Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 00:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5496 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 367  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Lumi tuli maha ja valgeks sai maa ehk kuidas autosid lõh
PostitusPostitatud: 08.12.2012 20:42 
Kasutaja avatar

Mitte ükski rehv ei pea autot kinni 50km/h liikudes, kui see sõidab mööda kinni sõidetud lund, mis on autode poolt liuväljaks lihvitud. Kunagi see auto muidugi peatub, kuid eesmise autoga kokkupõrke tulemusena.

Osta omale mõistust juurde ja saad aru, et linna teede korrashoidu juhivad kordades targemad pead, kui see millega sina siin oma mõistusega füüsikaseaduste eiramise teooriaid genereerid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 20:58 

No joptvajumat, kiirteedele ei panda siin Rootsis mitte tilkagi soola, ma sõidan minimaalselt 16 000kg kaaluva autoga ja ma saan natuke pikema pidurdamismaaga pidama, kui suvel. Hoian mõistliku pikivahet ja pole siiani kellelegi tagant sisse paugutanud. Autost välja astud, siis võid selle silmaga pealtnäha asfaldi peal siruli käia nii, et ei saa arugi enne, kui selg maas on.

EDIT: Mul kulus eile mustajääga kaetud kiirteel 19tonni kaaluva auto 88-0 pidurdamiseks aega 15-16 sekundit, ma ei löönud pidurit täiega põhja, pidurdasin rahulikult. Kahju ainult, et mu ülipask nett ei lase üleslaadida pardakaamera salvestust.

Viimati muutis pokemon, 08.12.2012 21:02, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 21:01 

RäigeRäim kirjutas:
Six-Fo kirjutas:
jutt
Kas eile õhtupoolikul olid hiiul ühel platsil.?

Enda teada mitte, liikusin tallinn->põltsamaa. Kui pead silmas punast Sierrat siis ma olen linna peal täiesti identseid talveliikureid kohanud, ainuke erinevus numbrimärgis.
Minul nüüd mõneks ajaks huligaanitsemisest isu täis, esimeste lumedega sai mõned tehnopargid ja parklad läbi libistatud, nüüd hea tuju küll ja rahulik liiklemine jätkub :) .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 21:02 
Kasutaja avatar

Mis krdi kiirteest sa jahud. Tagant sõidetakse otsa üksteisele linnaliikluses, kus üks auto on järgmises nagunii koguaeg ninapidi kinni. Ummikud tekivad samuti linnas, kus kiirus lastakse libeduse tõttu olematuks ja ristmikud lasevad läbi ühe tulega 5 autot, sest libeduse tõttu ei saada lihtsalt kohalt minema.

100% soolatamise poolt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 21:03 
Kasutaja avatar

See, et foori tagant saab minema 5 autot on nüüd ikka autojuhtide enda süü, kui ei mõista rahulikult vajutada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 21:05 

Welllo kirjutas:
Mis krdi kiirteest sa jahud. Tagant sõidetakse otsa üksteisele linnaliikluses, kus üks auto on järgmises nagunii koguaeg ninapidi kinni. Ummikud tekivad samuti linnas, kus kiirus lastakse libeduse tõttu olematuks ja ristmikud lasevad läbi ühe tulega 5 autot, sest libeduse tõttu ei saada lihtsalt kohalt minema.

100% soolatamise poolt.

Kui inimesel ei ole kupli all mitte muhvigi ja ta siduri pauguga lahti laseb ja siis elueest gaasi litsub siis ei saagi ta kohapealt minema. Parasjagu rahulikult sidurit libistada ja mitte gaasiga rapsides saab täiesti arvestatava kiirusega kohalt minema. Samamoodi hoiad normaalset pikivahet ja saad pidama selle libedusega. Mõlemad punktid eeldavad väheke mõistust ja probleemid puuduvad.

200% soolatamise vastu, auto püsib roostevabam ja sõitmisega saab ilma soolata ka hakkama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 21:06 
Kasutaja avatar

saagu 5 või 10, aga siililegi on selge see, et kui asfalt on puhas, suudab ristmik läbi lasta kordades rohkem autosid, kui siis kui tee kujutab endas liuvälja. Vajutagu siis autojuhid kui rahulikult tahes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 21:17 

Tead, sinuga vaidlemine on nagu tuule püüdmine väljalt, ega vanale koerale uusi trikke selgeks ei õpeta.

Tee silmad lahti, käi vaata natuke mööda ilma ringi ja saad aru, et meil on nii palju ajulagedust ja mõttetuid tõmblemisi millega Eestis rabeletakse.

Sahale korralik tera alla, sahk vastu asfalti ja teed on sõidetavad. Mõne ajajooksul käia kammiga üle, vajalikesse kohtadesse puistata kildu/liiva(kuid mitte soola) ja asi toimiks täiesti normaalselt. Või noh ma ei tea, miks ta Eestis ei peaks toimima, kui skandinaavia riikides toimib.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 21:19 
Kasutaja avatar

Just

Paides nii tehkegi. Tallinnas õnneks soolatatakse seni, kuni on veel teid mida soolatada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 21:22 
Kasutaja avatar

Õnneks soolatakse? Mees, sa ikka tead mida see soolapask autole teeb, kingadele, riietele ja kurat teab mis ta loodusele teeb. Ma saan oma teeotsast minema kiiremini, kui mõni mees hetkel Pärnu mnt foori tagant ja ma pole sõitnud 30 aastat, vaid ma oskan sidurit ja gaasi kasutada.

Tänu sellele soolamisele arvavadki debiilikud, et praegu on sama pidavus, mis suvel 25 kraadiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 21:25 

Welllo kirjutas:
Just

Paides nii tehkegi. Tallinnas õnneks soolatatakse seni, kuni on veel teid mida soolatada.

Kahju, et Sa mu profiili asukohta uurides sajaga ämbrisse astud, see on juba mõnda aega muutmata, pesitsen Tartus/Tallinnas rohkem, kui oma paberitejärgses elukohas Paides..

Edit: Mina olen sellest teemast väljas, mõni võitlejam hing võib edasi vaielda.

Viimati muutis pokemon, 08.12.2012 21:28, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 21:26 
Kasutaja avatar

Parem on auto ära lõpetada soola poolt sööduna, kui kõverana mõne teise auto küljes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 21:26 
Kasutaja avatar

mulle tundub, et inimene kes armastab soola sõidab end väljaspool linna kohe surnuks!
Õppige krt jää peal sõitma mitte ei kiunu siin foorumis kogu aeg oma isiklike probleemide üle?
Varsti tahate talverallidele ka soola ?!?!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 21:28 

Ka laus soolatamise vastu. Seda si**a ja läga on ikka liiga palju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 21:30 

No kui te elate kuskil alevis, siis okei. Suuremates Eesti linnades, tipptundidel jne on see vajalik. Piisab ühest oskamatust 100 kohta ja ongi jama majas.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5496 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 367  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis