andres393 kirjutas:
FOX1000 kirjutas:
T'nasest päevast vihkan mazda juhte,siin kohal võin hetkel välja arvata kasutaja Teineeesti ja edvin numbrid.
pikk jutt,sitt jutt-ei viitsigi sellest rääkida aga mazda juhid on aeglased,aeglase mõtlemisega ning trügivad igale poole ette. poole tunniga suutis 5 mazdat mind närvi ajada.
...oeh,sai välja elatud!
Neil täna mingi punane päev vist. Läksin ennem randa naise töö juurde ja sattuski mulle ette üks Mazda323 Mio mille juht liikus mööda Aia tänavat 30km/h alates turu ristist kuni karussellini välja.

Mööda ka ei saand paugutada, kuna ühelpool tänava ääres parkivad autod ja Mazda juht arvas, et tal suur jurakas ning ukerdas keset teed selle konnaga.

Midagi sarnast oli täna Järvevanal. Mingi Avensis ei julgenud rekkast mööda minna ja eest ära ka ei tulnud. Vilgutasin paar korda tuledega, et jalust ära kobiks, aga kus sa sellega. Tükk aega põdes seal paar mm tagapool. Lõpuks kui peaaegu Ülemistel juba oli ja laiemaks läks sai siis mööda ja tuli eest ära. Ja no kui mina temast mööda läksin siis oli minu taga ja vildutas pea 30 sekundit minu taga tuledega

. Müstika, ise sõita ei oska ja teistel kes julgeks ka ei lase.