Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.05.2025 10:50

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 901, 902, 903, 904, 905, 906, 907 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 20.12.2012 10:04 
Moderator
Kasutaja avatar

Ma luuletasin ka pika jutu ükskord kokku et ärge lube ära vötke. Meiliga tuli otsus kus 3 kuud lubadeta ja raha tahtsid ka veel. Saatsin vastu neile, et aitäh mitte mingisuguse möistva suhtumise eest!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2012 10:17 
Kasutaja avatar

Mart911 kirjutas:
zaakal kirjutas:
Loor kirjutas:
Thomas kirjutas:
Loor kirjutas:
Õnnestus kolmest veoautost möödasõidul radarisse sõita 90 alas, kiiruseks 147km/h +-5km/h ehk siis 52km/h üle lubatu. Load olnud 4.5 aastat ja ühtegi rikkumist ei ole olnud. Kahetsuskirja kirjutan ka kindlasti, kuid mida sinna kirjutama peaks, et trahv tuleks võimalikult väike ja et lube ära ei võetaks? :) Ametlikult kuskil töökohal kirjas hetkel ei ole, kuid lubade kadumist kahjuks lubada ei saaks. Kui siis maksimaalselt üheks kuuks, selle saaks kuidagi veel ehk läbi elatud.

Milline karistus ees võib oodata? Äkki jagate oma kogemusi sellise kiiruseületamise kohta.

Load lähevad kindlasti ja vedas, et sind istuma ei pandud :think

Otsus teada, load jäid alles ja 500€ trahvi :)

Tundub, et kahetsuskiri mõjutas ikka oluliselt, mõelge hoolega mis sinna kirja panete.
Otsuse kätte andnud politseinik ei suutnud isegi uskuda, et lube ära ei võetud.

väga ilusti aitab kahetsuskiri sain 62 üle ja load alles aga 400eur sain

Ma 3a tagasi jäin neljapäevasel striidil 50 alas +79ga vahele, sõbraga joonele pannes :D, kahe a4 pikkune kahetsuskiri ja trahvi kukkus 9000krooni ja load jäid alles, politseinik samas paberit täites mõtles pikalt kas peaks mind otse arestikasse viima. Kehtivaid rikkumisi oli tol hetkel kaks, vastassuunas sõit ja punase tulega reguleeritud ülekäigul ülesõit. Joonele sai siis pandud teiste autode seast täiesti regular stiilis, lihtsalt ebaõnn naeratas ja minu taga oli erament. Kõige naljakam oli veel see, et vormistamise hetkel oli just aegunud mu eelmine +50kmh asula sees kiiruseületus mille eest 2 kuuks load ära võeti ja 8000krooni trahvi tehti. Peale seda +79kmh kiiruseületust ja järjekordset hiigel trahvimakset mida oli juba kokku kogunenud 8 kahe aasta jooksul summas pea 2000eurot, tuli mõistus koju muutsin sõidustiili.

Edit: Lisaks veel, et see kahetsus kiri mis ma kirjutasin olin väga julm, lihtsalt väga väga julm jura. Ma läksin õnne peale välja ja kirjutasin kuidas ostsin endale just hiljuti sportauto ja täiesti suvalisel lagendikul viljandi mnt ääres inimtühjal valgustatud alal tahtsin auto võimsust korra proovida ja kuidas lihtsalt politseinik kuskilt põõsatagant mu kiiruse mõõtis. Tegelikuses oli nii, et mingid vennad sõitsid kõnniteel, rahvast oli paar sada, autod põletasid rehvi, lasti muusikat, joodi alkoholi, räige joonelt andmine käis. Elumajad vist olid kohe kõrval ja tänavavalgustus oli välja lülitatud. Ainukesed väited mis paika pidasid olid need, et tee oli sirge ja eeskujulik.

Midagi siin mäda ei ole? Kas kuni 40 üle mitte kuni 6000 ei olnud ja üle 40 kuni 12000?

Isegi praegu sellised määrad (üks ühik oli vist 4):
§ 227. Mootorsõidukijuhi poolt lubatud sõidukiiruse ületamine

(1) Mootorsõidukijuhi poolt lubatud suurima sõidukiiruse ületamise eest kuni 20 kilomeetrit tunnis –
karistatakse rahatrahviga kuni 30 trahviühikut.

(2) Mootorsõidukijuhi poolt lubatud suurima sõidukiiruse ületamise eest 21–40 kilomeetrit tunnis –
karistatakse rahatrahviga kuni 100 trahviühikut või sõiduki juhtimisõiguse äravõtmisega kuni kuue kuuni.

(3) Mootorsõidukijuhi poolt lubatud suurima sõidukiiruse ületamise eest 41–60 kilomeetrit tunnis –
karistatakse rahatrahviga kuni 200 trahviühikut, arestiga või sõiduki juhtimisõiguse äravõtmisega kuni kaheteistkümne kuuni.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2012 12:54 

Kui on vaja, et load alles jääks siis võib vastulausesse luuletada, et lubasid on vaja töökohustuste täitmiseks. Lisaks võib kaasa panna "tööandja" selgituse miks just sinul neid lube nii hirmsasti ikka vaja on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2012 13:05 
Kasutaja avatar

Tegelikult see ei koti neid , sest iga jumala päev saavad nad selliseid kauneid värsiridasid. Lahendus on selline , etSina kaebad otsuse edasi ja kohtus esitad tõendid, miks sul peaksid need load alles jääma. Vot siis jäävad heal juhul alles, kui piisavalt pisaraid valad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2012 13:11 

Tegelikult kotib ja peabki kottima, sest kahetsus on kergendav asjaolu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2012 13:19 
Kasutaja avatar

kas kahetsuskiri politseile võib olla vabas vormis kirjutatult või miskit avalduse taolist ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2012 13:28 
Kasutaja avatar

Viimati kuskil lasna löpus umbes aasta tagasi sai ka radarit nähtud, 40 alast 64km/h radarisse, pühapäeva öösel kell 2. peeti ilusti kinni pandi puhuma ja värki. Trahv kirjuti välja 12 euri. Peale patrull autos sinikuubedega jutustamist. Enne seda kunagi sai kanalis 50 alas 75km/H söitmise eest 250eeki saadud.

Mingi kahetsus kirja vöi muud jura pole kunagi kirjutanud ainult et teine kord venivad need jutuajamised patullautos kole pikaks.

PS kui mingi imeliku autoga rikud kergelt mingit seadust siis üldjuhul pääseb hoiatusega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2012 13:59 
Site Admin
Kasutaja avatar

hentsy kirjutas:
kas kahetsuskiri politseile võib olla vabas vormis kirjutatult või miskit avalduse taolist ?

sellest on siin foorumis jahutud küll ja küll. kasuta otsingut.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2012 14:07 

lamp kirjutas:
Viimati kuskil lasna löpus umbes aasta tagasi sai ka radarit nähtud, 40 alast 64km/h radarisse, pühapäeva öösel kell 2. peeti ilusti kinni pandi puhuma ja värki. Trahv kirjuti välja 12 euri. Peale patrull autos sinikuubedega jutustamist. Enne seda kunagi sai kanalis 50 alas 75km/H söitmise eest 250eeki saadud.

Mingi kahetsus kirja vöi muud jura pole kunagi kirjutanud ainult et teine kord venivad need jutuajamised patullautos kole pikaks.

PS kui mingi imeliku autoga rikud kergelt mingit seadust siis üldjuhul pääseb hoiatusega.

Kui tehakse kiirmenetlus siis tõesti ei kirjuta mingit kahetsuskirja. Minul läks kuu aega otsuse teada saamisega, 15 päeva oli aega kahetsuskiri kirjutada. Politseiametnikud olid mõistvad ja ütlesid kohe peale väärteoprotokolli vormistamist, et kirjuta kindlasti kahetsuskiri ja rõhuta, et esimene rikkumine ja MIKS mul lube vaja on. Ütlesid ka, et nende kogemus ütleb, et load jäävad mulle alles ainult siis kui väga usutava kahetsuskirja kirjutan ning mul on lube eluks väga vaja, pidi olenema ka ametnikust, kes otsustab. Kirja mitte kirjutamisel arvasid nemad, et võetakse kolmeks kuuks kindlasti ära, võimalik, et ka kauemaks + rahaline trahv vähemalt 400-500€.

Kirjas selgitasin olukorra asjaolusid, miks kiirust ületasin ja milline oli sel hetkel olukord. Loomulikult lisasin asjale veidi ka vürtsi, nagu ikka. Otsuses oli ka pärast kirjas, et otsuse tegemisel on arvesse võetud isiku saadetud selgitus/kahetsuskirja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2012 15:37 

Nägin öösel luupainajat :D järgmine fucked up shit asi :D
Tartus kummitab

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2012 17:18 

Kirjutasin kena näärisalmi huumori teemasse ja see kustutati.
Miks nii?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2012 17:32 

dellu kirjutas:
Mart911 kirjutas:
zaakal kirjutas:
Loor kirjutas:
Thomas kirjutas:
Loor kirjutas:
Õnnestus kolmest veoautost möödasõidul radarisse sõita 90 alas, kiiruseks 147km/h +-5km/h ehk siis 52km/h üle lubatu. Load olnud 4.5 aastat ja ühtegi rikkumist ei ole olnud. Kahetsuskirja kirjutan ka kindlasti, kuid mida sinna kirjutama peaks, et trahv tuleks võimalikult väike ja et lube ära ei võetaks? :) Ametlikult kuskil töökohal kirjas hetkel ei ole, kuid lubade kadumist kahjuks lubada ei saaks. Kui siis maksimaalselt üheks kuuks, selle saaks kuidagi veel ehk läbi elatud.

Milline karistus ees võib oodata? Äkki jagate oma kogemusi sellise kiiruseületamise kohta.

Load lähevad kindlasti ja vedas, et sind istuma ei pandud :think

Otsus teada, load jäid alles ja 500€ trahvi :)

Tundub, et kahetsuskiri mõjutas ikka oluliselt, mõelge hoolega mis sinna kirja panete.
Otsuse kätte andnud politseinik ei suutnud isegi uskuda, et lube ära ei võetud.

väga ilusti aitab kahetsuskiri sain 62 üle ja load alles aga 400eur sain

Ma 3a tagasi jäin neljapäevasel striidil 50 alas +79ga vahele, sõbraga joonele pannes :D, kahe a4 pikkune kahetsuskiri ja trahvi kukkus 9000krooni ja load jäid alles, politseinik samas paberit täites mõtles pikalt kas peaks mind otse arestikasse viima. Kehtivaid rikkumisi oli tol hetkel kaks, vastassuunas sõit ja punase tulega reguleeritud ülekäigul ülesõit. Joonele sai siis pandud teiste autode seast täiesti regular stiilis, lihtsalt ebaõnn naeratas ja minu taga oli erament. Kõige naljakam oli veel see, et vormistamise hetkel oli just aegunud mu eelmine +50kmh asula sees kiiruseületus mille eest 2 kuuks load ära võeti ja 8000krooni trahvi tehti. Peale seda +79kmh kiiruseületust ja järjekordset hiigel trahvimakset mida oli juba kokku kogunenud 8 kahe aasta jooksul summas pea 2000eurot, tuli mõistus koju muutsin sõidustiili.

Edit: Lisaks veel, et see kahetsus kiri mis ma kirjutasin olin väga julm, lihtsalt väga väga julm jura. Ma läksin õnne peale välja ja kirjutasin kuidas ostsin endale just hiljuti sportauto ja täiesti suvalisel lagendikul viljandi mnt ääres inimtühjal valgustatud alal tahtsin auto võimsust korra proovida ja kuidas lihtsalt politseinik kuskilt põõsatagant mu kiiruse mõõtis. Tegelikuses oli nii, et mingid vennad sõitsid kõnniteel, rahvast oli paar sada, autod põletasid rehvi, lasti muusikat, joodi alkoholi, räige joonelt andmine käis. Elumajad vist olid kohe kõrval ja tänavavalgustus oli välja lülitatud. Ainukesed väited mis paika pidasid olid need, et tee oli sirge ja eeskujulik.

Midagi siin mäda ei ole? Kas kuni 40 üle mitte kuni 6000 ei olnud ja üle 40 kuni 12000?

Isegi praegu sellised määrad (üks ühik oli vist 4):
§ 227. Mootorsõidukijuhi poolt lubatud sõidukiiruse ületamine

(1) Mootorsõidukijuhi poolt lubatud suurima sõidukiiruse ületamise eest kuni 20 kilomeetrit tunnis –
karistatakse rahatrahviga kuni 30 trahviühikut.

(2) Mootorsõidukijuhi poolt lubatud suurima sõidukiiruse ületamise eest 21–40 kilomeetrit tunnis –
karistatakse rahatrahviga kuni 100 trahviühikut või sõiduki juhtimisõiguse äravõtmisega kuni kuue kuuni.

(3) Mootorsõidukijuhi poolt lubatud suurima sõidukiiruse ületamise eest 41–60 kilomeetrit tunnis –
karistatakse rahatrahviga kuni 200 trahviühikut, arestiga või sõiduki juhtimisõiguse äravõtmisega kuni kaheteistkümne kuuni.

Selgitaks siis, vahele jäämis kiirus 129 kilomeetrit tunnis. Sõidukiiruse ületamine 79 kilomeetrit tunnis. Lubatud kiirus oli 50kilomeetrit tunnis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2012 17:34 
Kasutaja avatar

ok minu viga, siis arusaadav.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2012 17:59 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
Kirjutasin kena näärisalmi huumori teemasse ja see kustutati.
Miks nii?

mina näen seda naljakat luulerida ainult SÖÖGIteemas, mitte huumori teemas..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2012 18:02 

Juhtus küll eile..
Pilt

Käib kah.. :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 901, 902, 903, 904, 905, 906, 907 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis