FreeFaller kirjutas:
civicul suhteliselt kallid osad ja hooldused ning korraliku mitte roostepoolt räsitud masinat raske leida'
http://www.auto24.ee/used/1157569 antud masin on samuti tegelikult hetkel valiku variantide seas aga unustasin panna

Yaris oleks ideaalne aga pole leidnud head pakkumist 3 varianti on 1 on mingi "hea saksast toodud" 2-ne mingi noore "motospordi" läbiaetud saan ja Yaris Versod on lihtsalt koledad

Golfe ei leia selliseid millega oleks alla 300 000 sõidetud
Opel no go ja tegu naisterahvaga seega paluks mitte 318 e36 ja Calibraid mitte pakkuda
R U FUCKING KIDDING ME?

Civicul kallid osad ja hooldused? Ma isegi ei viitsi hakata põhjendama oma reaktsiooni. Niimoodi sente lugedes, osta 20a vana mersu W124 ja naudi seda. On töökindel ja odavate juppidega öko masin. Suht väike ka, kui ise suurt kasvu oled. Või siis üldse variant jala käia. Ma ei saa aru, miks sa vaatad läbisõitu? See on niiehknaa enamusel autodest keritud. Civic on selle raha eest parim valik- juppide hinnad on mõistlikud (ei pea esindusest originaaljuppe ostma alati ju?!), öko, hea minekuga ja väga vastupidav. Kui sa autot ostma hakkad, VALI, ära võta esimest. Kui silmad lahti teed, siis näed, et on ka korralikke Civicuid.
Selline autootsing meenutab tüüpilist eestlasest vingus ninaga tilganäppijat- tahan 2000 euri eest (aga võib ka odavamalt) uut, ideaalses korras, üliökonoomset ja minimaalse läbisõiduga autot. Ja kui ei saa sellist, siis on sada häda ja kõik on süüdi.
krss-ga olen üle pika aja täitsa nõus kohe!
@ Tripo- auto pidi ka ilusa välimusega olema. IMO E36 Compact seda küll pole

GOLF II