Kena, kena, aga kolmeautopidajat minust olema ei saa. Esimene ettejuhtuv gaasiseadmete müüja-paigaldaja tegi hinnapakkumised 960-2100eur. Pole nagu pointi sellise masina külge seda seadet toppida lasta
Kusjuures viimati kulu arvutades sain selleks küllaltki ümaralt 8l/100km. linn, maantee pooleks. kas tõesti aerodünaamiliste tegurite muutumise ja ilmastikust tulenevate takistuste mõju nii suur? See kulu võiks ikka sinna 7 liitri algusesse jääda antud oludes.
Ahjaaaaa.. mul jäi ühel hetkel üks midbassidest vait. Ja helid läksid täiesti paigast. Olin valmis halvimaks, kuid elemendi takistuse mõõtmise järel selle taas külge ühendamisel ärkas süsteem uuele elule. WIN! Selline keiss on ka, et suppavuufreid ei tulegi. Ei mahu puhtfüüsiselt ära sinna pagassi. Seoses veetavate kaupade iseärasustega otsustasin ka ilma väliste liikuvate mehhanismideta võimendi sinna selle Kenwoodi asemele panna ( kenwoodil motoriseeritud paneel, mis automaatselt kinni-lahti sõidab). Gas Silver 200.4 läks külge. Heli muutus oluliselt paremaks

Vb ei osanud ma Kenwoodi lihtsalt paika seadistada (jah, sellel on 100+lk manuaal kaasas, mida tõesti lugeda tasub).
Eniveis, saund on vägev

Kes mind näeb ja kuulda tahab, astugu ligi.