Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 12:40

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5496 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 367  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Lumi tuli maha ja valgeks sai maa ehk kuidas autosid lõh
PostitusPostitatud: 02.12.2012 16:46 
Kasutaja avatar

Ma ka aru ei saa, miks kuradi pärast need tagaveolised tulevad ette ukerdama .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2012 16:57 
Kasutaja avatar

Vóib-olla peaks kodanikualgatuse korras moodustama mingi komisjoni kes otsustab, millised autod ja millised juhid millistel tänavatel üleüldse sóita tohivad. Lisaks määraks ekspertkomisjon ära ka lubatud sóiduvótted.
Niikaua kui hädaldajad pole politsei ridadega ühinenud ja parandavad maailma internetis -Piss off!!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2012 17:08 

Äkki võtad vaevaks oma sapine postitus lahti kirjutada?
Mina näiteks ei saa hetkel aru, mida sa öelda soovid...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2012 17:11 
Kasutaja avatar

mis seal arusaamatut on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2012 17:17 

Unustasin mainida, et kui tagaveo mehed korra puhkama läksid. Oli ring circa 10 minutit tühi, mitte keegi ei sõitnud. Siis kui tagaveomehed uuesti rajale läksid, lendas kogu armaada jälle peale. Ma ei pea viha kellegi peale. Lihtsalt tuleks silmad lahti rohkem hoida, mis ümberringi toimub. Päris julma pannakse samamoodi kui kõrvaltvaatajana näen suure kiirusega autot tulemas, ja siis mingit venda ette keeramas tuimalt. Valus on vaadata sellist asja.

Selle faktiga olen nõus - pigem parklas kui tänavatel. Sellist ideoloogiat võiks ka politsei mõista.

Minu esialgse postituse mõte oli selles, et võiks ju võtta loogiliselt. Las kiiremad mehed uhavad oma ringid ära rahus ja siis kui kõrvale tõmmatakse lendavad ülejäänud peale. Kõik sigrimigri ühte ringi saagimas ei ole sugugi otstarbekas tegemine. Kes see seda plastikut ikka pärast koristada viitsib.

Kõik FWD mehed ei peaks ka end puudutatuna tundma, sest oli ka neid kes tõesti ilusti sõitsid. Vihjasin aga neile kes mõttetult rahvast täis autodega ees ukerdasid ja julma lihtsalt ette keerasid neile, kes tahtsid kiiremini sõita.

Bemmide kohta niipalju, et mina neist lugu ei pea. Sõidan Sierraga ja olen selle üle uhke. Lihtsalt ilusa vaatepildi rikkus ära mõttetu ukerdamine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2012 17:39 
Moderator
Kasutaja avatar

OnkelMats kirjutas:
Las kiiremad mehed uhavad oma ringid ära rahus ja siis kui kõrvale tõmmatakse lendavad ülejäänud peale.

Lihtsalt mainiks, et 4veolistele jäävad nii esi kui tagaveolised jalgu. Aga ei ole veel kuulnud, et keegi nimodi kiunuma kukuks :)
Mõni EVO või STI platsi lendab, siis peaks kõik kõrvale tõmbama ja sügava kummarduse tegema?
Igaüks funib seal, kus tahab. Piibel või Jüris ei peksta aeglasemaid eest ära, et kiired sõita saaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2012 17:46 

Evo ja STI mehed ukerdasid seal samamoodi nagu esiveo mehed. Siis tekitati teistes paanikat kui hakati lihtsalt keset rada sõõrikuid tegema.

Selgituseks veel, et ei plaaninud kiunuda, lihtsalt postitasin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2012 17:56 
Kasutaja avatar

OnkelMats kirjutas:
Evo ja STI mehed ukerdasid seal samamoodi nagu esiveo mehed. Siis tekitati teistes paanikat kui hakati lihtsalt keset rada sõõrikuid tegema.

:lol kuule võta vähem peale,või veel parem ära võta üldse!

4x4 vedused vennad jäävad bemmidele jalgu? mõtle nüüd natuke mida sa välja ajad!

ja üleüldse mis funni te seal ülemistel taga ajate? õige fun on metsa vahel! kus ei tule politsei ka teid kimbutama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2012 17:59 
Kasutaja avatar

FOX1000 kirjutas:
OnkelMats kirjutas:

4x4 vedused vennad jäävad bemmidele jalgu? mõtle nüüd natuke mida sa välja ajad!

Neljaratta vedu ei kompenseeri ühte lolli pead, teisisõnu kui sõita ei oska sis pole vahet kas on nelik või mitte. Siis võid ikka bemmidele jalgu jääda :D Ma tolle konkreetse olukorraga pole kursis, kes kellele jalgu jääb..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2012 18:01 
Kasutaja avatar

tanel63 kirjutas:
FOX1000 kirjutas:
OnkelMats kirjutas:

Neljaratta vedu ei kompenseeri ühte lolli pead, teisisõnu kui sõita ei oska sis pole vahet kas on nelik või mitte. Siis võid ikka bemmidele jalgu jääda :D Ma tolle konkreetse olukorraga pole kursis, kes kellele jalgu jääb..

ma mõtlesin et kui nüüd võrrelda 4x4 ja rwd siis teadagi kumb kummale lajgu jääb

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2012 18:05 

Ma olen täiesti kaine ja täie mõistuse juures. Kindel on see, et suure kiirusega hoida korraliku nurga all põhimõtteliselt jää peal taguveolist autot nõuab oluliselt rohkem skilli kui kässari vägistamine või neljaveolisega libistamine. Oli ka tagaveolisi mehi, kes kiirematele jalgu jäid.

Ma saan aru, et suur osa rahvast on nüüd mu peale vihased, aga andke andeks kui rajal olles sõidetakse samas stiilis nagu hobused võidu jooksevad (klapid ees, vaade vaid enda ette) siis ei ole midagi parata.

Viimati muutis OnkelMats, 02.12.2012 18:08, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2012 18:08 
Kasutaja avatar

gaasi tuleb vastavalt vajadusele vajutada skillist on asi kaugel, kui surud jääl lapi koguaeg põhja siis ilmselgelt viskab ringi peale.. vaikselt tipid ja kohati ei annagi gaasi ega auto läheb seda teed ikka mida sa soovid :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2012 18:11 
Kasutaja avatar

OnkelMats kirjutas:
Ma olen täiesti kaine ja täie mõistuse juures. Kindel on see, et suure kiirusega hoida korraliku nurga all põhimõtteliselt jää peal taguveolist autot nõuab oluliselt rohkem skilli kui kässari vägistamine või neljaveolisega libistamine. Oli ka tagaveolisi mehi, kes kiirematele jalgu jäid.

mida sa nüüd üritad öelda?

kõigile teada et taga veoga on kergem hoida nurka kui mingi muu veoskeemiga,aga too ei ole kõige kiirem variant kurvi läbimiseks.
funnida võib kõigi autoga ja keegi ei pea tee ääres passima kui tagasillakad sõidavad.
kui händlid autot piisavalt hästi siis sa ei lase ennast sellest segada ja kui ei händli üldse siis ära ronigi rajale!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2012 18:15 

Kui miski/keegi segas, siis olid nendeks lund lükkav traktor, kes raja äärele lähemale igakord sattus ning loomulikult ment, kes tuli kogu lõbu rikkuma... :waah Muide küsimus, kas paber väljastati samale autole, kes ka üleeile sai? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.12.2012 18:16 
Kasutaja avatar

Otseselt mitte kellegile suunatud, aga foorumis oleme me kõik driftking-id :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5496 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 367  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis