Heigo_K kirjutas:
Iff kirjutas:
hallscorpio kirjutas:
No kurat siiani ei suuda uskuda , kui meeldiva juhitavusega golf 2 on? Minu c4 100ga ei anna võrrelda (pisikese ,esivedune mootor veab otse alati :S) Ei kohe uuesti funnima

Sõidan ka olude sunnil hetkel maailma kõige koledama ja vastikuma autoga ehk Golf2ga. Ainuke hea asi on jah kahtlane juhitavus, eriti kui ma olen harjunud muidu uimasemaid BMWsi või veel suuremaid asju juhtima

Vägisi tekib rooli saades tahtmine kihutada sellega.
Saaks talvekad ka alla, vähemalt ettegi oleks päris OK juba.
Te õnnelikud saate vähemalt sõita kolhviga
Ma istun uksetaga ja ei pääse sõitmagi
Fcuking volkarid

Eile olin sama probleemi ees. Esimesed uksed lihtsalt ei tulnud lahti.. Uksenupud ja asjad avas kesklukk, aga uksi avada ei saanud. Vahepeal hea tõmbamise peale joppas ja välimisest lingist sai ukse lahti. Kuna auto tagaosa hetkel kuni esiistmeteni igast asju täis, siis tagaustest sisse ka ronida ei saanud. Sitaks mõnus oli veel see, et kuna el akende lüliti näkku paneb, siis juhiaken jookseb alla, aga üles tuleb ainult siis, kui seda lülitit mudida ja meelitada, ehk siis sõitsin Lasnavahel lahtise aknaga ringi ja Kuusakoski juures pidime sõbraga mõlemad juhiaknast välja ronima, sest kõrvalistujaaken ei tulnud ka alla. Suurest vihast tõmbasin ukselingi ka juhiuksel sodiks. Reaalselt selline asi paneb ikka autot armastama. Hiljem kurat nöökisin seda lülitit jne, siis juhi aken hakkas enamvähem kuidagi liikuma ja ka õnnestus uksed lahti saada ja siis korralikult liikuvad osad õliga üle teha. Täna autoga sõitnud pole, loodetavasti saab nüüd inimesemoodi autosse sisse minna vähemalt.
Ootan juba järgmist nädalavahetust, kui isaga taas autod ära vahetame. Sõitku ise selle künaga, ma sõidan palju-palju parema meelega ta Hondaga!