madisasd kirjutas:
Antud autodest see Saab ilmselt ei ole selle mehe oma, olen isegi taga korduvalt kokku puutunud ja isegi mõned autod ta käest ostnud. Kõige koomilisem lugu oli see, kui tüüp helistas mulle järgmine päev auto peale, mis ma talt just olin ostnud 700€ ja minu hind kuulutuses oli 1000€. Huvi pärast läksin natuke jutuga kaasa, et näha mis ta siis pakub, pakkus 300€ auto eest, põhjendusega, et nii vana auto on täiesti roostes kindlasti ja piltidelt on juba aru saada, et ausa autoga tegemist ei ole, et võta parem 300, või vii siis juba kaalu peale. Siis viisakalt seletasin talle, et ma ei ole siiski asjast huvitatud ja ma ostsin selle auto eelmisel päeval ta enda käest, selle peale lõpetas kõne. Kusjuures auto oli korralik, et ei olnud probleemi seda 1000€-ga maha müüa, aga point on selles, et vähemalt 60% on täielikud rääbakad, mis on lihtsalt müügi jaoks ülesse lakutud.
Mille järgi tunneb ära selle tüübi kuulutused on see, et alati on kirjas, millal on pildid tehtud.
võtsin Saabi listist maha, võisin selle autoga eksida. Tõsi ta on, et kuulutuses on alati kirjas kuupäev, CAPS LOCKi ohtralt kasutatud ning üldine jutt on ilmselgelt võlts.