Blacku kirjutas:
raudbetoon kirjutas:
Mul on kassil kõhus midagi, mis ei lase tal sittuda ega kusta( umbes) tean, et ainuke võimalus on talle õli persse süstida, kas keegi oskab veel midagi soovitada? 2-3 päeva pärast ilmselt sureb ära kui lahti ei saa, PALUN ABI.
raudbetoon kirjutas:
Kass suri käte vahel ära.

Olen kuulnud sellist sõna nagu LOOMAARST? Ma loodan, et sa oled lihtsalt loll trollija. Vastasel juhul oled haige inimene.
Kass tuli kell 00:00 uksetaha, tuigerdas, kräunus nagu segane. Konsulteerisin loomaarstiga, kes soovitas niimoodi kassi valusi leevendada. Kell 9.00 oli arstil aeg, kass ei pidanud vastu. Tegemist ei olnud ummistusega, vaid ilmselt FIP viirusega, mille vastu Eestis vaktsiini ega ravi ei ole. Haige oled sina, kes arvab, et loomakiirabi toimib kõikjal eestis ja kõik poed on Tallinna moodi 24/7 avatud.
tänu 24/7 tallinna loomakiirabile on mul kass elus ja terve. Täpselt aasta tagasi oli raske põiepõletik, põiekivid ja veel mingi põletik, niiet midagi läbi ei käinud ja loom oli surma äärel. Hetkel 3 aastane. Täitsa tühja koha pealt tekkis (kass õues trööpamas ei käi ja ühegi teise kassiga kunagi kokku puutunud pole). Öösel kell 3 võttis loomakiirabi vastu, tehti kõikvõimalikke protseduure ja imeti vere-uriini segust sodi põiest välja. 3 ööd oli kohapeal haiglas tilguti otsas. Nüüd aasta aega mingit kirvest spets toitu söönud ja terve nagu purikas
Niiet tänuväärt koht see 24/7 loomakiirabi.