Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 16.05.2025 01:01

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 15.01.2013 02:29 

Tsiteeri:
Ma ei tea küll miks,aga mind ei kutsu sinna KV mitte üks asi.

Sind ei kutsugi keegi, see on kohustus.

Tsiteeri:
Nii juhtub kui üks õlle su asjade juurest leitakse metsalaagris

Klassikaline "peegeltuba"

Esimene pilt 10 päeva enne reservi, teine pilt 2 päeva enne reservi . Kus kutid otsustasid jaoga hommikujooksule tulla sobledes ja sooja aluspesuga.

Tore oli

Taust tundub kuidagi LogP oma, mis aastaga võiks tegu olla?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2013 02:41 
Kasutaja avatar

fireplay kirjutas:

:hail

peab uut süsteemi mõtlema hakkama,kui kirja eiramine enam ei toimi :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2013 03:35 
Kasutaja avatar

fedja. kirjutas:
fireplay kirjutas:

Ma olen juba esimese nätaka trahvi ära maksnud ja väärteomenetluse kätte saanud.Ikka ei saada aru,et ei saa minna sinna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2013 05:00 
Kasutaja avatar

Trust kirjutas:

Tsiteeri:

Esimene pilt 10 päeva enne reservi, teine pilt 2 päeva enne reservi . Kus kutid otsustasid jaoga hommikujooksule tulla sobledes ja sooja aluspesuga.

Tore oli

LogP jah. Kuulsin ka nende saavutustest ja "hiilgehetkedest" seal. Endal aga vedas tervis alt ja määrati reservi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2013 10:41 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
Mis kaitseväes võib mobla koguaeg taskus olla või? Selliseid "igapäevaseid" pilte nähes jääb selline mulja :)

Üldjoontes ei tohi, peab väljalülitatuna kapis olema. Aga loomulikult on topelttelefonid, sest ära korjatakse neid nagunii aegajalt. Iseenesest olla võivadki peale 17 ja kasarmus. Metsas ka vist väga ei tohi. Samas on sellega nii et ei maksa väga lammas olla ja avalikult rääkida ja asi on korras. Minul oli kogu aeg taskus. Ära korjati 11 kuu jooksul ainult 2 korda ja siis ka mu teine telefon. Metsalaagris oli nagunii kaasas, kuna mul oli taskulamp ka küljes ja kasutasin seda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2013 19:39 
Kasutaja avatar

Hindrek kirjutas:
Trust kirjutas:

Tsiteeri:

Tore oli

LogP jah. Kuulsin ka nende saavutustest ja "hiilgehetkedest" seal. Endal aga vedas tervis alt ja määrati reservi.

seda peegeltoa värki
kuulsin ka sealolles. 2012 sügise NAK siis ise.
No tegelt pole hullu midagi siin. Kannatab ära ja pärast rahu majas. Pea põdema midagi seni kuni 30 saad. Endal nüüdseks triibud peal ja palju mõistlikum kohe see värk siin. Kõik jutud mis tulevad sellest et koguaeg mingi passimine jne käib tuleb autojuhtide suust ja neilt kes ei taha oska midagi teha ja üldse negatiivse suhtumisega on. Kui ise käed külge panna siis on tegemist küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2013 19:53 
Kasutaja avatar

Meenub 2 juhtumit enda ajateenistuse ajast.Esimene oli selline, et üks veebel pidas meile kusagil metsas loengut ja vehkis midagi automaadiga. Ots oli maha suunatud ja üks ajateenija pistis oma saapas jala toru alla, et "lase". Veebel vajutas päästikule ja paukpadruni puust ots oli kuti jalas sees. Ametlikuks see asi ei läinud ja kutt lonkas päris pikalt ringi.
Teine juhus oli see ,kui kompanii ülemal oli kogemata lahingpadrun paukpadrunite sekka sattunud ja metsalahingus meie vastu, lasi kompensaatori otsa sellega pilbasteks. Päris hea nägu oli mehel pärast ees ..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2013 20:29 

Trust kirjutas:

LogP jah, 2011/12 :D

Ise ei kahetse sekundit ka sellest 11 kuust seal :D

Pilt

Klassikalised varitsusvastased drillid kiltsi lennuväljal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2013 21:47 
Kasutaja avatar

fireplay kirjutas:
fedja. kirjutas:
fireplay kirjutas:

Ma olen juba esimese nätaka trahvi ära maksnud ja väärteomenetluse kätte saanud.Ikka ei saada aru,et ei saa minna sinna.

Palju siis trahvi maksma peab selle jama eest? Kui avalikultr öelda ei taha siis pane kasvõi PS. Varsti peaks äkki eraldi teema tegema et kuidas kaitseväest viilida :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2013 22:34 

kuni 640 ööri.

Aga öelge mingi hea põhjus miks te just minna ei taha?

Mingi ma ei viici, ma olen niigi juba kõva mees, ma töötan soomes ehitajana ja teenin 4 tonni kuus ja ei taha aega raisata põhjused on igavad. Seega ootaks mingit huvitavat põhjust :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2013 22:41 
Kasutaja avatar

4wd kirjutas:
kuni 640 ööri.

Mingi ma ei viici, ma olen niigi juba kõva mees, ma töötan soomes ehitajana ja teenin 4 tonni kuus ja ei taha aega raisata põhjused on igavad. Seega ootaks mingit huvitavat põhjust :D

Ma tõesti ei viitsi minna,kui sa ise endast ei oska meest teha,siis tõesti mine lase seda teistel seal teha.Kui ei tea,et must pesu käib pesukorvi,enda järelt tuleks koristada jmsv,siis peab vist jah minema.Mina tööl ei käi.Vajadusel olen ka nõus kodakondsust vahetama,et mitte minna.

Minu menetluses on maksimum trahviks 1200€+kriminaalasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2013 22:52 

fireplay kirjutas:
4wd kirjutas:
kuni 640 ööri.

Ma tõesti ei viitsi minna,kui sa ise endast ei oska meest teha,siis tõesti mine lase seda teistel seal teha.Kui ei tea,et must pesu käib pesukorvi,enda järelt tuleks koristada jmsv,siis peab vist jah minema.Mina tööl ei käi.Vajadusel olen ka nõus kodakondsust vahetama,et mitte minna.

Minu menetluses on maksimum trahviks 1200€+kriminaalasi.

Kodakondsusest loobuda ei saa (vaata kodakondsusest loobumise tingimusi) kuna sul on kohustus Eesti Vabariigi ees mis on täitmata.

Ma läheks eeldusel, et mu praegune palk säiliks selle aja vältel - ülalpeetavaid on terve perekond, ja ka sellisel juhul olles mingil määral karjääriredelil, jääks sinna suur auk vahele, ja kukkumine paratamatu.

Niisama logeleks ja midagi tarka eluga ei teeks siis võiks ju käia, prii lobi ja fun. Sestap tulekski selline asi vabatahtlikuks teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2013 22:55 
Kasutaja avatar

Palgasõdurid võiks olla.

Kas ma ei saa kodakondust vahetada !?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2013 22:59 

Ise teenisin Tapal pioneeris. 11 kuu kutse. Surusin ennast autojuhtide kampa B ja C kat nagu maast leitud. Sain tehnikarühma teenima- ekskavaatorid, jcb-d, frontaallaadurid, mõned kallurid, trieilad ja buldooserid. Pioneeridele kombeks sai normaalselt lõhkeainega lammutatud, erinevate ehitiste rajamist masinatega toetatud jne.
imo ainuke probleem miks mulle seal ei meeldinud oli see, et koguaeg oli rahast puudu.
Ehk siis, kui keegi pakuks mulle praegu samu tingimusi ja 1k kuupalgaks ma läheks naerulsui.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2013 23:02 

l1fted kirjutas:
Ise teenisin Tapal pioneeris. 11 kuu kutse. Surusin ennast autojuhtide kampa B ja C kat nagu maast leitud. Sain tehnikarühma teenima- ekskavaatorid, jcb-d, frontaallaadurid, mõned kallurid, trieilad ja buldooserid. Pioneeridele kombeks sai normaalselt lõhkeainega lammutatud, erinevate ehitiste rajamist masinatega toetatud jne.
imo ainuke probleem miks mulle seal ei meeldinud oli see, et koguaeg oli rahast puudu.
Ehk siis, kui keegi pakuks mulle praegu samu tingimusi ja 1k kuupalgaks ma läheks naerulsui.

B ja C kategooria juhiloa teeb Eesti mõistes keskmist palka teenides 1.5 kuu palga eest. Jällegi - ainult argument nende jaoks, kellel mitte munnigi teha pole...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis