Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 19:40

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 24.04.2009 14:48 
Site Admin
Kasutaja avatar

lohe kirjutas:
täna on tuttava sünnipäev, aga mul pole raha viina ostmisekski, rääkimata kingist..

sms-laen abiks :kill
aga midagi ikka kodus on, mida ära kinkida. mul on küll alati. kui mitte kodus, siis garaažist leiab alati midagi huvitavat ja endale ebavajalikku :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 14:51 
Kasutaja avatar

eile üks sõber lasi sõbra üle, pidi ta õhtul koju viima, aga tegelt läks koju magama ja tel. vastu ei võtnud, see sama kes üle lasi pidi mind hommikul autokooli viima, ütles et 100%viib on arsti juures teeb nii käbe kui saab, pärast seda kõne enam tel. vastu ei võtnud ja autokooli jäi minemata ja kinni maksma, olin siis tee ääres, viskas närvi nii üle, hakkasin karjuma, parem hakkas, siis veel pidin jalutama 2h et koju jõuda, palav oli ja halb olla ka veel. :ouh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 15:21 
Moderator

Mind ajab ilgelt närvi, et nädalavahetused on nii ära planeeritud, et munagi puhata ega mängida ei saa. Tahaks kodus midagi teha või oma kinnisvara ja vallasvara hooldada jms. Ilus nv tulemas aga ei midagi kasu sellest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 15:46 

antsa911 kirjutas:
corbe kirjutas:
Nädalavahetusele minnes: täna saab ju Selverist Saku on Ice purgi kätte 6,9 + pant. Lõuna ajal käis igatahes tihe rebimine ja osteti kastide kaupa kraami kokku.

Maitse asi aga ICE ei kõlba juua :D Sorry.

Pean nõustuma :beer

Mul veel õnneks alles soodukaga saadud Originaali (7.90)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 15:47 

Väga huvitav Bossa Nova ja päikesepaiste saatel seda teemat lugeda, kuidagi väga hingele läheb :D

aga jah, tigedaks ajavad inimesed, kes makstes ei viitsi Terms Of Use-i ega ekraanil olevaid kirjutisi läbilugeda ning pärast karjuvad, et näe "liiga palju" ja "liiga tihti võtate raha". Annab olla mõistusega, et lasta oma 10a pojal teha krediitkaardiga makseid, nii et ise midagi ei kontrolli. UK ruulib.

Päikest kõigile,4 kuud veel ainult jäänud...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 15:48 

noh praegu ka siidrit ala 10-11 eek purk, mingi punane cooler 12 eek pudel ja smirnoff ice ala 15 eeku pudel. tavahindadega (mis on muidugi suht debiilsed) võrreldes on need ka suht odavad.

täna plaanis sõbraga kinno minna ja ära vaadata uus autopedede filmi osa. viimase pisku raha eest poest mingit protsendilist asja võtma, sõber kainekaks ja lasku käia. laupäeval kahjuks tööle :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 17:17 
Kasutaja avatar

Sõbranna tegi suitsu mu kõrval paar tundi tagasi, mul siiamaani rõve olla. Esmaspäevast peab tööle minema üle pika aja, mitte et tööl käimise vastu midagi oleks aga kuna ma Tallinnat ei tunne siis hakkab tööle minemine ja koju jõudmine paras pähkel olema. Ja üldse, majandussurutis sakib. Vot teile siis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 18:52 

:angry :angry :angry
Täna oleks JÄLLE avarii vist teinud :S
Situatsioon järgmine (laagna tee lõpus/alguses... no Peterbri mnt läksin)
Parempoolsest reast saab otse ja vasakule. Vasakpoolsest reast ainult vasakule. Ise olin parempoolses ja suund sees vasakule. Hakkasin siis keerama juba vaikselt. Ja järsku mingi jeep pani kõrvalt otse :angry Jälle pidurid põhja ja pooleldi olin vist juba põllapääl...
Vähe närvi ajas....

Ok, nüüd väike viski kõrvale ja ehk suudan kuidagi närve rahustada...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 19:02 
Site Admin
Kasutaja avatar

Läksin peale tööd garaaži, keevitasin nats, soe oli, t-särgiga... Vähe haiget ei saanud kui punane sulametall käele otsustas tilkuda. Sai veel kindaga laiali nühitud :err Suht nõme auk jäi käe sisse :wink: Krt küll ma ütlen. Ei ole lihtne see autopede elu :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 20:01 

Tellisin 14 märts autole tihendite komp. Pidin ca 1,5 kuu pärast kätte saama. Sai siis eile plokikaan tegemisse viidud teadmisega, et selle nädala jooksul tulevad klapisääretihendid. Täna helistasin ja öeldi, et tihendite komp. jõuab kohale alles mai lõpus. Vabandati igat pidi ja süüdistati tarnijaid aga mis see mulle nüüd aitab. Teised nüüd tegelevad kaanega ja ootavad järgmine nädal minult tihendeid. Maksa meeletut raha ja ikka ei saa midagi õigel ajal kätte

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 20:40 
Kasutaja avatar

Rock kaotas ... see rikkus päeva ära :waah nüüd jooma :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 21:55 
Kasutaja avatar

Eks siis mul on vahelduseks häid uudiseid. Täna langesid vahtraleheld klaasidelt pagassi sügavustesse, ehk siis täisload käes. Närvi ajab see et raha pole, aga auto roostetab ja tahab remonti. Aga noh kui sõita tahad siis tuleb klotsi ka leida. Veel ajab s*ta keema see, et ma see aasta ei saagi ülikooli lõpetatud, lõputöö ei edenenud piisavalt. Kokkuvõttes ikkagi hea tuju :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 22:23 
Kasutaja avatar

Endal kõik päevad rahulikult möödunud viimasel ajal, aga räägin sugulase sitast päevast, mis oli eile.
Kõigepealt läks ta suurte ootustega oma rallikaga Liguri juurde, et dynosse minna ja autot seadistada. Treilalt maha ajades, tekkis auto alla suur õliloik, lekkis väljalaskest, egas midagi, kui plokikaan maha. Kolme silindri klapijuhtpuksid olid lahti, said need vahetatud ja plokikaan uuesti peale, auto töötas kuni radikakork sai maha võetud ja sealt purskkaev vastu vaatas. Egas midagi kui jällegi kaan maha ja seekord oli plokikaane tihend otsad andnud (seal mingi eriline tihend ka, vaskrõngad on ümber silindrite ja siis mingi teine tihend). Panid uue tihendi, mootor kokku ja düno peale, kõik töötas kuni järsku tõmbas kinni. Täna lammutades selgus siis, et klapp jäi kolvile ette (nukkvõlli hammasratta polt vedas alt), õnneks ainult 1 klapp kõver. Tänasega sai juba uus klapp sisse ja töötab.
Ennastki pani imestama, et kuidas saab ühepäeva jooksul niipalju juhtuda. Aga eks see kõik oli tingitud sellest, et asju tehti kiiruga, sest ei tahetud jalgu jääda.
Loodan, et keegi midagi aru ka sai.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 22:51 

El Presidente kirjutas:
Nende !#¤%&imejate vastu aitab kaks asja: 1) piisavalt % naha vahele ajada,siis lihtsalt ei tunne... 2) üks sääsetõrjevahend(mitte off)...kahjuks nimi ei tule ette...hmm...no ei tule...igatahes, mingi spetsiom vahend ja võttis minul küll vähemalt kõik lendavad objektid 3 meetri kaugusele

Aga vahel on need lendavad asjad ikka saatanast küll

Aga järgmised paar päeva... oioioi :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2009 23:38 

Tra hakkaksin täna vanamehe sierral piduritorusi vahetama ja tuligi välja,et Melasi autos on üks ots valesti tehtud.Nüüd oota esmaspäevani millal lahti tehakse ja siis uuesti hakka jamama.Tra komplektis ka neid kuskilt osta ei saa,lase teha eks.Üks firma annab koodid siis mine "tegija" juurde kes ütleb,et temal ei ole nende koodidega midagi teha,et igal autopoel on erinevad koodid. :kill Jookse siis mitme erineva autopoe vahet mitusada korda. :uhoh Veel tuli välja küllili ajamise käigus,et ka karter on roostes ja mootoriõli leemendab igalt poolt,bensiinitorud vajavad ka vahetamis... :help :angry Nüüd tean miks öeldakse,et Fordimehed saavad kohe taevasse. :lol Aitähh, kohe kergem hakkas. :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis