Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.05.2025 23:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 889, 890, 891, 892, 893, 894, 895 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 17.12.2012 07:29 
Kasutaja avatar

ksenoon kirjutas:
Kuressaares pidi puhta hull olema, tuul ja hanged sitaks suured.

Pihtla maantee olla juba 2 päeva suhteliselt läbimatu...

ZaintS kirjutas:
Mina andsin talle tookord täpselt niipalju, kui Aegviitu sõitmiseks vaja ja palju ta ka ise küsis - 2€.
Summa on minu jaoks tõepoolest äärmiselt väike ja pankrotti ei vii, aga vihale ajas tolle neiu suhtumine.
Kui tõesti otsib suvalisi valesid, et raha küsida, siis võiks ikka vähemalt nii palju viisakust olla, et kohe annetaja nina all sama valega uue inimese juurde ei lähe.

Oleks ta mu käest ka 10€ näiteks toidu jaoks küsinud, oleksin tõenäoliselt ka selle summa leidnud/loovutanud, aga ta küsis konkreetselt 2€.

Ma ei tea, kui paljud teist teevad oma sisseoste supermarketites, aga mõtlesin, et hoiatan teid, et teiega ei juhtuks see, mis juhtus minuga. Nimelt sattusin osavalt planeeritud pettuse osaliseks, mille ohvriteks on sageli pahaaimamatud shoppajad. Räägin teile, kuidas pettus toimib.
Kui oled peale poeskäimist autoparklas oma asju autosse panemas, ilmuvad 2 tõesti hea välimusega kahekümnendates neidu, kes esitlevad ennast kõrvalasuva pesula töötajatena ja hakkavad lappide ja seebiveega pesema su auto esiklaasi. Nende rinnad tunduvad iga hetk kitsastest t-särkidest välja hüppavat. On täiesti võimatu olla vaatamata või keelata neil pesta sinu autot. Kui püüad maksta neile pesu eest, keelduvad nad ja paluvad sul viia nad hoopis koju. Muidugi oled nõus ja tüdrukud hüppavad tagaistmele. Sõidu ajal hakkavad nad omavahel tagaistmel seksima. Veidi aja pärast ronib üks neidudest esiistmele ja juhib sinu tähelepanu kõrvale maailmaklassi suuseksiga.
Samal ajal varastab tagaistmele jäänud neiu sinu rahakoti.

Asi tundub olevat organiseeritud ja laialt levinud. Minugi rahakott varastati esmaspäeval, teisipäeval, kaks korda kolmapäeval, eile ja ilmselt varastatakse ka täna.

Seega olge ettevaatlikud!!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2012 08:22 

prr..peale pikka mõtlemist otsustasin tuttavaga olympikust läbi astuda..peale 3h pusimist jäin viie euriga võitu..hakka või nuttma..oleks siis kasvõi 10 tulnud, aga ei.. :D
Peaasi, et homme tervis korras oleks..Need paar magusat ja värvilist kokteili ei ole just paljulubavad..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2012 08:28 

Rainer_K kirjutas:
Pakkuge järgmisel korral, et ostate ise pileti talle. :D

veel parem oleks öelda, et oii näed, ma just hakkan sinna poole sõitma, tule istu peale, ma viin su ära.. :D :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2012 08:40 

Saatsin siin foorumis ühele tegelasele PS, et müügisolevatest valuvelgedest ühe-paar pilti teeks ja saadaks meilile mulle. Ei hakka ju lihtsalt vaatamise pärast sõitma teise Eesti otsa. Piltidelt oleks mingigi aimu saanud. Sain siis vastuse: Selle raha eest ei tule ühtegi pilti, Kuusakoskis saan sama raha neist. Viisakalt vastasin, et noh, eks müüa ise teab paremini, millele tuli vastus: Mul on sügavalt pohhui! :kill
Ma ei saa aru- kui on pohhui, mida sa siis teed müügikuulutust? Vii otse kokkuostu. Lisaks, nelja 15" alumiiniumvelje eest ei saa sa elus kokkuostus sama raha, mis hinnaga oli siia müüki pandud. Issanda loomaaed on kirju :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2012 08:49 
Kasutaja avatar

Avalikusta ikka nimi ka või kuulutuse link, et teised sama lolli otsa ei satuks sama küsimusega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2012 08:52 

MrIroonia kirjutas:
Avalikusta ikka nimi ka või kuulutuse link, et teised sama lolli otsa ei satuks sama küsimusega.

Kuna mul puudub igasugune huvi mõne lambaga vaidlema hakata, siis jätan selle esialgu tegemata. Küll aga näevad soovijad tema kuulutusest seda ise kah (see kuulutus on nüüd varasemaga võrreldes oluliselt muudetud).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2012 09:12 
Kasutaja avatar

Hendri kirjutas:
Aular kirjutas:
Ei viitsinud siis täna öösel magada ja nüüd tundub see tööleminek kuidagi eriti vaevaline ettevõtmine :D

jälle noulaifisid chatis jah :evil: :D

aaah ära pada :D
Ma olin filmi lainel :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2012 09:47 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
Ma ei tea, kui paljud teist teevad oma sisseoste supermarketites, aga mõtlesin, et hoiatan teid, et teiega ei juhtuks see, mis juhtus minuga. Nimelt sattusin osavalt planeeritud pettuse osaliseks, mille ohvriteks on sageli pahaaimamatud shoppajad. Räägin teile, kuidas pettus toimib.
Kui oled peale poeskäimist autoparklas oma asju autosse panemas, ilmuvad 2 tõesti hea välimusega kahekümnendates neidu, kes esitlevad ennast kõrvalasuva pesula töötajatena ja hakkavad lappide ja seebiveega pesema su auto esiklaasi. Nende rinnad tunduvad iga hetk kitsastest t-särkidest välja hüppavat. On täiesti võimatu olla vaatamata või keelata neil pesta sinu autot. Kui püüad maksta neile pesu eest, keelduvad nad ja paluvad sul viia nad hoopis koju. Muidugi oled nõus ja tüdrukud hüppavad tagaistmele. Sõidu ajal hakkavad nad omavahel tagaistmel seksima. Veidi aja pärast ronib üks neidudest esiistmele ja juhib sinu tähelepanu kõrvale maailmaklassi suuseksiga.
Samal ajal varastab tagaistmele jäänud neiu sinu rahakoti.

Asi tundub olevat organiseeritud ja laialt levinud. Minugi rahakott varastati esmaspäeval, teisipäeval, kaks korda kolmapäeval, eile ja ilmselt varastatakse ka täna.

Seega olge ettevaatlikud!!!

Ma tajun selles postituses su kasutajanimele kohast teatavat eripära :D

Teinekord aga lihtsalt kohtab inimest, kes vajab abi või isegi küsib seda... Kui endal võimalus aidata, siis miks mitte seda teha. Kahju lihtsalt, kui selliseid lahkeid inimesi sedasi ära kasutatakse. Mina sain omad vitsad kätte ja tegin vastavad järeldused. Seetõttu on mõnes mõttes süümekad, et ei aidanud laupäeva õhtul noormeest, kes Kadaka Selveri parklas aknale koputas ja palus, et ma talle süüa ostaksin, kuna elab vaid vanaema rahaga. See preili on aga kahjuks mõneks ajaks minus teiste inimeste aitamise isu ära kaotanud...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2012 11:21 
Kasutaja avatar

TTÜ parklas võiks keegi tudengeid parkima õpetada. Jooned on lume all, aga enamvähem peaks ära tabama, et pole mõtet 1.5-2 meetrist vahe jätta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2012 11:41 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
highrankin kirjutas:
TTÜ parklas võiks keegi tudengeid parkima õpetada. Jooned on lume all, aga enamvähem peaks ära tabama, et pole mõtet 1.5-2 meetrist vahe jätta.
Seda näeb paraku igal pool, mitte ainult TTÜ parklas. Ja alati leidub ka mõni "keenjus", kes märkab kusagil lume alt ühte joont ja siis end selle kõrvale kenasti sätib :D . Talveoludes olekski mõistlik hakata parklat täitma ühest servast, st pargitakse alati eelmise auto kõrvale. Samas kortermaja ees nii teha ei saa, sest alati leidub kusagil mingi loll, kes tuleb teatama, keegi parkis nüüd "tema koha" peale :kill

Kunagi kirjutasin vanasse foorumisse näite Soomest oma vanast töökohast, et kui maha oli joonitud kõrvuti 12 parkimiskohta, siis talvel ei mahtunud samade kohtade peale kunagi rohkem kui 7-8 autot...

Mulle jäi üldse TTÜ parklas selline asi silma, et tudeng kurdab, et on vaene ja raha ei ole, aga kui mina, kui magistrant tahan pärastlõunal loengusse minna, siis ei ole ühestki kohast võimalik parkimiskohta leida. Ja siis koosneb suur osa autopargist veel suhteliselt uutest ning vahel isegi päris kulukatest autodest. Jah, olen küll kade :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2012 11:56 
Kasutaja avatar

tudeng põline vaene, ei ole mõtet kade olla :D

...oleks siis seal parkijad oma autod sinna asja ette pannud, aga ei.. ma pakun, et julgelt pooled sealsed kohahõivajad on minusugused, kellel oleks kodu-kool reis bussiga 7 min aega võtaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2012 11:58 

ZaintS kirjutas:
krss kirjutas:
highrankin kirjutas:
Seda näeb paraku igal pool, mitte ainult TTÜ parklas. Ja alati leidub ka mõni "keenjus", kes märkab kusagil lume alt ühte joont ja siis end selle kõrvale kenasti sätib :D . Talveoludes olekski mõistlik hakata parklat täitma ühest servast, st pargitakse alati eelmise auto kõrvale. Samas kortermaja ees nii teha ei saa, sest alati leidub kusagil mingi loll, kes tuleb teatama, keegi parkis nüüd "tema koha" peale :kill

Kunagi kirjutasin vanasse foorumisse näite Soomest oma vanast töökohast, et kui maha oli joonitud kõrvuti 12 parkimiskohta, siis talvel ei mahtunud samade kohtade peale kunagi rohkem kui 7-8 autot...

Mulle jäi üldse TTÜ parklas selline asi silma, et tudeng kurdab, et on vaene ja raha ei ole, aga kui mina, kui magistrant tahan pärastlõunal loengusse minna, siis ei ole ühestki kohast võimalik parkimiskohta leida. Ja siis koosneb suur osa autopargist veel suhteliselt uutest ning vahel isegi päris kulukatest autodest. Jah, olen küll kade :D

Praegu just hea seal oma autot parkida, kuna saab jätta normaalse vahe teiste autodega. Mul auto saanud sealt parklast päris korralikke mõlke, kuna nii pohh on mõnel teiste varast. Lund pole, siis otsin alati kuskile äärde koha, et keegi täpselt küljealla ei roniks. Eelnevatel aastatel oli hea II korpuse parklas, kui seal spordihoone poolses osas oli paralleelparkimise võimalus, aga sellest aastast enam pole. Õnneks viimast aastat ka TTÜ's ja lumi läinud, siis saab kaherattalisega jälle sõita. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2012 12:08 

Keegi seda rootsi kruiisi kahele ei paku odavalt?
Kel huvi, siis PS.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2012 12:09 

Võiks suuremaks ka neid parkimiskohti teha, võimatu parkida normaalse autoga i mievi või muu puldiauto parkimiskohtadele. Talvel puhaste riietega autosse ja autost välja saamine on bingo loto.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2012 12:14 
Kasutaja avatar

Lõpuks siis saabunud aeg kus võib vahtralehed maha kiskuda auto küljest :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 889, 890, 891, 892, 893, 894, 895 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis