MarkWicked kirjutas:
Ei tea kas sai nüüd õigesse teemasse aga noh mis seal ikka. Mingi kuradi hälvik oma tumerohelise bmw 520i'ga millel polnud ei ülevaatust ega ka kindlustust oleks peaaeg sakus mul Focusel külje maha niitnud selveri juures oleva ringtee peal. Kus saavad sellised pimedad ahvid endale juhiload kes ei mõista anna teed märki kui mina juba enne ringteel olin ja minu järgi veel üks auto. Mina olin sunnitud pidurid blokki panema nii et kõrvalistuja lõi pea ära ja hea et tagumine auto sisse ei tulnud. Pärast kihutas eest ära raisk.
Ja panen siia auto numbri ja andmed ehk kellegil tutvustest 612 TGF.
Kust tead et tal juhiload olid, kui polnud autolgi ei kindlustust ega ülevaatust

. Aga indeed, leiab liiklusestki igassuguseid

janars kirjutas:
MaxVolume kirjutas:
janars kirjutas:
jjarv kirjutas:
hommikul ärkasin, oli siuke sõnum laekunud:
nr-ilt:+33637297164
Tsiteeri:
www.freeloto.com Congrats! You won:£720,000 For claims Email your full name and Mobile Number to redeem you prize via:
freelot4al@live.comguuglist vastus, Elisa leht:
Hoiatus libasõnumite eest Iirimaa ja Prantsusmaa numbritelt
Soovitame saadud sõnumeid ignoreerida ja pakkumistele mitte vastata. Sõnumid on saadetud numbritelt: 33637220374 33637297164 353862780018 353862780019 353868883534 353868884964 353868886313 Vabandage võimalike ebamugavuste pärast.
Sain ka täpselt sama sõnumi aga mul tele2
Eks siis tuleb kolme peale ära jagada see summa, sain ka selle sõnumi..
Aga juhtus täna see, et järjekordne vaba päev. Tööl olles unistan vabadest päevadest, vabadel päevadel teeks aga tööd pigem. Keeruline

Mis selle asja mõte nagu on?Ütleme et saadan meiliga värgid, mis edasi saab? Saavad nad kuidagi ise ka kasu või igavus tapab neil?
Sain ise ka sellise sõnumi, UK numbrilt. Ei tea tõesti mis sellel asjal point, mis juhtub kui neile oma nime ja telefoninumbri saadan emailile ega nad ju minult sellisel viisil raha kuidagi ei saaks?