Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 22:10

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 16.12.2012 17:43 
Kasutaja avatar

punane golf peenestas kuskil parklas , mendid olid väljas ja ütlesid "näed , järgmine sumaher läheb , paneme järgi"

Viimati muutis panomees, 16.12.2012 17:43, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2012 17:43 

Aivo, miks peaks udutuledega sõitmine adrekasüsti andma? Täiesti legaalne tegevus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2012 17:58 
Kasutaja avatar

No igaljuhul mõni eesti politseinik ei tea täpselt ise ka mida ta keelab. (et mingit vaidlust jälle ei tekiks, siis kui politsei trahvib keelab asja eest mida ta täpselt teab, siis ma ei ütle mitte üht sõna)
Järgmine patrull luges mulle sõnad peale, et põlevate suundadega ikkagi ei tohi sõita. Vaidlesin küll vastu ja mainisin, et teine politseinik ütles, et kõik on korras, aga ei sobinud. Kui muu oli vaieldav, siis lõpuks taandus asi selleni, et mul pole suunatulel A, ehk siis parktule, tähist. Samas kui nüüd lugeda liiklusseaduse määrust nr42, mis sätestab sõidukile esitatavad tehnonõuded, siis tulede osa lugedes on pea iga tule kohta kirjas nõutavad tähised, aga parktulede all neid ei ole. Võibolla olen ma ise pime. :D Hetkel igastahes panin tavalised pargid taas põlema, eks näis. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2012 21:26 
Kasutaja avatar

a miks peaks udukatega sõitma üldse kui udu pole ? Sõitke tavaliste päevatuledega,siis pole probleemi ja politsei ka ei n*ssi. Ikka vaja ulli hakata lampi oma seadustega ajama neile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2012 21:40 
Kasutaja avatar

No udukate asi on ju omaette teema kuna 2010 jõustunud seadusega on lubatud sõita park ja udu. Seadus lubab seda väga selgesõnaliselt, aga keegi ei ole kohustatud sõitma nii. Järelikult probleemi ei ole ju.

Kui su postitus käis minu viimase postituse kohta, siis loe üldse millest ma kirjutasin. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2012 01:08 

analyzethis kirjutas:
a miks peaks udukatega sõitma üldse kui udu pole ? Sõitke tavaliste päevatuledega,siis pole probleemi ja politsei ka ei n*ssi. Ikka vaja ulli hakata lampi oma seadustega ajama neile.

Aga miks peaks üldse tuledega sõitma, kui väljas on valge :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2012 12:30 
Kasutaja avatar

Harry_R kirjutas:
analyzethis kirjutas:

Aga miks peaks üldse tuledega sõitma, kui väljas on valge :?

no raske on defineerida seaduses sellist pime/valge asja, ja paljude inimestega paraku teisiti asju ajada ei saa kui mustvalgelt kirjasolevale seadusele viidates. teiseks, eks natuke paremini märgatavad on tuledega autod ka valges ilmselt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2012 15:08 
Kasutaja avatar

Ma mäletan kui see seadus tuli 90date lõpus, et päeva ajal peavad tuled põlemad, oi kuidas need vanavanemad, kes ise ziguliga sõitsid, neid lipsuvendi kirusid , et milleks.. milleks.. praegu ei kujutaks ma teistmoodi ettegi :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2012 19:39 

aivo28 kirjutas:
ghozt kirjutas:
Welllo kirjutas:
Milleks on üldse vaja põlevate suunatuledega ringi sõita?

Ainus loogiline seletus sellele on, et selle auto juhil tekivad mõtted suuna muutmiseks nii äkki, et siis ei jõuaks enam suunda sisse lülitada. Seega las nad põlevad parem koguaeg.

Enamuse jaoks lihtsalt äge ja teised minu arust vaegnägijad kes muidu sõita ei näe(normaalse ilmaga), eriti esineb see Nissan Juke juhtidel kellel põleb korraga 3 paari tulesi.http://www.jukeforums.com/forum/attachments/nissan-juke-general-discussion/37330d1292114887-ebay-fog-lamps-img_0190.jpg

Paides olen isegi näinud kuidas politsei tiksub töötava mootoriga üle 2min ja päeva+udukatega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2012 00:19 
Eliit
Kasutaja avatar

smiley kirjutas:
Paides olen isegi näinud kuidas politsei tiksub töötava mootoriga üle 2min ja päeva+udukatega.

Kas sellist Eestit me tahtsimegi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2012 00:26 
Kasutaja avatar

smiley kirjutas:
aivo28 kirjutas:
ghozt kirjutas:
Welllo kirjutas:
Milleks on üldse vaja põlevate suunatuledega ringi sõita?

Ainus loogiline seletus sellele on, et selle auto juhil tekivad mõtted suuna muutmiseks nii äkki, et siis ei jõuaks enam suunda sisse lülitada. Seega las nad põlevad parem koguaeg.

Enamuse jaoks lihtsalt äge ja teised minu arust vaegnägijad kes muidu sõita ei näe(normaalse ilmaga), eriti esineb see Nissan Juke juhtidel kellel põleb korraga 3 paari tulesi.http://www.jukeforums.com/forum/attachments/nissan-juke-general-discussion/37330d1292114887-ebay-fog-lamps-img_0190.jpg

Tuledega autod on ikka suht suur pluss. Saksamaal ka võib päeval ilma sõita ja suht harjumatu on ikka külavaheteel möödasõitu tegema hakates avastada, et keegi tuleb vastu. Siin nii ära harjunud sellega, et kõik sõidavad tuledega. Ikka oluliselt paremini on näha vastutulijat kui tuled ees. Ega enne ei oskagi hinnata, kui reaalselt vastupidist toimimist näed. Seal ka rahvas kõvasti vastu sellele, taheti samuti kohustuslikuks teha, aga rahvas hakkas vastu punnima, et kütusekulu suureneb jne.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2012 02:16 
Kasutaja avatar

Reaalselt vastupidi ei olnudki nii väga ammu meie riigis. Ammu muidugi suhteline mõiste, väga imelik oli hakata tuledega igatahes sõitma :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2012 13:29 
Eliit

Saksamaal ja mujal on minumeelest palju parem sõita päeval ilma tuledeta kuna seal on vilgutamine ja märguandmine teema, siis saab sellest paremini aru kui tuled üldse ei pöle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2012 14:12 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:
Saksamaal ja mujal on minumeelest palju parem sõita päeval ilma tuledeta kuna seal on vilgutamine ja märguandmine teema, siis saab sellest paremini aru kui tuled üldse ei pöle.

Mis/kus? Mõtled veokate teemat, et kui tagaots kaabinist möödas siis vilgutavad? Tavaliikluses ma küll väga mingit vilgutamist pole täheldanud ja kui on 1 rida per suund külavahetee ja ees olevatest vaja mööduda, siis on ikka parem küll kui vastutulijalt tuled põlevad. Näeb paremini, eriti kui veel päike ka vales suunas. Kord aastaid tagasi oli vaja rendikas kuhugi Augsburgi ära viia ja läks juba kiireks 24h sisse mahtumisega. Sõbraga siis läksime mina rendi Zafiraga ees ja tema G3 GTIga järgi. Kuna enamus oli külavahetee, siis igasugu traktoritest ja veokatest nad väga ei proovinudki mööda sõita, hanereas oli ka äge lasta. Kui samas tekkis 120 ja 2 rida ühes suunas pani jälle nii mõnigi meist mööda, kuni järgmise hanereani, siis oli jälle meie kord (120 alas me üle ei lasknud), tavaaladel loomulikult ka mitte.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2012 15:07 

aivo28 kirjutas:
Harry_R kirjutas:
Aivo, miks peaks udutuledega sõitmine adrekasüsti andma? Täiesti legaalne tegevus.

Kle ei teagi. Mingi aeg, mingis kombinatsioonis mingite teiste tuledega koos on/olid nad igatahes säädusega pahuksis. Ma ei ole kunagi viicinud sellesse süveneda. Mul on auto kallal mustmiljon targemat asja teha, kui tulesid "tuunida".

Mustmiljon tegemist, et ei suvatse inimese moodi kirjutadagi?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis