Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 19:49

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 25.04.2009 22:55 
Kasutaja avatar

ValgeKotkas kirjutas:
Räägitakse, et vist kollane Supra pidavat olema, s.t see Simso oma. :D

Polnud mina roolis ja uudistes päris ilusti valeinfot antud.
1. supral jaapanist peal 180km/h kiirusepiiraja, üle selle ei lähe, politseil võis võibolla see 230 olla vahepeal
2. et juht minema jooksis, ei jooksnud, lihtsalt polnd mõtet sõita 180km/h

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.04.2009 23:49 

Ma kirjutasin eelmine aasta, valisin sellise teema, millest vist keegi peale minu ei kirjutanud :D . Õpetaja ütles, pärast, et no kui 50p ära tuleb, siis on hästi läinud. Pärast seda ei julgenud ühtegi sõnumit enam lahti teha(kirjand oligi kõigist eksamitest minu jaoks kõige kahtlasem), äkki sain sõnumi kätte ja oli 82 kirjas :D.

Igatahes tänavustest teemadest tundusid kõik kirjutatavad olema, samas liiga üldsõnalised ning millegi jalustrabavaga oleks päris raske olnud välja tulla. Isiklikult oleks ilmselt nr 1 teema valinud, mingist poliitikast poleks rääkinud, hoopis energiaallikatest. Rääkinud ilmselt uutest energiaallikatest, mida tuleb hakata kasutama, kui fossiilsed kütused otsa saavad, lisaks pakkunud välja võimalikke variante eestile elektri tootmiseks(tuumajaam), tuuleenergia mõttetusest rääkinud ja veidi vesinikelemendist ka. Ilukirjanduslikke näiteid pole eriti aga savi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2009 00:29 
Moderator
Kasutaja avatar

r0ma kirjutas:
wax kirjutas:
Täitsa pekkis, olin terve päeva päikse käes, ja nägu on totaalselt punane ja ära põlenud :angry Homme tuleb ka terve päeva väljas olla, järelikult paari päeva pärast ajan näost nahka :kill

Mul umbes sama mure, täna sai pool päeva Rapla kardirajal-sooja päikese all oldud. Nüüd on nägu üleni punane, välja arvatud valge jälg, mis päikeseprillidest jäänud. Päris naljakas vaatepilt teglikult, midagi sarnast- :smokin

:D

Sõber mattis täna ema ja lõpuks tulid minu juurde istuma. Olime päev otsa hoovis ilma särgita ja praegu on jõhkralt valus. Eriti hull on see, et sai veel päev otsa viina ka joodud. Homme on nii seest, kui ka väljast valus. Naine on Tartus ja pruudid on maailma peal laiali. LIFE SUCKS!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2009 02:08 

Kes siis üleeile kihutas?
Igatahes tegu oli kollase Supraga, meelde jäi number 84, tähed olid midagi Z...
Roolis oli 1989 sündinud nolk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2009 02:50 

simso kirjutas:
Minu supra, mina polnud roolis, ja meedia ikka laliseb palju väärt infot... eriti kiirus ja eest ära jooks.
simso, tänan selge vastuse eest.
Politsei igatahes rääkis raadio teel omavahel ja keskusega kiirustest üle 200km/h ja politsei ekipaaz jõudis Riia tänavalt Aardla tänavasse umbes minutiga. Nad sõitsid ka päris kiiresti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2009 12:00 

jazz kirjutas:
Täna on veel ilus hommik olnud aga kuna vahepeal kirjandi teema käis siis "rahustuseks" kirjutajatele, et subjektiivsust ja kallutatust neil ikka jagub. Omaarust nii mööda ka ei kirjutanud (muidu ikka sinna keskele, 50p kanti saanud) aga sõnumit saades ei osanud nutta või naerda - 20 punkti täpselt. Meenub ka jutt kus Mati Unt lasti anonüümselt kirjutama ja vana tuli ca 55 punktiga tagasi ...

Kui see aasta ei õnnestu siis alati on järgmine aasta olemas :D

Muidu, ilma puhul rahu ja õlle kõigile :beer

su jutt on küll veic "arusaadav"

igatahes mind ajavad igapäevaselt närvi need, kes ei mõista linnas 50-ga sõita :P eile oli ka mingi dude sõidab südamerahuga 40 km/h temal aega küll venida, no fakk küll kui isegi 50-ga sõita ei suuda siis võiks küll parem sõitmise asemel ühistransporti kasutada :auto peace

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2009 12:09 
Kasutaja avatar

ajab ennastki vahel närvi.. kui ikka ei suuda liiklusvoolus püsida, siis püsi kodus..
õppesõitjate peale ei pahanda, oleme kõik kunagi sellised olnud.. samuti ei pahanda ka vahtralehe omanike peale... las laps õpib.. aga krt, kuu kanada klubi tunnuseid enam pole, siis tähendab, et peaks juba kogemusi olema piisavalt, et vähemalt 50km/h tempot hoida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2009 16:15 
Kasutaja avatar

korjasime täna kraavidest sinna visatud prügi alates kella 10.00-st.
Samuti sai karjääri metsaaluseid lagast puhastatud ja sodi järelkäruga ära veetud kõik ühte suurde hunnikusse. Kui nüüd peaks nägema et keegi prahti ja oma sodi maha viskab siis annan üle küüru ja saadan kivid klaasidesse :angry
Jube mis toimub ikka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2009 21:22 
Kasutaja avatar

ise ka läksin nühkisin siin kodukandis jõeäärse puhtaks. pole nüüd küll sinna sattunud ega metsa alla ei läind kuna kummikuid polnd kaasas.
sai võetud ühendust ka keskkonna kaitse regiooni juhiga vms ja sai kokkulepitud kunas nad prügi ära viivad.
endal oli hea tunne. aga see oli nii väike ala ja kõike ära ei koristanud ning kokku sain 2x200L prügikotti :S

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2009 22:19 
Kasutaja avatar

DeLaBig kirjutas:
Läksin täna üht maatükki vaatama, mis suht metsas asub, jala ei viitsinud minna, seega kokkuvõttes sõitsin oma madala autoga offroadi, põhi käis vastu maad ja oksad kriipisid auto korralikult ära....fakk, ühe kilomeetri pärast nüüd paari kilone investeering. :angry

...kuradi laiskus...

tean, mida tunned :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2009 22:28 
Kasutaja avatar

keeRISTOrm kirjutas:
Parandasin täna stanges mõra klaasriide ja vaiguga, aga vaik mingi seisnud ja vana või sai seekord väga vale lahus kokku keeratud ja ei kuivanud korralikult ära lihtsalt. Esiteks nägin sõbraga tund aega vaeva, et see stange autolt eest ära saada ja hiljem tagasi pannes lõi selle koha veel lahti ka :angry Ilgelt närvi ajab ikka küll, mitu tundi tühja tööd. Aga mis sitasti see uuesti.

tuttav tunne :D vanadusest vist juhtub nii, mul seisis ka mingi aasta.. sai vist külma ja kõike ja suvel enam korralikult kinni ei jäänud.. tuleb nüüd varsti uued materjalid osta ja kõik üle teha..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2009 23:18 
Kasutaja avatar

rosco kirjutas:
Mingi t*rapea kruvis öösel rattapoldid lahti mul ühel rattal. Kõik viis,ilusti lahti :angry :uhoh Järveotsa tee 45 maja ees hoidke autol silma peal.

hirmutad siin mind, ma juba mõtlesin et tammsaare tee ääres hakkama öösel akna peal passima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2009 23:24 

päeval ründavad mesilasedõhtul sääsed :S
täiesti masendav värk

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2009 23:30 
Eliit

mario. kirjutas:
rosco kirjutas:
Mingi t*rapea kruvis öösel rattapoldid lahti mul ühel rattal. Kõik viis,ilusti lahti :angry :uhoh Järveotsa tee 45 maja ees hoidke autol silma peal.

keegi tahab su surma? :? :(

Keegi vist kade,et porsche ja kena naine :D Aga ei kujuta ettegi. Vb siin mingi parkimiskohtade maffia ja võtsin kellegi koha. Praegu pargib sama kohapeal mingi astra universaal. Õnneks siin parkimist harva.

Freelander: Tammsaares muud probleemid. MUPO hakkas "haljasalal" parkijatele trahve tegema. Tippajal ala 20 autot kindlasti asfalti pealt maas, parkimas ruumipuuduse tõttu. Õde sai 600 juba. Ja kuna maja penskareid täis,siis laideti ka parkla suurendamise idee maha,neil enamus hääli :kill

Viimati muutis rosco, 26.04.2009 23:35, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2009 00:17 

Mind häirivad, eriti pimedas, need, kes foori taga pööret oodates suunda sees hoiavad.... krdi uutel autodel on selline mega reflektor, et see rsk pimestab ja häirib meeletult.... lükaku siis kui kohalt läheb.... Ja veel häirib mind see, et 90% Tallinnas liiklevaid autosid on minu sarast kallimad, uhkemad ja uuemad ja et ma pean päevast päeva benssu tilgutama ja ammu pole täispaaki saanud.... Aa, esitulede kulmud häirivad... aru ma ei saa miks neid pannakse, valgusvihk ju on siis piiratud ja ise näed sitemini.... samamoodi madaldusega, esimene asi kõikide suust on et auto madalaks! ja siis see tüüp oma madaldusega venib väiksemagi konaruse peal + kõik muud hädad mis selle peapõrutusega kaasnevad...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis