Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 01:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 238 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Pakkuda Auto24 kuulutust!
PostitusPostitatud: 28.11.2012 22:42 
Kasutaja avatar

bmw 320 6 päeva pakkumisel

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 10:15 
Moderator
Kasutaja avatar

Opel Astra 13 päeva saadaval.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.11.2012 16:42 
Kasutaja avatar

Asukoht: Tallinn Pääsküla Telefon: 58150468 enrico.tamm@gmail.com
pakkuda Toyota Rav4

aktiivne veel 25 päeva
Tavakuulutus kuni 25.12.2012

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.12.2012 18:37 

Pakkuda MB 190 kuulutus. 12 päeva veel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2012 18:30 
Kasutaja avatar

Ka mina sain täna selle auto24 kuulutuse peatamise kirja :D
Panen ka teile lugemiseks.

Tsiteeri:
Tere!

Teil on auto24-s kuulutus http://www.auto24.ee/1067956, kuid kahjuks oli
kuulutus ebakorrektne ja kasutustingimustega vastuolus. Nimelt
kasutustingimused ütlevad, et: "Ühe kuulutusega on mitme erineva objekti
kuulutamine keelatud.", "Kuulutus peab olema ühe konkreetse objekti
põhine, see ei tohi sisaldada infot teiste objektide kohta ja samuti
mitte ainult üldist informatsiooni.". "Kuulutuse fotoväljadele lisatud
fotod peavad olema vaid kuulutuses kirjeldatud konkreetsest tootest.".
Kuna kuulutus oli nende reeglitega vastuolus, siis lõpetasime kahjuks
Teie kuulutuse kehtivuse.

Lugupidamisega

Katrin Sander
info@auto24.ee
7337230

Tsiteeri:
enrico kirjutas:
Tere! Ja mis ma siis oma 25-e päevaga tegema oleks pidanud? Meil peres 2 autot vajavad veel müümist. Kas tõesti arvate, et kõik peaksid oma alles jäänud päevad teile ära kinkima?
Tehke omale normaalne süsteem, kus peale auto müümist saaks alles jäänud päevad oma auto24 saldole tõsta, ning neid pärast uue kuulutuse tegemisel kasutada. See mis te praegu teete on röövimine!

Ja ei tasu rääkida, et teie süsteem vigaselt selle pärast toimis, et kuulutusi peale auto müümist muudeti. Need liisingu kalkulaatorid ei näita niikuinii täpseid summasi, ning normaalne inimene ostab auto vastavalt võimalustele, mitte tänu teie kalkulaatorile. Õige liisingu kalkulatsiooni saab inimene siiski pangast!

Kas tõesti tuginete sellele, et teie olete meie turul monopol, ning teile on kõik lubatud. Hetkel pole mina soovinud käituda teie reeglitega vastuolus, kuid teie olete ise mind pannud sellisesse olukorda, kus ma olen sunnitud rikkuma eeskirju. Ühtegi punkti mina küll ei leia, kus te keelaks muuta kuulutuse andmeid. ja see, et kuulutuse pealkirja vana auto nimetus jääb on täielikult teie süü!

Tsiteeri:
Tere

Alates 05.11.2012 ei ole võimalik kuulutuses olevat objekti muuta.
Kuna müüdava sõiduki muutmine ühes kuulutuses häiris auto24 portaali funktsionaalsust, siis võeti kasutusele meetmed tagamaks, et portaali erinevad funktsioonid toimiks korrektselt.
Näiteks ei toiminud kuulutuse objektiks oleva sõiduki muutmisel kuulutuse detailvaates korrektselt liisingu- ja kindlustuskalkulaatorid; auto24 kuulutuste bännerid teistes portaalides olid eksitavad; uute kuulutuste teavituste süsteem ei toiminud korrektselt; kuulutustevahetus teiste portaalidega oli raskendatud jne. .
Kuna meil on ka kohustus regulaarselt edastada statistilisi andmed erinevatesse asutustesse, oli see muudatus vältimatu ja üsna ammu meilt nõutav.
Lugupidamisega

Katrin Sander
info@auto24.ee
7337230

Tsiteeri:
enrico kirjutas:
Seega teie süsteemi vea tõttu peab minu rahakott kannatama? Kui teie süsteemi vea tõttu ei saa mina oma kuulutust enam muuta ja teise sõiduki kuulutamiseks kasutada, siis peaksid ka teie kuulutuste hinnad langema. või peaksite kasutusele võtma uue süsteemi, kus mina kui klient saaksin oma alles jäänud päevi teisele kuulutusele ümber kantida. - Seeläbi püsiks teie lehe funktsionaalsus ning kaoksid täielikult eksitava sisuga ning libakuulutused. Lisaks peataksid inimesed kuulutuse koheselt peale auto müümist.
Kõik võidaksid!

Lisaks pole mul enam Rav4 kuulutust pakkuda, sest auto24 tühistas selle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2012 18:31 
Kasutaja avatar

Väga õige jutu oled kirjutanud enrico aga vastu tuleb ikka automaatseid mõtetuid vastuseid....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2012 18:42 

Indeed.. spämmige nüüd nende postkast täis! Ehk jõuab kohale neile.. Muidu topivad automaatselt mingit iba "vastuseks"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2012 18:56 
Kasutaja avatar

Tuli vastu veel põhjendusi, et mina ikkagi olen ise süüsdi:
Tsiteeri:
Tere

Alates 2009 on auto24 kasutustingimustes kirjas, et "Ühe kuulutusega on mitme erineva objekti kuulutamine keelatud.". Antud lause ütleb, et ühe kuulutusega on lubatud kuulutada ainult ühte sõidukit (objekti). Kui Te vahetate ühe konkreetse kuulutuse perioodi jooksul kuulutuses sõidukeid (objekte), siis ongi tegemist erinevate sõidukite (objektide) kuulutamisega, mis on aga kasutustingimustega keelatud.
auto24 süsteemimuudatus, mis tehnoloogiliselt ei võimalda enam kasutajal aktiivses kuulutuses olevat objekti muuta (takistab kasutajal rikkuda kasutustingimusi), võeti kasutusele 05.11.2012. Teie olete oma sõiduki müügikuulutuse aktiveerinud 2012-11-25 23:26:59, st selleks hetkeks oli muudatus süsteemis toimunud ja Teie teenuse kasutamise ajal tingimused muutunud ei ole. Vastav info andmete hilisema muutmise piirangute kohta on samast kuupäevast ka uue kuulutuse andmete sisestamise vormis olemas.
Lugupidamisega

Katrin Sander
info@auto24.ee
7337230

Vastasin, et nad on ikkagi ise süüdi:
Tsiteeri:
Ka praegu eksite!
Mina olen kuulutuse valmistanud: Sisestamise kuupäev: 17.08.2012 (111 päeva tagasi)
Selle kuulutuse tegin ma teist korda aktiivseks 26.10.2012 ning pikendasin 24.11.2012
Seega sel hetkel kui ma kuulutust valmistasin või kasutusele võtsin polnud veel mingit muudatust olnud, ning kui nüüd auto müüdud sain, ning teise auto müüki panna soovisin, siis pidin teie vahepeal tehtud muudatusele vastust leidma foorumitest. Mitte mingit teavituskirja ega infot polnud teie oma klientidele jaganud!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2012 21:23 
Kasutaja avatar

Õige, sul oli siis ju vana kuulutus veel!

Sain ka auto24'ga üle.. Ostsin vanale kuulutusele ilmumisaega juurde ja seda kuulutust ei kuvata uute kuulutuste seas - mõttetu.. Oleks pidanud ikka uue kuulutuse täitsa tegema, oleks saanud uute kuulutuste sekka - rohkem vaadatavust. :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2012 21:34 

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=0a1d

Igav oli lihtsalt :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2012 21:36 

:?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2012 21:45 
Kasutaja avatar

woozh kirjutas:
:?

Sellele ma vihjasingi nendele kirjutatud kirjas, et praegu hakkavad inimesed lollitama oma üle jäänud kuulutuse ajaga. Küll tehakse libakuulutusi, naljakuulutusi, lisatakse teine sõiduk (seeläbi risustatakse ka pilti) või jäetakse vana kuulutus ka peale müüki üles. Seega oleks parim kui saaks kuulutus seisma panna ning päevad hoiule.

Seda ma tean, et kui kuulutust pikendad (ka aegunud kuulutust) siis uute pakkumiste all ei esine. Aga kuidas sellega on kui ma praegu kuulutuse teen ja nädala pärast aktiveerin, kas ta siis kajastub selle nädala uute kuulutuste all? või kuna ta juba nädal aega valmis on olnud, siis on nagu vana kuulutus?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2012 23:10 

Avaldan siinkohal natukene auto24.ee tagamaid, niipalju kui mina sellest teada olen saanud ja ise järeldusele tulnud. Alljärgnev ei pruugi pretendeerida 100% tõele.

Esiteks natukene eelista eestimaist jura: Tegu ei ole enam ammu eestlaste ettevõttega: iga euro, mis te sinna portaali panete kasvatab iga aasta lõpus priskete dividendide näol soomlastest omanike rahakotti.

Teiseks, ei ole rahul paljud automüüjad nende poolsete muutustega ning asi ei puuduta üldse küsitavat raha, kõigil on lepingulised kontod ja makstakse kuutasusid. Rahul ei ole automüüjad sellega, et aina rohkem nõuab kuulutuste haldamine lisatööd.

Kolmandaks teenib auto24 Teie sisestatud autokuulutuse eest topelt raha. Siin kohal võtab väga muigele sõna kohustus.

Tsiteeri:
Kuna meil on ka kohustus regulaarselt edastada statistilisi andmed erinevatesse asutustesse, oli see muudatus vältimatu ja üsna ammu meilt nõutav.

Ainus kohustus on nende "statistiliste" andmete saajal auto24le maksta arve õigel ajal ära. On tõesti veider, et nad väidavad, et nende kuulutuste tõttu auto24 on katki. Ma tean, et neil on vähemalt 5 programmeerijat palgal, kes igavusest programmeerisid näiteks oksjonite funktsionaalsuse sinna sisse. Ainus põhjus, miks ei lubata kuulutuse andmeid hiljem muuta on see, et nad teevead need hiljem rahaks, müües seda infot erinevatele asutustele ja ettevõtetele. Lihtsalt vaja on andmete kvaliteeti parandada. Eks mõelge ise millised asutused need on. Ilmselt on tänaseks ka VIN-koodi sisestamine juba kohustuslikuks tehtud...

Minul isiklikult tekitab kohe selline reeglid ja blablabla ajav interneti ettevõte räiget vastuseisu, eriti kuna kasutajad on need tänu kellele selline keskkond üldse toimida saab. Seda saabki teha ainult tõesti turul monopoolset või olulist turuosa omav ettevõte. Ma julgen ka väita, et tänu sellele on auto24 läinud ka konkurentsiseadusega vastuolusse, viies sisse teat. muutusi mida olulist turuosa omav ettevõte teha ei tohiks.

oh jah seda juttu jätkus mul veel pikemaltki, aga ilmselt tuleb ikka kätte võtta ja hakata mõtlema keskkonna peale, mis pigem lahendaks autot müüa soovivate inimeste mure eelkõige, mitte neile vastu töötades...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 00:30 

.

Viimati muutis allan1, 14.05.2013 21:27, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 00:40 

allan1 kirjutas:
Ärge kuulutage a24-s, on teisigi portaale. Liiga nahhaalselt astuvad pähe juba.

Täiesti OT: Kui tahad autost lahti ka saada ja normaalset hinda, siis ei ole mõtet isegi selliseid statemente välja käia, sest paraku on nii, et ükskõik, kus mujal sa kuulutad, kui jätad välja auto24 portaali, siis pm huvi ka kommihinnaga auto vastu on ümmargune 0. Kõige lähem konkurent on auto24-le Motors24, kuid seal on vaadatavus väike, üliaeglane, segane otsingu süsteem, täielik crap ühesõnaga. Ainuke pluss motors24-l on see, et see on tasuta, aga tasuta on ta ka üsna selge põhjusega, sest kui ta oleks tasuline oleks nende andmebaasis praegusest veel 10x vähem kuulutusi. Jah loomulikult võib jopata ja saad seal autost lahti, kuid igapäevaselt autode müügiga tegeleva inimesena võin öelda, et paremat lahendust paraku ei ole, kui auto24. Ruumi turul oleks uuele tulijale, kuid see on seotud väga suurte riskidega, sest sellise portaali arendamiseks ja toimivaks tegemisele kuluv summa on kindlasti kuue kohaline ja ei alga ühega ja ilmselt ka mitte kahega. Auto24 on küll kallis, aga paraku ainuke toimiv süsteem, mida tänasel päeval automüügiks kasutada.

Ja kui keegi moderaator arvab, et mu postitus ei ole siia sobiv, siis võtke endale vabadus ja kustutage see lihtsalt ära.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 238 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis