Iga kindlustus teeb oma pakkumise erinevalt. Tänaseni on minu jaoks mõistmatu, mismoodi nad konkreetse sõiduki turuväärtust arvestavad.
Kanguril aga soovitan olla rahulik ja kulgeda senises tempos. Kõrvalt seisjate juttu võid lugeda, aga mitte tõepähe võtta. Omast värskest kogemusest (nagu ka sulle audiclubis PMi kirjutasin) võin öelda, et teinekord teeb kindlustus oma otsustes ka järeleandmisi ja paneb mõne koha pealt silma kinni.
Kindlustus taastab auto summas, mis on 50% või vähem auto turuväärtusest. Minul aga juhtus olukord, kus kindlustus taastas sõiduki, mille remondihind moodustas 69,5% auto turuväärtusest (hinnast, millega mina täiesti sõidukorras ja korraliku välimusega) sõiduki ostsin.
Seega, said ka mööda pükse kõik need kaasarääkijad, kes mind hirmutasid oma analoog juhtumitega, kuidas nende auto kindlustuse poolt maha kanti.
Mis Revalisse puutub, siis töötab täiesti kasumi eesmärgil. Ei mingit lugu. See Sinuga hetkel toimuv, on täpselt nende käekirja jätk minu kogemusele. Taastamisel kasutavad ka B-osa varuosi.
Kui taastada, siis soovitan kindlustuselt uurida alternatiive töökodade suhtes ja omalt poolt pakuksin välja Hiteh Autoteeninduse. Sealsed inimesed teavad, mida teevad!