Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 00:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 70 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Audi A4 97' Ludeling
PostitusPostitatud: 07.12.2012 01:14 

Ludeling kirjutas:
agentzero kirjutas:
Räägi kuidas see plastidip velgedel kestab ka?

Põhimõtteliselt minu jaoks oli see ühe hooaja teema, kuna talvel laseb nagunii korralikult värvida või vahetan üldse välja. Iseenesest kui teha korralik eeltöö, ehk velg ilusti puhtaks ja lasta korralikult ära kuivada siis peaks ilusti kestma, minul on see teema, et kannatamatu nagu ma olen, jäi osad kohad sutsu niiskeks mis tõttu tuli praaki - nende kohtade peal kus jäi niiskeks, nende kohtade peal plasdidip ei nakkunud. Ja üleüldse ma tegin veel sellist p*rri, et lõikasin hiljem tagantjärgi randi pealt selle maha, mis tõttu see piirjoon ka väga kena ei tulnud - aga noh kui nina vastu ei pane siis ega aru ka ei saa. Vaatamata kõigele sellele on saanud nii kruusateid, suuri kiiruseid ja kilomeetrid - asi on ennast ära õigustanud (kevadel panin ja siiani vanadusmärke pole, va need kohad mis jäid niiskeks)!

Mitu raha läks, et neli velge plasti dip`iga üle lasta? Velg ilusti puhtaks all mõtled, et mustusest puhtaks või vanast värvist ka puhtaks?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 03:41 

Mustusest ikka

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 12:30 
Kasutaja avatar

Ikka mustusest jah.
Rahast nii palju, et mingi tüüp siin foorumis kunagi ammu müüs, hinnaga 17-18€ purk. Endal läks 4 purki (kauplesin 60€ peale), igale veljele sutsu alla purgi, niiet mingi pool purki veel alles.

E: vaatasin postkastist järele - 325ml X 4 = 65€ kuulutuses oli hind 19€ purk ehk ma sain 16.25€ tükk , purk oli ise ka sutsu teise välimusega aga eks see sisu vist kõigil suht sama.

Viimati muutis Tambet, 07.12.2012 13:12, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 12:53 
Kasutaja avatar

http://www.plastidipest.ee/epood

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 15:10 
Kasutaja avatar

Mis siis vahepeal toimunud -
Kuskil 2 nädalat tagasi tekkis hommikul probleem auto käima panemisega, samuti oli ka kütusekulu kerkinud 20l/100km- ni. Selle peale sai siis gaasisiiber ära puhastatud ning paika timmitud ning samuti ka karterituulutus voolikud/torud vahetatud, mis ribadeks olid. Peale selle nõudis vahetust veel ainult üks voolik pildil number 4, mis sai küll ajutiselt mõlemast otsast pimedaks tehtud aga nüüdseks juba Forssist tellitud uus voolik käes ning vahetatud.
Tulemus hea, salongist on ebameeldiv heitgaasi lõhn kadunud, mis eeldatavasti katkistest karterituulutus torudest/voolikutest salongi aurasid ning 100% linn kütusekulu on ka saadud kompu järgi ~11.5l/100km peale :)

Pilt

Samuti sai siis tähele pandud, et bena paak tõmbab ennast kuidagi liialt vaakumisse, otsingut kasutades leidsin erinevaid teemasid kus räägiti, et viga võib olla söekanistri ja paagi vahelises voolikus või solenoidklapis. Hästi sõbra juurde garaaži asja lähemalt uurima. Enne kui päris kohale jõudsin, leidis aset järgmine seik -

Mõni aeg tagasi pärast kaabli soetamist panin autole peale selle funktsiooni, et 20km/h lähevad uksed lukku - see oli suur viga. Sõbra juurde garaaži sõites hakkas tee peal mingi imelik krigin pihta ja jäin seisma, et väljast uurima minna, kus-mis. Avasin ukse ja lükkasin selle selja tagant kinni, käsin auto taga ära, nägin, et luugi ja akna vahel oli jää ning lükkasin selle ära ja suundusin juhiukse poole tagasi. Linki katsudes, aga uks ei ennast ei avanud, kuigi ukse nupp oli üleval ( mingi külma ja niiskuse teema) ning kõik teised uksed olid lukus, tänu toredale funktsioonile, mis sõitu alustades uksed lukustab :) . Kangutasin, mis ma kangutasin aga ust lahti kuidagi ei saanud. Mootor töötas, muusika möllas, telefon autos, võtmed autos - ma olin tühjade kätega külmas tuules.
Õnneks olin ma põhimõtteliselt omadega juba sõbra kodu juures ning laenasin talt autot, et koju sõita ja varuvõtmed võtta, õnneks oli naine kodus, et mulle ust avada. Varuvõtmetega tagasi jõudes selgus, et puldi aku tühi ning ühtegi lukku see võti ei keera (Y). Edasi hakkasin siis valima millist akent sisse lüüa. Mind valitses korralik frustratsioon, mille käigus andsin ühe korraliku löögi jalaga horisontaalselt ukselingi ja luku kohale millest tekkis uksele kaunis jalakujuline mõlk (Y)(Y), seejärel nagu muuseas katsusin õrnalt linki ning uks avanes :D . Kahju küll mõlgist aga vähemalt ei pea hakkama jälle akent vahetama.
Mõni minut hiljem panin kaabli taha ning deaktiveerisin antud funktsiooni.

Kütusepaagi vaakumist nii palju, et söekanistri ja paagi vaheline toru oli puhas, edasi uurida kahjuks aega ei olnud, see uste jama röövis nii palju aega, ühendasin selle ajutiselt lahti, eks vaatab mõni teine päev edasi seda asja. Lukumehhanism sai samuti igatepidi üle ujutatud, mille tulemuseks võti keerab ning ka uks enam ära ei külmu :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 16:38 
Kasutaja avatar

Selle jalaga löömisega tuleb kohe meelde harri_k jutt, kuidas ta oma punasel vectral tiiva segi tagus suurest vihast.

a no mis salata, vahel ajab endalgi remontides mõni asi nii siibrisse, et tõmbaks hea paugu, aga senimaani olen suutnud tagasi hoida. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 16:48 
Kasutaja avatar

Ma olen aint ühe korra auto peale nii vihaseks saanud, et sai jalaga antud... 2 päeva hiljem jooksis mootor õhtale ning juhi uksele jäi korralik kummitriip jalatsi tallast :D. Peale seda pole autole enam kallale läinud :).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 23:00 
Kasutaja avatar

Votex kirjutas:
Ma olen aint ühe korra auto peale nii vihaseks saanud, et sai jalaga antud... 2 päeva hiljem jooksis mootor õhtale ning juhi uksele jäi korralik kummitriip jalatsi tallast :D. Peale seda pole autole enam kallale läinud :).

Nojah, mul õnneks mingit karma laksu pole tulnud... veeeel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 23:14 
Kasutaja avatar

Tuttaval jäid eile võtmed autosse (vw passat) ja uksed läksid lukku. Varuvõtid kahjuks pole, õnneks aga on auto kodus hoovipeal :D. Benapaak tõmbab siis ka vaakumisse kui paagi tuulutus on umbes, tuttav teema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 23:32 
Kasutaja avatar

Ludeling kirjutas:
Mõni aeg tagasi pärast kaabli soetamist panin autole peale selle funktsiooni, et 20km/h lähevad uksed lukku - see oli suur viga. Sõbra juurde garaaži sõites hakkas tee peal mingi imelik krigin pihta ja jäin seisma, et väljast uurima minna, kus-mis. Avasin ukse ja lükkasin selle selja tagant kinni, käsin auto taga ära, nägin, et luugi ja akna vahel oli jää ning lükkasin selle ära ja suundusin juhiukse poole tagasi. Linki katsudes, aga uks ei ennast ei avanud, kuigi ukse nupp oli üleval ( mingi külma ja niiskuse teema) ning kõik teised uksed olid lukus, tänu toredale funktsioonile, mis sõitu alustades uksed lukustab :) . Kangutasin, mis ma kangutasin aga ust lahti kuidagi ei saanud. Mootor töötas, muusika möllas, telefon autos, võtmed autos - ma olin tühjade kätega külmas tuules.
Õnneks olin ma põhimõtteliselt omadega juba sõbra kodu juures ning laenasin talt autot, et koju sõita ja varuvõtmed võtta, õnneks oli naine kodus, et mulle ust avada. Varuvõtmetega tagasi jõudes selgus, et puldi aku tühi ning ühtegi lukku see võti ei keera (Y). Edasi hakkasin siis valima millist akent sisse lüüa. Mind valitses korralik frustratsioon, mille käigus andsin ühe korraliku löögi jalaga horisontaalselt ukselingi ja luku kohale millest tekkis uksele kaunis jalakujuline mõlk (Y)(Y), seejärel nagu muuseas katsusin õrnalt linki ning uks avanes :D . Kahju küll mõlgist aga vähemalt ei pea hakkama jälle akent vahetama.
Mõni minut hiljem panin kaabli taha ning deaktiveerisin antud funktsiooni.

Kurat see oli ikka hea komöödia. Halb lugu muidugi, et nii juhtus aga too hetk oli see nii kuradima naljakas. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 23:35 
Kasutaja avatar

@almera kirjutas:
Tuttaval jäid eile võtmed autosse (vw passat) ja uksed läksid lukku. Varuvõtid kahjuks pole, õnneks aga on auto kodus hoovipeal :D. Benapaak tõmbab siis ka vaakumisse kui paagi tuulutus on umbes, tuttav teema.

No söekanistrini on puhas, sealt edasi oleks natukene naljakas, et kuidas ta umbe saaks minna? Kui siis äkki kanister ise umbes. Huvitav on ka see, et see voolik, mis sellest söekanistrist edasi jookseb kapoti alla, jookseb omadega mingisugusesse klappi vms, mis vahetevahel väga valjult tiksuma tahab hakata, äkki viga kuskil seal hoopis?

coilover kirjutas:
Kurat see oli ikka hea komöödia. Halb lugu muidugi, et nii juhtus aga too hetk oli see nii kuradima naljakas. :D

HAHA :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2013 00:07 
Kasutaja avatar

Sai siis vähe arvutatud, et täpselt poolteist kuud veel ning saab talverattad varna visata. :D
Väike meenutus 2012 sügisest.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2013 02:45 

Ilusad Audid

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2013 10:39 

Ludeling kirjutas:
@almera kirjutas:

No söekanistrini on puhas, sealt edasi oleks natukene naljakas, et kuidas ta umbe saaks minna? Kui siis äkki kanister ise umbes. Huvitav on ka see, et see voolik, mis sellest söekanistrist edasi jookseb kapoti alla, jookseb omadega mingisugusesse klappi vms, mis vahetevahel väga valjult tiksuma tahab hakata, äkki viga kuskil seal hoopis?

Kas ümmargune klapp umbes 8-10cm diameetriga ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2013 10:52 
Kasutaja avatar

KakukeO kirjutas:
Ludeling kirjutas:

Kas ümmargune klapp umbes 8-10cm diameetriga ?

Pigem selline tikutopsi suurune aga ma sain juba AC-st vastuse, et tegemist on jah solenoidiga ning kui tiksub siis töötab.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 70 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis