krss kirjutas:
...Lihtsalt võtsid telefoni, valisid numbri ja küsisid mis huvitab.
Ühel õhtul helistasin ühele maasturile (kuulutuses paar umbmäärst pilti) ja küsisin tavapärased küsimused, et kas vahekast töötab? palju roostet on, mis probleemsed asjad on jne. Telefonis jutt ilus ja tore, kõik töötab, roostet minimaalselt. Kohapeal avanevat pilti võite ise ette kujutada ja nelikvedu ka ragises, roolivõim ei tööta, pidureid ei ole jne. Ühesõnaga ei saa siin Eestis ei pilte ega müüjat usaldada, tuleb ise asja olemuses veenduda. Aga kõik algab ikkagi pildist, vaatad korralikult (mitte photoshopis üle tuunitud ega pildistatud nurga alt, kust vigastused näha ei ole) tehtud pildid üle ja otsustad, et kas tasub vaatama minna või mitte.
Müüsin hiljuti ühte kohe eriti roostes autot. Lisasin probleemsed kohad piltidena kuulutusse ja lisainfo juurde. Helistajaid oli kuu aja jooksul ca 6. Kokkuostjad pakkusid ulme summasid, kuna auto roostetab, siis on ta ju omadega läbi ja ma peaksin olema õnnelik, et nad seda üldse on nõus ostma. Ei müünud neile. Aga ükspäev oli kõne, kus ostja vaatas kuulutuses pilte, mina olin auto juures ning rääkisime asjad üle. Hiljem tuli ja ostis auto ära, sest vead olid tal pildil näha. Ma oleksin vabalt võinud pildistada nii, et siledamat Fordi pole enne nähtud