Mõtlesin, et teen enda autost ka teema, et lisada aegajalt midagi uut mis teinud olen
Auto saamis lugu ise on pikk, ca 10 aastat tagasi isa tõi selle Tallinnast, sõitis umbes 5 aastat, seisis 2 aastat maal,2 aastat sõitis sellega vanem vend Tallinnas ringi ning toodi tagasi maale seisma 1 aastaks ja lõpuks jõudis järg minuni, kui sain 31. oktoober(sünnipäeval) load kätte

Et autost nii palju, kw 66, esmane registeerimine 02.01.1990, tsingitud kergega.
Roostet praktiliselt polegi, eelmine aasta sai kõik lahti võetud kere/raam mastiksiga ületehtud, mõningad värviparandused.
Ise hetkel olen lasknud vahetada puksid, õlivahetuse+mootoripesu, roolilati otsa ja summutit keevitada. Ise olen vahetanud välja eesmised kõlarid ( sai mingisugused odavalt ette - head heli teevad), uue maki, kojamehe kummid, soojenduse korda teinud, korralikult seest ära pestnud ja mõningad elektrilised probleemid ära lahendanud.
Hetkel auto külmaga käivitub suurepäraselt, pole ühtegi probleemi olnud.
Kasutanud olen seda autot natuke rohkem kui kuuaega ja sõitnud olen umbes 2000km, siiani on kõik hästi töötanud.
Ja minekut tal on enda 66kw kohta
Läbisõit on 356219km, kuna tean, et umbes 100 000 on tagasi keritud, siis võib õelda ,et peaaegu poolmiljonit on läbisõitnud
Ülevaatus sai Septembris ära tehtud. Ühtegi probleemi polnud.
Hetke probleemid:
kütuse ja jahutuse näidikud näitavad nii kuidas tuju neil on.
Soojeneb natukene liiga kaua aega.
Mõningad ilu probleemid
Kütust võtab kuidagi palju, või ongi nii? Linnas 10l / 100le, ja maanteel 7l / 100le ??
Mõned sisemised valgustused LED-ide vastuvahetada+ parem helisüsteem taha.
Hetkel ka siis mõned pildid:

Järgmine nädalavahetus Tallinna (elan muidu saaremaal), siis lähen vaatan mõnda romulasse, ehk leian uue tagumise kojamehe koos mootoriga.
Hetkel muud meelde ei tule