Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 14:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 871, 872, 873, 874, 875, 876, 877 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 06.12.2012 23:19 
Kasutaja avatar

Tulika taksos on ikka väga debiilne vanamutt rooli keeramas, ümber keerata ei oska (blokeeris liikluse) ning siis ilma vaatamata lendab lihtsalt ette. Kas täna mingi suur suur sündmus Tulika taksos, et kes saab olla kõige debiilsem, circa 20 minuti jooksul suutsid kaks taksot liiklusohtliku olukorra tekitada ning üks uimerdada ees.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 10:48 

Tänane hommik sundis küll relva haarama(kui oleks). :err
Järvevanas oli solgijaama foori juures GO-buss ära koolenud.
Võite ise arvata,mis Ülemiste ristis seetõttu toimus...
Aga see oli veel süütu situatsioon.
Peale Veerenni otsa, kui kõigil oli kiirus ca 70+ tegi minu ees üks rekka
maailma kõige järsema vasakpöörde ja plokkis ratastega.
Ma ei saa senimaani aru(olin 2.reas),mis valemiga ma terveks
jäin ja pidama sain-jumala abiga vist :hail
Ja nüüd põhjus:
1.reas sõitis omas mullis üks pisike lumesahk-selline mis kõnniteid lükkab-
ca 20km/h ja keset rida,ehkki teeserv on seal suhteliselt laialt lahti lükatud :waah
Ausalt-kui LOLL sa oled lgp sahamees???? :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 11:03 

Kui sa sõidad avant Audiga siis järgmine kord viska käppa-päris tihti näen sindki :think
Olen juba korduvalt selle Rioga lähikontaktis olnud :err
Eilegi oli tunne,et järgmisel hommikul võtan venna käest rauaringiga Pajero ja
lükkan selle sepiku lihtsalt Männi pargi alla põõsastesse :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 11:31 
Kasutaja avatar

Poisid ärge hirmutage, ma pean ka paari kuu pärast igapäevaselt seda sama teed kasutama hakkama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 12:15 
Kasutaja avatar

Aja jooksul harjub ära selle Järvevana jne. liikluskultuuriga.Lollusi tegevad autod(juhid) jäävad meelde, siis tead kellest eemale hoida või kellesse kuidas suhtuda.Hommikuti ja peale tööpäeva lõppu enamasti ühed-samad tegelased selle trassi peal.Aga noh, muidugi juhtub seal kah üllatuskülalisi sekka. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 13:20 
Kasutaja avatar

Mina ka üks nendest, kes iga hommik ja õhtu Järvevana läbib. Küll selle erandiga, et hommikul suunaga lennujaama ja õhtul suunaga Mustaka poole. Eranditult iga päev suudab keegi üllatada millegi idootsega ning üle päeva kindlalt on keegi jälle sinna kuhugi ära surnud/teelt välja sõitnud/või lihtsalt näitab oma üleolekut suurema ja kallima autoga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 13:46 

Pikemat aega on soov omada Tseims Bondi või Nait Raideri autot. Igasugu jobanõi idioote on liiga palju liiklusesse lastud ja neid on kõik kohad täis. Kui ühest vabaned siis minuti pärast on juba järgmine ees.
Eile hommikul Peterburi teed pidi linnast välja suunal Mustakivist peaaegu Nehatuni miskine mutt lasi oma väikse tatitopsiga 50-55km/h teises reas. Esimeses sõitis miskine poolakas samas tempos. Mutt hoidis täpselt sellist vahet, et ei mahtunud tema ja poolaka vahelt läbi lipsama. Lõpuks lasi poolakas kiirust natuke järgi ja peale mutist möödumist hakkas see vilgutama ja tuututama. Nagu wtf?? Keerasin ringteele ja Nehatust kuni Jüri ringini venis mingi Mondeo 65km/h. Sellest sai lõpuks mööda ja kohe peale suurt Jüri ringi oli miskine Daewoo Matiz jalus- kõikus 60-75km/h. See keeras Sausti poole minevast reast Kiili poole, sest ilmselt tundus eraldi keeramise rida liiga lumine tema jaoks. Loomulikult oli vaja ennem seda tugevasti pidurdada, sest keeramist lubav foor oli ju punane.
Seejärel momentaalselt tekkis kuskilt miskine Daewoo Lanos mis siis jätkas tilli mängimist ja kõikus kuni Tammemäe viaduktini 65-80km/h.
Sama teed tagasi sõites hakkas jura pihta Sausti ristis...50% Rapla poole keerajatest ei suuda normaalselt suunda näidata... näidatakse siis kui juba keeravad. Järgmised debiilikud ründavad Rapla poolt linna poole... sõidavad ennast kasvõi puruks aga raudselt peab suruma ennast viimase auto ette... milleks oodata väike hetk ja siis tee peale tulla kui saab pohuilt ette keerata eksole?!
Peale sellist sooritust on muidugi tore, et need samad ahvid ilma suunata järsult pidurit tallavad ja siis linna poole hakkavad keerama keset faking teed kuhu muidu mahuks ilusti 2 autot kõrvuti.

Linnavahel "trikke" tegevaid ei ole mõtet üldse üles lugeda.
Oleks siis, et kord mingi kuu või kahe jooksul selliste uroodidega kokku puutub aga need raisad töllerdavad igapäevaselt ja igal pool. Nagu keegi maksaks neile selle eest, et nad liikluses m*nni mängiks kogu päeva. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 14:08 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
No eks ma isegi hoian tempot kui saab aga enamus ajast on seal mingi müstika. teises reas 35km/h on täitsa tavaline taks. Samuti on vaja ikka teisega kõrvuti sõita, et keegi mööda ei saak, seda ei või jumala eest lubada

Kuhu "mööda" sa tahad saada Järvevanal tipptundidel? Seal võib niheleda ja mõnest kasvõi 200ga mööda kütta aga järgmise foori-ummiku-seisaku juures, veereb see "möödutud" uimerdaja sinu kõrvale või isegi paari autopikkusega ette,ehk kokkuvõttes sai ei võida mitte m.....gi. Sama tundub kehtivat mujalgi, selle esimese ja teise rea kasutamisega.Tihti jõuab esimene rida aegsamini järgmise foori alla seisma :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 14:22 

Tanel kirjutas:
Kõik need teises reas uimajad on järgmisest autost sadu meetreid tagapool alati. Pea eranditult hakkavad enamus nendest rauddtee ülesõidul esimesse trügima, et pärnu maanteele saada, sama olukord on sõpakal. See palju võidab või ei võida on juba kõigest muust olenev aga elu on näidanud, et selliste pärast on päris palju kaotada, mida kauem sa nende taga sõidad seda väiksema võimalusega sa kuhugi jõuad.

+1

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 15:09 
Kasutaja avatar

Savi juu. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 15:17 
Kasutaja avatar

Ma tige ei ole, aga keegi on Omega ära pedereerinud... vaatan avatarilt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 15:38 
Kasutaja avatar

See ei saa olla normaalne inimene kes nii teeb...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 15:45 
Kasutaja avatar

Aga kui soov hallist massist erineda on suur? Tavalise Omegaga oleks Anvar vaadanud, ahh mingi niisama peletis, aga nüüd suured tunded ja viha maailma vastu. Success- autori seisukohalt.

E: neid tehti vist kusagil 1000 tükki, kõike nagunii ei jõuta "üle käia".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 15:53 
Kasutaja avatar

tsett kirjutas:
E: neid tehti vist kusagil 1000 tükki, kõike nagunii ei jõuta "üle käia".

Palju neid alleski enam on :D

EDIT: Sonofabitch.. käisin arkis lubadevahetuseks taotlust tegemas.. paraku küll jäi väga hilja peale aga vähe sellest et nädal aega olen lubadeta, ei ole mul ka kehtivat dokumenti mistõttu ei saa ma uusi lube kätte ka enne kui id kaart olemas :D Id kaarti tehakse ka muidugi mitu nädalat :bs

Ühesõnaga üks julge 2 nädalat ilma lubadeta.. halvemal juhul rohkemgi :ouh

Kuna südaööl lõpeb praeguste lubade kehtivus siis on tõsine palju õnne mulle :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 16:30 

ID kaarti tehakse mingil kiir meetodil ka, siis 1-3 päeva vist.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 871, 872, 873, 874, 875, 876, 877 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis