Ka mina sain täna selle auto24 kuulutuse peatamise kirja
Panen ka teile lugemiseks.Tsiteeri:
Tere!
Teil on auto24-s kuulutus
http://www.auto24.ee/1067956, kuid kahjuks oli
kuulutus ebakorrektne ja kasutustingimustega vastuolus. Nimelt
kasutustingimused ütlevad, et: "Ühe kuulutusega on mitme erineva objekti
kuulutamine keelatud.", "Kuulutus peab olema ühe konkreetse objekti
põhine, see ei tohi sisaldada infot teiste objektide kohta ja samuti
mitte ainult üldist informatsiooni.". "Kuulutuse fotoväljadele lisatud
fotod peavad olema vaid kuulutuses kirjeldatud konkreetsest tootest.".
Kuna kuulutus oli nende reeglitega vastuolus, siis lõpetasime kahjuks
Teie kuulutuse kehtivuse.
Lugupidamisega
Katrin Sander
info@auto24.ee7337230
Tsiteeri:
enrico kirjutas:
Tere! Ja mis ma siis oma 25-e päevaga tegema oleks pidanud? Meil peres 2 autot vajavad veel müümist. Kas tõesti arvate, et kõik peaksid oma alles jäänud päevad teile ära kinkima?
Tehke omale normaalne süsteem, kus peale auto müümist saaks alles jäänud päevad oma auto24 saldole tõsta, ning neid pärast uue kuulutuse tegemisel kasutada. See mis te praegu teete on röövimine!
Ja ei tasu rääkida, et teie süsteem vigaselt selle pärast toimis, et kuulutusi peale auto müümist muudeti. Need liisingu kalkulaatorid ei näita niikuinii täpseid summasi, ning normaalne inimene ostab auto vastavalt võimalustele, mitte tänu teie kalkulaatorile. Õige liisingu kalkulatsiooni saab inimene siiski pangast!
Kas tõesti tuginete sellele, et teie olete meie turul monopol, ning teile on kõik lubatud. Hetkel pole mina soovinud käituda teie reeglitega vastuolus, kuid teie olete ise mind pannud sellisesse olukorda, kus ma olen sunnitud rikkuma eeskirju. Ühtegi punkti mina küll ei leia, kus te keelaks muuta kuulutuse andmeid. ja see, et kuulutuse pealkirja vana auto nimetus jääb on täielikult teie süü!
Tsiteeri:
Tere
Alates 05.11.2012 ei ole võimalik kuulutuses olevat objekti muuta.
Kuna müüdava sõiduki muutmine ühes kuulutuses häiris auto24 portaali funktsionaalsust, siis võeti kasutusele meetmed tagamaks, et portaali erinevad funktsioonid toimiks korrektselt.
Näiteks ei toiminud kuulutuse objektiks oleva sõiduki muutmisel kuulutuse detailvaates korrektselt liisingu- ja kindlustuskalkulaatorid; auto24 kuulutuste bännerid teistes portaalides olid eksitavad; uute kuulutuste teavituste süsteem ei toiminud korrektselt; kuulutustevahetus teiste portaalidega oli raskendatud jne. .
Kuna meil on ka kohustus regulaarselt edastada statistilisi andmed erinevatesse asutustesse, oli see muudatus vältimatu ja üsna ammu meilt nõutav.
Lugupidamisega
Katrin Sander
info@auto24.ee7337230
Tsiteeri:
enrico kirjutas:
Seega teie süsteemi vea tõttu peab minu rahakott kannatama? Kui teie süsteemi vea tõttu ei saa mina oma kuulutust enam muuta ja teise sõiduki kuulutamiseks kasutada, siis peaksid ka teie kuulutuste hinnad langema. või peaksite kasutusele võtma uue süsteemi, kus mina kui klient saaksin oma alles jäänud päevi teisele kuulutusele ümber kantida. - Seeläbi püsiks teie lehe funktsionaalsus ning kaoksid täielikult eksitava sisuga ning libakuulutused. Lisaks peataksid inimesed kuulutuse koheselt peale auto müümist.
Kõik võidaksid!
Lisaks pole mul enam Rav4 kuulutust pakkuda, sest auto24 tühistas selle.