Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 11:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 07.01.2013 15:10 
Kasutaja avatar

Mis Pärnul viga siis oli? Pildid tehtud selveri taga garaažide juures seega oleks saand selkust midagi hambaalla võtta või üle tee mäkki läind ja siis loha järel tallinna poole pand :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 15:15 
Kasutaja avatar

Ca kuu tagasi läks juhipoolne pooltelje ots pooleks, kodus maja juures :D Sai ostetud uus ja ära vahetatud ja nüüd eile läks kundepoolne, samamoodi maja ees :rokib
Kusjuures pikemalt sõidult tulles alati, vedas et kuskil karu*erses ei lagunend ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 15:17 

rtv kirjutas:
Ca kuu tagasi läks juhipoolne pooltelje ots pooleks, kodus maja juures :D Sai ostetud uus ja ära vahetatud ja nüüd eile läks kundepoolne, samamoodi maja ees :rokib
Kusjuures pikemalt sõidult tulles alati, vedas et kuskil karu*erses ei lagunend ära.

mingi 90% vms õnnetustest pidigi kodu juures juhtuma.
niiet koli ära vms :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 15:23 
Kasutaja avatar

No kui ma neid kuu aja jooksul juhtunud asju hakkaks autol kokku lugema, siis peaks sellele mõtlema küll :D

2 nädalat tagasi läks geneka rihm pooleks, sai uus ostetud ja ära vahetatud.. Sain sõita 300km kui see maja otsas jälle ribadeks lendas (süüdlane oli vabajooksu rullik, mis kokku jooksis.) Järgnevalt sai uus rihm JÄLLE ostetud ja ka rullik. Kusjuures suve lõpul sai kõik uued osad külge :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 15:40 

Elan ka siis natuke välja. Vahepeal ajab ikka hullult närvi see osta.ee portaal.:angry Nimelt müüsin detsembris ühte vidinat aga peale oksjoni lõppu ostja elumärki ei ilmutanud. Kuna pühad ja värgid olid veel vahepeal siis ootasin natuke ja tegin seejärel pretensiooni. Sellele ka keegi ei reageerinud, vahepeal oli portaal mulle arve teinud ja selle ka kontol olnud rahaga ise ära tasunud. Kirjutasin siis, et kuna kedagi teema ei koti siis panen asja uuesti müüki aga keegi võiks ära võetud rahagi tagasi kanda :uhoh Mõned päevad hiljem tuleb siis osta.ee poolt vastus, et ostja võiks ikka ühendust võtta jne...mulle aga kiri, et enne lahendust ma kaupa maha müüa ei tohi. Nüüd siis ongi juba kuu aega juramist, raha pole, asi jätkuvalt vedeleb ja tagatipuks on mul teadmata ajaks sellele müügikeeld :ouh Ilmselt läheb veel teine kuu rahulikult otsa.
Kusjuures olen alati kahtlustanud, et nendel tegelastel kes seal pretensioone lahendavad, puudub igasugune määrustik, ilmselt tunde järgi puusalt panevad.

Sain välja elatud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 17:17 
Kasutaja avatar

Annaks teada, et kankuga tankimisel, kütuseluugi siibri lahtilükkamiseks plastmasskahvlit ei tasu kasutada. :kill Nimelt läks mul umbes nädal tagasi üks kildudeks ja pudenes sinna sisse, paar päeva hiljem hakkas mootor õrnalt tõrkuma ja nüüd ei lähe käimagi kuna plast arvatavasti ära sulanud kütusefiltrisse ja umbes.

Oma mõistus pole ikka oma teha :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 17:29 
Kasutaja avatar

Patrol kirjutas:
Vahepeal ajab ikka hullult närvi see osta.ee portaal.:angry

Kedagi kusagil ei koti need mured, vaadatakse, et asutis ise ei kannataks ja vastatakse midagi, sest keegi on sellist tööd tegema pandud. See on igal pool nii.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 17:31 
Kasutaja avatar

neG kirjutas:
Annaks teada, et kankuga tankimisel, kütuseluugi siibri lahtilükkamiseks plastmasskahvlit ei tasu kasutada. :kill Nimelt läks mul umbes nädal tagasi üks kildudeks ja pudenes sinna sisse, paar päeva hiljem hakkas mootor õrnalt tõrkuma ja nüüd ei lähe käimagi kuna plast arvatavasti ära sulanud kütusefiltrisse ja umbes.

Oma mõistus pole ikka oma teha :D

Ma läksin üks talv korduvalt selle orki. Pärast enam kahvlit kätte ei saanud, kuna too oli ära sulanud. Midagi tõrkuma küll ei hakanud, ilmselt lahustus too kahvel päris ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 17:32 
Kasutaja avatar

Ja siis kui ma ühekorra feili panin oma teadmatusest, siis lükati inkasso selga kohe kuna 15 euri jäi ostale maksmata :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 17:51 
Kasutaja avatar

MUl tuli ühele läpakale hea oksjoniväline diil ja kirjutasin neile ja palusin oksjon tyhistada, kuna lapats varastati ära jne. Mõistlikud inimised olid ja läksid orkki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 18:02 

Patrol kirjutas:
Elan ka siis natuke välja. Vahepeal ajab ikka hullult närvi see osta.ee portaal.:angry Nimelt müüsin detsembris ühte vidinat aga peale oksjoni lõppu ostja elumärki ei ilmutanud. Kuna pühad ja värgid olid veel vahepeal siis ootasin natuke ja tegin seejärel pretensiooni. Sellele ka keegi ei reageerinud, vahepeal oli portaal mulle arve teinud ja selle ka kontol olnud rahaga ise ära tasunud. Kirjutasin siis, et kuna kedagi teema ei koti siis panen asja uuesti müüki aga keegi võiks ära võetud rahagi tagasi kanda :uhoh Mõned päevad hiljem tuleb siis osta.ee poolt vastus, et ostja võiks ikka ühendust võtta jne...mulle aga kiri, et enne lahendust ma kaupa maha müüa ei tohi. Nüüd siis ongi juba kuu aega juramist, raha pole, asi jätkuvalt vedeleb ja tagatipuks on mul teadmata ajaks sellele müügikeeld :ouh Ilmselt läheb veel teine kuu rahulikult otsa.
Kusjuures olen alati kahtlustanud, et nendel tegelastel kes seal pretensioone lahendavad, puudub igasugune määrustik, ilmselt tunde järgi puusalt panevad.

Sain välja elatud

nad annavad asja inkassose ja aus inimene maksab leppetrahvi kauba mitteväljaostmise eest. aga kui nn võlglane on piisavalt tark ja ei lase inkasaatori valedel end hirmutada, siis ei juhtugi mitte midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 18:18 
Kasutaja avatar

Patrol kirjutas:
Nüüd siis ongi juba kuu aega juramist, raha pole, asi jätkuvalt vedeleb ja tagatipuks on mul teadmata ajaks sellele müügikeeld :ouh Ilmselt läheb veel teine kuu rahulikult otsa.

Lase sõbral panna müüki teise konto alt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 21:22 
Kasutaja avatar

zPlit kirjutas:

Need kaardid on isikustatud just, mitte isikustamata ning kuidas riik ei puutu, eraisik tegi selle rohelise kaardi w?

Loe läbi http://www.tallinnapostimees.ee/1090632 ... seaduslik/

Skaalal riik/eraisik on ikka mõni teine mõõtühik ka - riigil pole Tallinna ühiskaardi loomisel mingit rolli.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 23:09 

Sest killer666 on nii munn et kirjutab mu teemasse mignit valeinfot et mu auto on sprayga värvitud, pahtelt koorub kuigi tegelt nii ei ole ja makrot pressib välja ja siis ma vastasin talle et situ verd kuna see ju reaalselt nussib mu kunagist automüüki täiega näkku...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 23:10 
Kasutaja avatar

AndroL kirjutas:
Sain bänni ja moderaator alar on munn lowlifer nolifer .
Situ verd nädal aega.
NB dnbsonix ruulib!

:D

Ennem jäi RedLable ette,nüüd vaatan ,et nüüd jääb alar kõigile ette :twisted:

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis