Mark: Mercedes-Benz, vin WDB2010231F250428
Väljalaskeaasta: 01.01.1986
Läbisõit: 300 000 (kohe saamas). Aga seda on ikka kõvasti keritud, ukseposti peal oli kunagi õlivahetus kleeps seal oli läbisõit juba pea 500 000.
Mootor: 2.0 karpa (mootori plokk on 2,3 oma)
Võimsus: 77 kw
Käigukast: 4 manuaal
Pikkus mm: 4420
Täismass: 1630
Värvus: Helesinine
Salong: Sinine ja suht räbal oma aja kohta.
Lisavarustus: Puuduvad (auto kunagi soomest toodud ja seal oli mingi teema nende lisadega autodega)
Vead: Vigu nagu vanadel autodel ikka on, aga midagi väga hullu õnneks mitte.Kõik mis on, on võimalik korda teha.
Plaanid:Plaanis on teha siis kunagi ikka mootori remont, kuna mootor on ikka kuuma saanud päris palju.Muidugi tahaks ära teha ka kere, mis on õnneks suht enam vähe.Stanged ja peeglid tahaks kah teha kere värvi. Uue salongi plaan on ka (must nahk).
Veel: Autoga olen ma tegelt rahul, kuna on mõnus ja mugav.
Auto ostu plaan tuli kunagi sellet, et nägin mõned aastat tagasi unes

sellist autot

. Auto oli sama moodi helesinine ja üli heas korras. Peaele seda sain aru, et pean omale ka sellise muretsema. Hakkasin netis pilte ja videosi vaatama, ja tundus päri lahe masin. Mõned aastad hiljem kui olin load saanud, hakkasin suvalisi autosi vaatama. Otsisin hinna poolset sobivat autot, mitte mingit kindalt marki. Kuni juhuslikult leitsin ma selle auto. Teatsin kohe, et sellest saab minu auto. Helistasin müüale samal, päeval ja läksin vaatama (asus tallinnast päris kaugel) ja koju tagasi tulin juba autoga. Auto oli pildipeal päris sile (tegelikult oli asi ikka teine). Koju suutis sõita ikka omal jõul.
Eks ma hakkan siin siis vaikselt kirja panema, mis ma teinud olen ja mis veel teha on.
Tehtud tööd:1.Sumpsi keevitus
2.Kardaani tugilaager ja kummimuhv
3.Käsipiduri trossid
4.tagumiste piduri sadulate hooldus (uued mansetid, uued simmeri ja uued porikummid)
5.mootori vahetus (kuna vana sai otsa)
6.Tagumised rattalaagrid
7.Uus starter
8.Gen. rihm
9.Karpa ja s.kolektori vaheline puks
10.Uued tagatuled
Praegu käsil keretööd, plaanis terve auto üle värvida.
Ees olevad tööd:1.Käigukasti simmerling ja õli vahetus
2.Rooli otsad
3.Diffri õlivahetus
4.Taga silla puksid
5.Küünlad ja küünla juhtmed
Siis auto karpa Hannese juurde, kes paneb auto ilusti käima.
Siis peks autost juba hakkama tasapisi asja saama.Tööd ikka auto kallal on palju.
Plaanid vol 2:Kaugem plaan on auto teha projekti autoks.Tahaks teha 4matic (4x4) pilli ja mootoriks tahaks muidugi v8-t. Ja siis läheb terve kere täis taastamisse.Kere peab olema ikka kõva, et seda kõige koos hoida. Plaanid on muidugi suured. Aga see kõik ka alles kaugem tulevik. See kõik alles siis kui on olemas koht (oma garaaz) kus kõike seda teoks tegema hakkata. Aa ja muidugi teine auto ka ja paks rahakott.
Pildid autost:
Sai omale uued tagatuled:

Põhjus miks uue mootori panin on selline:

Põhjus nr. 2:

Mootorist ka siis 1 pilt:

Võite julget oma arvamusi ka kirjutada.Pole ju enam väga palju ilusaid "kutsikaid".
Edud
Sten