kuurberg kirjutas:
Kohtumiseni siis 10.mail!
Oota mis mõttes, et teisipäeval siis tavalist üritust pole ja hakkame kuskil kolmandal üritusel kalli raha eest esikolmiku auhindu kinni maksma? Või käid vaatad mida uued tegijad korraldavad ja oma etapp on ka ikka valmis? Ma arvan, et ma pole üksi öeldes, et 500 maksta on ikka midagi muud kui 100... 35 autot kes viimane kordki kohale tulid, on nagu piisav näitamaks, et huvi asja vastu siiski on. Viimane legend oli ka super.
Aga ilmselt tuleks sellest samasugune arvamuste lahknemine nagu kiirendusvõistluse teemas, kus kalli raha eest tegijad ei suuda oma eliitürituse otsast aru saada, et on ka inimesi kelle jaoks ei ole auhinnad olulised, pigem osalemise rõõm. Endale, küll osalemata nii selles Encounteris kui Dozoris jne ei tundu küll atraktiivne mingisugune murumäng kuskil kalli raha eest. Kindlasti on neil ka oma sihtrühm, seega edu ka neile.
Anyway, kui ma siin võssa panin oma eeldustega ja autoori.pri.ee jätkuvalt teisipäeval kokku tuleb, siis näeme Rocca al Mare parklas kell 19.15. Samuti on oodatud kõik kellel pole mingi lisaväärtus eriti oluline, lihtsalt nautida oma seltskonnaga õhtut.