sky1 kirjutas:
KenOlen kirjutas:
Kas IS-l ei saagi stabiilsus kontrolli mahavõtta?
Sõbral IS220d-st mäletan, et seal tuli käsipiduriga libedal teel mängida, kuni elektroonika läks segadusse ja stabiilsus kontrolli maha võttis.
Lae LED valgustid on stiilsed.
Saab ikka, nuppu tuleb all hoida lihtsalt.
Teen väikse update'i.
Vahepeal puhastasin autot ja avastasin esimest korda tahapingile vaadates, et lastetoolide kiirkinnitused on olemas. Hetkel ei ole plaanis neid järele proovima hakata, kuid päris hea variant on istet otse kinnitada ilma erilise vaevata.
Quote kohta - nupust saab välja lülitada veojõukontrolli mis lubab libedaga pisut otse sõites ratast ringi. Stabiilsust ühestki lülitist mis tootja poolt autosse antud on maha lülitada ei ole võimalik.
Esimese lumega rikkus see kohe tuju korralikult kui esimeses kurvis auto ennast sirgeks pidurdas. Mõtlesin, et talv on nüüd küll rikutud

Kui fun factor kõrvale jätta siis stabiilsuskontroll töötab küll väga kenasti ning hoiab auto hästi teel.
Aga mees tahab autot ikka ise juhtida eksole

Seega sai lastud teha peidetud kohta üks lüliti, mis ei hakka silma ja ei riku ühtegi pidi salongi väljanägemist.
Lüliti lülitab tagant ära ühe abs anduri. Sealt loeb auto veakoodi ning lülitab abs'i välja koos igasuguste kontrollidega.
See omakorda tähendab, et auto muutub talvistes oludes väga meeldivaks kaaslaseks. Saab igatepidi risti põiki sõita.
Kui lülitist andur tagasi lülitada siis tuleb auto korra välja lülitada ning uuesti sisse lülitades kaob veateade eest ning abs on tagasi ja kontrollid toimetavad.
Kellel sama probleem lahendust vajab siis lihtne ja kiire ning ka odav protseduur on saadaval Tallinnas. Kellel vaja küsigu suuniseid.
Vahepeal soovisin tuledesse led ribasid paigaldada, see tuhin on nüüd üle läinud. esialgu uuema mudeli tulesid ja vilesid piiluma ei hakka. Võibolla tulevikus.
Esimeste kevadiste muudatustena tuleb luugi peale väike riba tiib. See jõudis ka ebayst juba kohale.
Kui kõik läheb plaanipäraselt siis tiiva paigaldan peale värvivahetust kevadel.
Päevakorras on hetkel naastrehvid, sest ilma on ikkagi jäistes oludes ebamugav liigelda.
Vaatasin küttekulu numbreid ja tegin järgmise järelduse.
Minu varasem keskmine kütusekulu tallinnas on olnud 9,2 - 9,8 vahemikus.
Kui ma ei kasuta power heaterit ning ei lase autol koha peal seistes käia siis on keskmine kütusekulu märgatavalt madalam. Ühe paagi keskmine tuli isegi 7,4.
Enamus minu sõitudest on Tallinna linnas ja päevasel ajal. Naudin nii hommikust kui ka õhtust ummikut ning uhan päevasel ajalgi linnavahel ringi.
napilt 1/3 läbisõidust on pärit maanteelt.
Seega on auto siiski ökopill, kui seda mõistlikult kasutada. Mul on teinekord tunde kohapeal auto käinud - midagi/kedagi oodates või juttu rääkides.
Tänan pakkumise eest. Suve velgi tahaks ikkagi 19 leida. 17 tundub selle auto all maru pisike. 18 oleks ainult pool teed soovitud tulemuseni.