kui auto mustaks jääb, laena sõbralt munad ja mine nõua uut pesu, mitte ära tule hiljem kuhugile foorumisse eide kombel hädaldama.
Vanarahvas teadis rääkida, et loll pidi üldiselt ka kirikus peksa saama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2012 15:53 

markss kirjutas:
...pikk jutt...

Räägi siis juba, kus pesulas sa töötad ka, et millele reklaami teed ja kus me auto ilusti puhtaks saame?

Tegelt mulle pakub ka huvi küsimus, et kas mõni pesula tegelane on huvitatud tegema mulle pakkumist mingile sise+välipesule.
Pesulas käin nädalas kuskil 5-6korda. Olenevalt ilmadest.
Hea pakkumisekorral oleks üks kindel klient kohe olemas. :)
Asukoht võiks olla siis tallinnas kuskil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2012 18:28 
Kasutaja avatar

Ma ei reklaami ennast , ja ma ei virise ega tule foorumisse pugema , ma olen oma klientide autode pealt näind mis sitta on kokku keeratud lihtsalt ja kuulnud ja ise oma silmaga näind kuidas ''pesud'' käivad . Eks see igaühe oma valik on kus ja mis summa eest agajah nii palju maksad nii palju saad . pole mõtet kohe kõrri lennata kui valesti aru said mu jutust , ma tõin lihtsalt välja asjad mis toimub tegelikkuses osades kohtades ja ma ei hakka avalikustama ka neid kus selliseid asju korraldatud on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2012 19:33 

Kasutajanime ja pärisnime(isik, kes telefonile vastas) ning eelnevaid postitusi (62lk lõpus) arvesse võttes on tegemist Ülemiste ja lennuvälja vahele jääva pesulaga.
Muide paar nädalat tagasi sattusin ise esimest korda sinna ja jäin hinna ja kvaliteediga väga rahule :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2012 19:43 

Ega ma kõrri ei karanudki, tegelt rohkem nagu huvitusin, et kui oled pesulaga seotud, siis kus sa pesu teed.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2012 20:33 
Kasutaja avatar

Tglt piisab sellestki kui talvisel ajal paar korda kuus kasvõi korralik pesu teha. Kui nii hullud ilmad siis pole tõesti mõtet igal nädalal leotada. Muidugi eelduste kohaselt võiks ka vähemalt 2x aastas autot vahatada. Kõvasti aitab ka see kui igal pesukorral panna vesivaha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2012 00:00 
Kasutaja avatar

ega ma ei rääkind sinust hydration :D ülemistes pole tükk aega juba , võimatu oli toll hetkel seal midagi teha seal kuna tingimused olid kehvad, nüüd vist on seal remont tehtud lausa .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2012 00:28 

Sai käidud Ülemiste pesutänavas, enam ei lähe. Auto oli küll üpriski must ja mustaks jäi ta ka pärast pesu. Veljed jäid ka täiesti roojaseks.
Hinnaks 12€

Sobib kui auto pole väga must ja aega vähe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2012 10:37 
Kasutaja avatar

soolaplögasel ajal 2x nädalals survekaga üle lasta ja ei hakka need japsid ja opelid kah niiväga roostetama. Kord kuus lased käsipesu teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 17:08 
Kasutaja avatar

Tartus FI pesulas käin. Hind soodne( tavapesu 5€) ja töö korralik. Suureks plussiks on ka lävepaku puudumine- saab ilusti madalama autoga sisse.

Anonüümne allikas- "Miks ta sul nii madal on? Kas vedrud on ära vajunud? Need oleks võinud ka ära vahetada, kui ülevaataja näeb, et masin nii lääpas on ja vedrud juba ammu vahetamist vajavad, siis küll ülevaatuselt läbi ei lasta."

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 23:23 

Kui tahate head pesu minge http://www.mobilespa.ee -sse. Olen erinevates pesulates käinud, kuid see koht on tõesti hea (ning loodan et on tulevikus veel parem :)). 1)Väga hea hinna ja kvaliteedi suhe 2)Tööd tehakse ALATI hästi 3)Koguaeg ühed ja samad pesijad 4)Omanik on ise ka peaaegu koguaeg kohal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 23:27 
Kasutaja avatar

Palju ma normaalselt musta auto pesu eest makta võiks, et mitte petta saada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 23:28 
Kasutaja avatar

tibullus kirjutas:
Tartus FI pesulas käin. Hind soodne( tavapesu 5€) ja töö korralik. Suureks plussiks on ka lävepaku puudumine- saab ilusti madalama autoga sisse.

+1
Tartus üks normaalsemaid pesulaid :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.11.2012 22:29 
Kasutaja avatar

Küsiks korra vahele et mis see lihtsalt survepesu on ? Pmst ilma pigiaineta ei tee ju selliste ilmadega midagi puhtamaks ? Et lihtsalt survekaga ring peale autole või ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.11.2012 22:32 
Kasutaja avatar

Tavaleotus + survekaga ring peale.
Pigileotust selle raha eest tavaliselt ei saa.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 170  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis