Moose kirjutas:
Savukoll kirjutas:
Ise paasesin ka kergelt, 35 km/h üle ja 40€. Mingit jama ei hakanud ajama. Mulle on viimasel ajal tunne tekkinud et mida vähem sa mentidega räägid seda väiksem trahv tuleb. Kui ikka päevas kümneid vendi maha võtad siis võib ikka üle visata see nutulaul
Mu arust on see alati nii olnud, et mida vähem ennast õigustama hakkad seda lihtsamini ära pääsed

Seda muidugi juhul kui ikkagi oled selle rikkumise korda pannud, kui ei siis muidugi tuleb seista enda eest aga see selleks.
EDIT: Kuradi kurat, just rääkis raadiost, et jäi auto alla ja hukkust Justin Bieber...'it pildistanud fotograaf

Juba mõtlesin, et kas tõesti

Mitte midagi isiklikku, aga ma ei saa aru mis teil on poisi vastu, kelle unistus täitus ? Niipalju kui mina temast lugenud olen oli ta mänginud kuskil maja ees ja korjas raha, et viia oma vanemad reisile, samalajal juhtus mingi kõva ärimees ja muusikategelinski mööda trippima ja näinud, et poisil annet on ja järgmine päev oli kutt juba mingite usherite jms juures. Teenib nüüd kõvat pappi. Mis mul sest, okei, eestlaslik suhtumine on ikkagi, et endal võiks ka selline puru liikuda, aga no selle pärast soovida teise inimese surma, et ta teeb seda mis talle meeldib ? Lapsik.
Sain ennast välja elatud