cars112 kirjutas:
Tunnen ka seda venda veits. Niipalju kui tegemist temaga olnud siis tema sõna ei saa grammi eest ka uskuda. Rahaga pole probleeme olnud, kuna pole lihtsalt võlgu andnud, kuigi on küsinud.
No ma ei andnudki nagu võlgu, tegelt oli teema hoopis selline, et ta rääkis, et tal tutvusi kuskil üv punktis kust saaks mulle musta üv orgunnida ühe auto jaoks mil oli siukseid kalleid pisivigu hulga (lambdaandur/kat läbi, esiklaas alt servast mõraga jms), no ja andsin talle siis selle küsitud summa ja dokid, et ajab asja ära. Kõigepealt läks üks kuu aega enne kui sain aru, et mingit ülevaatust ma tema kaudu ei saa ja siis läks teine kuu, et dokumendid tagasi saada. Raha ootan siiani. Autole endale sai aga vahepeal uus lambdaandur ostetud lootuses, et kat ise korras veel on ja läks puhtalt ülevaatuselt läbi, niiet oma lollus sisuliselt ja enam neverever sellist lollust ei viitsi ajama ka hakata.. praeguseks momendiks pole üldse kahju rääkida ka sellest asjast.
Korstnasse seda ka kirjutada ei tahaks kuidagi, sest mul vaja oma uus bõmm kinni maksta ja selle rahaga saaks järgijäänud osast pea poole ära katta juba
FB seinale olen kirjutand juba korduvalt, alguses reageeris sellele ja oli vihane enamvähem, et teda laiman jne ja lubas kohe ära maksta. Täna hommikul sain ka lubaduse, et pealelõunal helistab ja maksab ära.. siiani pole ei kippu ega kõppu temast.
Aga positiivsel teemal juhtus täna niipalju, et leidsin aja kuusk metsast tuua omale koju

Parem hilja kui mittekunagi..