Prügifirma nu**ib normaalselt näkku.. kuu aega on prügi viimata, kuna lepingus ei ole kirjas, et prügivedajad peavad KOTI KONTEINERIST VÄLJA TÕSTMA.
Ühesõnaga, keiss selles, et prügikonteiner on ebastandardne ning nende prügivennad ei viitsi seda tõsta. (ma nüüd ei saa aru, mis vahet on konteineri tõstmisel ja prügikoti väljavõtmisel konteinerist?

)
Mulle öeldi, et vormistaksin lepingu ümber ning kirjutakski sinna, et kaasa võtta ainult prügikott. Mõeldud tehtud, sama päev kirjutasin kõik asjad ära, järgmine päev sain kinnituse, et leping on muudetud.
Kuna konteiner on ise pilgeni täis, panin ma pooltühja prügikoti konteineri kõrvale, sest ma ei taha, et see majas haiseks, loogiline eks?
Tulevad siis prügiautovennad kohale, laadivad TÜHJA koti autosse ja sõidavad minema. Jõuan koju, vaatan OPA, what the dick, prügi on alles. Helistan sinna, öeldi, et eiei kõik on õige - prügi viidi ära. Ma küsisin sellepeale, et miks te üldse arvate, et see minu prügi oli mis seal kõrval vedeles? Minu prügi on konteineris maja ees. Siis öeldi mulle, et lepingus pole kirjas, et prügikott tuleb võtta prügikastist
Ühesõnaga, igavene kammajaaa. Läksin kohale, siis sõimati nägu täis, et miks ma pole oma prügikotte märgistanud jne jne. Siis öeldi üldse, et lepingumuudatus viidi alles täna sisse, ma oleks pidanud varem teatama neile, et soovin ainult koti ära viimist. 4 korda on juba auto siin käinud ja prügi alles jätnud, aga iga sõidu eest küsivad nad pappi
Istun siin oma 300-se vererõhuga ja ootan nüüd vallavalitsuselt inffi, mis edasi saab